Grillsugen

Nu har mamma gett sig av efter att ha varit här i två dygn. Eller ja, ett iaf. Igår blev det kyckling-fajita-sallad till lunch innan vi gav oss iväg till A6. Och vad gör man inte om man är sugen på nya träningskläder, men inte har någon lust att köpa till sig själv? Man hjälper såklart mamma att shoppa nya träningskläder. Jag fick även tre små krukor att plantera basilika, persilja och gräslök i. Istället för påskägg. Till kvällen blev det lax med ädelostsås, mums!

Idag har vi ätit brakfrukost och varit runt i Habo och kikat. Först en sväng till kyrkan och sen till godisfabriken innan det blev asiatisk lunchbuffé. Efter det tog vi en tur i alla affärer här i Habo. Tror nog jag har sett mer av Habo idag än vad jag gjort totalt under dessa sex månader jag bott här. 

Nu är jag mest sugen på grillat kött. Kött som är grillat. Ba sådär liksom!
Kommentarer
Weightloss-Warrior:

Sv: Ja, men vad smart.. Har ju sett Celsius på Ica kommer jag på. Ska makulera ordern så slipper jag ju frakten så kan jag handla där istället.. Ska testa i eftermiddag och köra styrka hemma :DJag behöver också sockerrehab - eller jag håller på.. Mörk choklad och nötter är dock okej för mig, naturella nötter men igår gick maten inte så bra dock :(


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: