the guy with big k

När vi klev in i Kringlan idag så stod han där. Killen jag drömde om. Killen med stort K. Killen som inte alls såg ut som han gjorde i drömmen, men ändå så var det han. Jag kände det på mig.

Dagen rullade på fort, och jag är hemma. Melodifestivalen börjar om inte ens en timme, har inga höga förhoppningar faktiskt. Som vanligt i år.


chicken

Middagen igår. Påhitt av mig.fruktsoda

Fruktsoda, frukt soda. Två eller ett ord? Det är frågan. Jag undrar vad det rätta svaret är. Jag är inte van vid att vara pigg vid den här tiden. Tvn är på, klockan är två. Om en kvart och en timme. Vi sitter och nördar oss vid varsin dator. Där rapade jag också. Tänka sig vad fruktsodan ställer till med. Nåväl, colan har väl gjort sitt också. Och alla chips. Jag är fullproppad. Nu gick Oasis igång på Spotify också. Typiskt liksom. Mitti natten. Sovardags snart.


direkt från soffan

Sitter nu hemma hos min kusin och sjunger med Sonja Aldén som är med på Så ska det låta. Fast jag tycker inte hon är så rolig. Men det är rolig underhållning. Vi har käkat middag och nu är det chips som gäller. Just so you know.


slow fall

Host host, harkel harkel. Nyvaken och grejer. Koffeinförsöket gick rakt åt helvete igår. Somnade som vanligt, inte det minsta pigg. Sov natten igenom, till nu. Drömde en väldigt konstig dröm. Min bästa kompis (som inte är min kompis i verkligheten) var på väg att dö. Färgerna svart, vitt och rött var genomdragande drömmen igenom. Under vårat päronträd skulle det dös. Hon bäddade ner sig i snön och jag la mig bredvid, och sa... Maria du är min fallen angel. Hon tittade på mig och så var det fem minuter kvar. VI kramades hårt, riktigt hårt. Sedan vaknade jag.

Idag är det fredag. Sköna fredag. Jag ska röja upp lite här för att lite senare åka hem till min kusin och spendera kvällen, natten och morgondagen där.

Men först, glass.


på radion spelar johnny cash

Körlektionen gick bra, och nu kör vi optimistiskt. Hum... På något sätt. Fick köra en massa i Södertälje, nästan så man började må illa. Men kul är det, trivs väldigt bra. Jag bara måste ha kortet innan sommaren. Tror jag dessutom satt upp att vara klar innan mars är slut som ett mål. Herregud.


cut the chords

Jag kommer väl troligtvis inte kunna sova inatt. Tre koppar svart te, och jag bara känner mig hur sugen som helst på kaffe.


För övrigt så drömde jag om min drömkille inatt. Det var en helt underbar dröm. Pirrigt och hela faderullan. Himla mysig känsla.

Update: Fyra koppar med te.


laxpannkakor

Har precis kommit hem till mamma igen efter en lunch med Johanna. Plus alla hennes arbetskamrater, what a surprise! Blev en buffélunch, gah. Både lax och pannkakor. Inte tillsammans dock. Men jag mår fortfarande illa. Snart, om exakt en halvtimme är det dags att vandra mot bilar och körlektion.samantha vem då?

Har spenderat dagen med att se klart första säsongen av Samantha Who, överfört gamla bilder från cd-skivor till min externa hårddisk och så självklart var jag en snabbis inne i stan för att Emelie promt skulle bjuda mig på middag innan hon drog iväg mot Göteborg.

Nu sitter jag hemma hos mamma, ska sova här eftersom det är dags för körlektion imorgon igen. Jag har varit dålig och inte övat på läxan. Fy mig!nötskal...

Pappa har stått och spänt sina muskler och skrytit om hur duktig han är på gymmet i evigheter nu. Lätt suck på det. Så ringer han mig och bevisar ännu en gång hur omed man kan vara.

-Hörru, det står på löpsedlarna att Emma var tvungen att lämna gården ju
-Jahaa... okej
-Ja alltså
-Mmmm
-Kan du kolla upp det på... bloggen?

Fast den här gången lät det mer som att han inte hittade rätt ord för det här med nättidningarna. Emma har iofs en blogg också. Men den kommer jag inte ihåg. Vem är den här Emma egentligen?

Update: Pappa! Jag hittade bloggen, men tyvärr har hon inte skrivit något om det där.


aldrig


klicka för att se större


hello darkness

Jag lyckades få klart allt förutom diskussiondelen på psykologin. Men det brukar vara enklast ändå. Med ingredienserna flummighet, trötthet och Katarinighet brukar detta lösa sig i sista sekund. Har dessutom börjat kolla på Samantha Who?. Mysko serie det där. Men avsnitten är inte mer än 20 minuter, och det fungerar superbra.

Om dryga timmen är det Emelies hem som gäller. Vi ska även få träffa Jens för första gången. Det ska bli kul. Framför allt nu när jag har kamera och kameraknapp.
bröllop 2010

Idag kan alla skvallertidningar sluta spekulera i när Victoria och Daniel ska förlova sig. Dagen är kommen och bröllopet är tydligen planerat till nästa vår. Lagom till lågkonjunkturens slut kanske?

Alltid lär man sig något varje dag, självklarheter som osjälvklarheter. Tydligen måste regeringen godkänna Daniel också. Det kunde man förstå. För var dag som går blir jag mer och mer emot det här med kungligheter. Det enda positiva jag ser nu är traditionen, kungadömet som är svenskt. Men det är bara helt åt helvetet.


somliga verkar tycka att julen ska vara året runtEfter att ha påbörjat allvaret på psykologiinlämningen tog mina ögon nattsemester. När de har möjlighet att sova hur länge de vill kan man tycka att de borde göra det, men nej. Redan kvart i sex imorse var dom igång igen. Jag var för pigg för att sova men för trött för att vara vaken. Härliga lovtider.
Idag är planen att få klart den idiotiska inlämningen, som var orsaken till mina två mardrömmar inatt. Senare under dagen, kvällen eller något är det Emelie som vill ha mig.


nu är tiden inne

Rummet är städat, kläderna ligger i en meterhög hög. Jag befinner mig i sängen, inte alls i en pluggvänlig position. Men det är dags nu. Tänkte iofs bara köra faktan idag. Det får duga. Sportlov innebär ändå sportlov.

Så här ska det psykologiliseras, drömmar ska analyseras och faktaliseras.ge mig kraft!

Det finns en sak jag skulle behöva göra idag, och en annan ska jag behöver göra för att kunna göra den här första grejen.
Jag skulle behöva plugga psykologi, och jag behöver städa för att kunna plugga. Det är inte alls särskilt bra, känner vilken feber jag har. Hjälp?

Nej, jag har väl inte feber. Men någon kanske känner sig snäll om jag hade haft det. Men det är väl bara att ta ett ryck egentligen. Bädda sängen är en bra början. När började jag bli så här slarvig av mig. Det är nog den där jävla Emelie...


berg och dalvana

jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
som vi glömde att vi
älskade varandra


ursäkta röran, jag bygger inte om

Pappas gamla kamera passar mig perfekt känner jag. Lätta knapptryck och det blir underbara bilder. Nåja, om motivet är något värdefullt. Men jag säger bara en sak, jag råkade bara trycka på knappen. Jag har inte varit på IKEA och storshoppat, detta är bara resultatet av tvättning by Katarina.det var ett annat år, ett 2007Det här var då, för två år sedan. Idag är det helt klart andra puckar.

Så vad var det som precis hände nyss? Mitt datorbatteri höll på att lägga av och jag bad Emelie vara snäll och plugga in kontakten i hålet. Hon tar sladden och är bara tyst, vilket jag också är.

E: Vad säger man?
K: Tack!
E: Mmmmm
K: Det är så bra att du uppfostrar mig!
*paus*
E: Det här måste vi göra oftare!


våldsväckning

Snabba puckar, nej inte hockeypuckar. Jag har redan kommit. Kommit hem till Emelie. Hon har inte varit vaken en timme än, och det märks... inte. Hon sjunger och spelar för fulla muggar. Nu inväntar vi bara Karin.snowshine

Idag lyser snön. Den hemskt fula, vita, kalla, 20 cm djupa snön. Jag fryser bara jag ser på den. Men det är väl naturens gång. Med snö alltså. Det finns väl ingen knapp man kan trycka på och stänga av. Fast okej, när man sitter inomhus har jag tålamod. Den ligger ändå där och hyr ut sin oskuld, som Joakim Berg skulle ha sagt. Idag är det allt annat än sportlov som gäller. Inga skidor, definitivt inga skridskor. Ni kommer väl ihåg hur det gick senast?..

Nej, hem till Emelie ska jag och Karin. Vi ska jobba med vårt projektarbete. Hoppas verkligen att det blir något vettigt gjort. Förhoppningsvis har Henrik bättre minne än en guldfisk, så jag kanske får med mig en kamera... Det återstår att se...


jag luktar som en man!

Av någon skum (HAHA) anledning lät jag Dino övertala mig om att följa Pelles exempel om raklödder i facet. Jag som aldrig varit alltför flickig av mig var inte så jättesen att hänga på. Nu luktar jag som en man. Hoppas bara att jag inte blir en.


lagom söndagsläskig...


söndag, blodig söndag

Att det är söndag idag antar jag att ingen har missat, inte ens vi med sportlov. Den där söndagsångesten finns alltid där ändå. Det är slutet på något. Slutet på veckan. Dagen har gått så otroligt snabbt. Det var som att den satte på sig skidorna och tog slalombacken ner.

Jag lyckades att få lite sovmorgon, måste väl bero på snön som man bara vill sova sig bort från. Rymma från den snöiga verkligheten. Kusinis kom hit och jag har druckit massor av kaffe. Eftersom snön är tillbaka var även pappas spelpjäser på gång. Traktorer, snöplogare och sandspridare. Resulterar i ännu mer kaffe och ökat dörröppnande.

Så här på kvällskvisten är tv ett bra mysmedel, just nu är det Beckpaus. Till och från kan man även höra ljudet av traktorerna komma hem och åka iväg. Det är väl det jag gillar med snön. Att människorna rör sig mer. Men ärligt talat så vill jag ha lite mer sommar, lite mer värme och lite mer sol. Lite mer skördetrösor, gröna gräsmattor och sömnlösa nätter.


ny design
måste bara testa!

REGLER: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Katarina
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Katt
3. Flicknamn: Karin
4. Pojknamn: Kalle
5. Yrke: Kock
6. Färg: Klorinblekt
7. Klädesplagg:  Klänning
8. Mat: Korv, köttbullar, kaka
9. Sak i badrummet: Kar
10. Plats/stad: Karlstad
11. En orsak att vara sen:  Krångel
12. Något man skriker: KOM
13. Film: Kajsa Kavat
14. Något man dricker: Kaffe
15. Band: KENT
16. Djur: KO
17. Gatunamn: Kungsgatan
18. Bil: KIA
19. Sång: Kräm (så nära får ingen gå)


sunday morning callIt's a mistery!


sjuklig inspiration

Av någon knäpp anledning så är det när jag är sjuk som jag får mest inspiration till det mesta. Om jag inte hade varit så fruktansvärt trött när jag stängde av datorn runt två inatt hade jag definitivt tagit alla orden i mitt huvud och skrivit, skrivit och skrivit. Naaa. Det jag ville visa var den här tavlan jag gjorde i torsdags.en påse nötter

Glömde bort vad jag skulle säga... Just det, pratade precis med Dino [Länk] i telefon. Snacka om att bli mobbad. Men tyvärr, jag kan inte rå för att jag kommer från Stockholm och inte Danmark, och att jag låter värre än Kissie och Blondinbella tillsammans.


jag var först!

Inte nog med att jag började skolan ett helt år innan vanliga människor, jag var först med dagens outfit! Fyra-fem-sex år.dagens kändisspaning

I Stockholm kryllar det av kändisar, och eftersom Jacob bor i tv-kvarteret tycker jag att jag borde se liiite fler kändisar. Idag blev det Johan Wahlström [Länk]. Mannen var på väg från pendeln mot t-banan när jag skulle tvärtom. Annars hade vi kunnat tagit en fika tycker jag


mf - fortsättning

DELTÄVLING 1 - Göteborg
Nina Söderqvist - Tick Tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my world
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia - You're my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me

DELTÄVLING 2 - Skellefteå
Lili & Susie - Show me heaven
Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter
Jennifer Brown - Never been here before
H.E.A.T - 1000 miles
Markoolio - En kärlekssång från mig
Amy Diamond - It's my life
Cookies n Beans - What if
Måns Zelmerlöw - Hope and glory

DELTÄVLING 3 - Leksand
Velvet - The Queen
Rigo & The Topaz Sound ft. Red Fox - I got you
Molly Sandén - Så vill stjärnorna
E.M.D - Baby goodbye
Mikael Rickfors - Du vinner över mig
Maja Gullstrand - Här för mig själv
Sofia - Alla
BWO - You're not alone

Enligt mig... (as you can see, så finns det massor av platser över. Herregud... det är nu slutet är nära känner jag)

Final:
Nina Söderqvist
Lasse Lindh
H.E.A.T

Andra chansen:
Måns Zelmerlöw
Sofia
BWO


it's saturday!

Blev riktigt stressigt idag. Från att legat och slöat och dragit mig i sängen bestämde jag mig för att åka hem till Jacob när klockan var halv tolv. Fem över tolv skulle bussen gå. När klockan är fem i tolv börjar jag äta lunch. Med maten fortfarande i halsen skjutsade pappa mig till bussen och jag bara kände stressen i magen. Men det gick över, thank god.

Så dagen spenderade jag med Jacob, alltid lika knäpp. Eftersom jag fortfarande är småsjuk så bestämde jag mig för att ta mig hemåt redan idag. Så just för tillfället har jag och mamma precis sett klart Melodifestivalen (...) och ja, jag har inget att säga om det.


bortskämd dag

Jag vet liksom inte om jag är sjuk eller om jag är frisk. Ena timmen är jag pigg och alert, och nu så ligger jag nerbäddad i sängen med konstant halsont och näsproblem. Det är som humörsvängningar fast ja, i sjukhet.

Umgås med Anna Ternheim och Morrissey, mysmusik, medan pappa fixat middagen jag ville ha och nu tror jag minsann att efterrätten jag önskade och fredagssnackset är på g. Vilket är Denniskorv, fruktsallad och grönsker med dipp.irriterad

Jag blir så himla irriterad. I flera månader är det ett företag som hållt på och ringa mig. När jag gång på gång inte svarar, trycker bort och allmänt igorerar kan man undra vad det är för idioter. Det är vid såna här tillfällen man vet att man bara ska lämna ut sitt nummer till folk man kan lita på.


svullt

Trodde allting hade blivit bättre med min sjuklighet när jag gick och la mig igår. Men nej, tji fick jag. Vaknade runt tre inatt och insåg att min hals var igengrodd och nu känns mitt huvud allmänt svullet. Känns lagom kul när jag vet vad jag missar idag.

Men en sak som är positiv... jag har haft lov sen i onsdags i princip.


skrämmande

Tycker nästan att det är läskigt många människor som är sjuka i år. Idag är jag en av dom. Jag brukar inte ha överdrivet ont i halsen, men idag gör det O.N.T. och näsan rinner.

Drömmarna inatt bestod mestadels av bränder. Till slut var drömmarna så många och så olika att jag inte visste vad som var verklighet. Men med tanke på att jag ligger där jag ligger så vet jag att åtminstone den drömmen då pappa har bestämt sig för att elda upp hela huset, med start på mitt rum bland alla mina grejer, inte var sann.


helvetes jävla skit

Jag visste det, eller egentligen inte. Men dagen var helt enkelt för bra för att vara sann... Eftersom jag fortfarande hade energi och livskraft kvar efter att ha pluggat i några timmar så bestämde jag mig för att plocka fram kameran och fota. Hej och hå. Kaboom och nu är objektivet trasigt. Jävligt bra Katarina. Jävligt bra. Har lust att kasta alla tekniska prylar åt helvete nu. Inte bara kameran. Datorn ligger verkligen risigt till...


onsdag

Onsdag idag, en härlig sådan. Har varit på riktigt bra humör ända sen imorse.

Skolan bjöd på olika lektioner, psykologi, filosofi och engelska. Kirrade hem ett VG+ på filosofiprovet, attans att man snubblar på målgränsen. Men jag är nöjd, riktigt nöjd för att vara filosofi. Under den supermysiga engelskalektionen gick brandlarmet också. Mindre mysigt med kyla. Jag håller på bli störtsjuk också. Småsnorar och lite jobbig hals. Men det går väl över.

Sitter här och bara tar det lugnt. Funderar på att renskriva alla samhällsfrågor inför provet. Känns som att det är rätt mycket huller om buller där. Lösa problem ska man tydligen göra.


belåten

Sitter här i min säng och ler. Vet inte åt vad. Tänker på ett bord i skolan där det står lite olika känslouttryck. Jag känner mig belåten. Har många gånger suttit och tittat på den där texten, belåten. Är jag belåten? När är jag belåten? Just nu känner jag mig belåten.

Pappa och jag pratade om att skaffa djur tidigare ikväll...

Pappa: Men du är ju ingen kattvän..
Katarina: Jo, om jag gillar katterna.
Pappa: Då skaffar vi en gammal snäll katt
Katarina: Nej en kattunge, som man får se växa upp och grejer.
Pappa: NEJ VET DU VAD?! JAG VET VAD VI GÖR I SOMMAR!
Katarina stirrar konstigt... och undrande.
Pappa: Jag tycker att vi i sommar tar en kråkunge och uppfostrar den...
Katarina: Hmm.. okej intressant
Pappa: Ja, Ove berättade att han hade haft väldigt kul med en kråkunge i somras.

Den här Ove hade alltså uppfostrat en kråkunge, som knackade på fönstret och så släppte Ove in honom. Och när Ove cyklade satt kråkungen på pakethållaren.

Tycker att vi borde skaffa en kråkunge, och varför inte en skatunge när vi håller på.


today is such a good day

Låter bilderna tala för sig själv =)
Livekonsert med Emelie. Yä!

tisdagen

Nu tänkte jag ta dagen från början. I ord alltså, inte leva om. Men det är väl självklart och logiskt?

Började med att jag verkligen övervägde om jag skulle stanna hemma eller inte. Sedan kom jag på att om jag stannar hemma kommer jag bara må dåligt över det. Hoppade ur sängen och satte på skorna och promenerade mot bussen.

Allting började i omklädningsrummet, eller i lilla garderoben som Karin säger. Vi triggade upp varandra inför den kommande idrottslektionen. Som sedan visade sig bara bli en blandning av skolans alla bollar och sedan tog Karin en långdusch medan Emelie sminkade sig och jag bara försökte ännu en gång förstå mig på dom där gökarna. Någon idrott blev det alltså inte.

Därefter satt vi och myste i cafeterian, i drygt en timme. De andra två drack kaffe medan jag tuggade på Karins tuggummi. Kalcium, bra för tänderna det där. Härliga grejer. Helt plötsligt satt vi på rad i ett klassrum och hade sån där som dom kallar det.... Samhällskunskap ja. Och nej, jag borde inte alls veta det eftersom jag går samhällslinje och grejer. Inte alls. Tog en till håltimme och åt grön sparrissoppa till lunch, trots dess grönhet smakade det helt O.K.

Härlig håltimme med en himla massa mys. Pussar och kramar och smek innanför kläderna. För att inte tala om skratt. Någonstans mitt i allt hamnade även Emelie i ett skåp. Har filmbevis på det. Finns på Facebook för intresserade.

I slutet av dagen började vi med svenska c, ingen bra kurs säger jag direkt. Jag är kluven. Började med ett grupparbete om hatbrott. Uh.

Hemma, är allt som vanligt. Pappa hänger över mig och pratar konstant. Fast just nu köper han räkor.förföljd

Ända sen jag kom hem har pappa sprungit efter mig och pratat i övernaturligt höga toner.

DU HÖR VÄL VAD JAG SÄGER?! DU TROR VÄL INTE ATT JAG LJUGER?!

Jag blir lite smårädd. Men jag ska iaf få räkor, på mackor. Räkmackor.


kejno

Skuttade ner i köket och hittade nya VR. Läste Blondinbella intervjun och sedan hamnade jag i sängen, pratade med Jacob i telefon. Sedan tyckte han att jag blev tråkig för att jag bara gäspade. Somnade på en gång när vi la på. Vaknade för inte alls länge sen. Trött och kall. Har frysit hela dagen. Vill sova ännu mer.

Morrissey är en härlig snubbe för övrigt.


killikilli

Då var jag hemma igen. Provet gick fint. Gillade det rätt mycket. Enkelt och konkret. Tog en sväng förbi hos mamma, hon hade (lägg märke till formen av att ha) en godisskål på bordet. Inte mycket till godisskål nu.

Killar i mina öron och jag vill göra både det ena och det andra. Sova, städa och lyssna på musik. Och börja se Benjamin Button-filmen. Verkar inte bli annat än msnsnack.


stary ays

Här sitter jag och skriver. Håltimme hela morgonen, fortsätter fram till klockan 12. Inte så vidare upphetsande. Tar tillfället i akt och studerar religion.

Men hallå! Igår då? Den dagen försvann inte bara. Middagen blev av, smakade rätt okej. Älskade grönsaksbearnaisesåsen. Kristin var hemma och åt med oss, likaså farmor och pappas farbror. Sedan så körde jag hem till Susanne och så var vi där en liten stund. Hihi.

Nä, nu är mina fingrar cold.


woops!

Glömde ju att berätta... Goofy is the new handsome! Har börjat kolla på Bedtime Stories. Började klockan tre inatt. Har väl ungefär en timme kvar av filmen. Filmen som ändå bara är 1,5 h. Kanske berättar något om den när jag sett klart den om trehundrasextiofem dagar.


when the tears are pouring

Jag har skrivit sex sidor för hand, och två på datorn. Det borde räcka för att kunna klara av provet imorgon. Bara att repetera också. [Pluggstopp]

Snart är det dags för middag. Rumpstek med rösti och grönsaksbearnaise [Länk]. Låter någorlunda läskigt.


maybe we are the damaged ones

Söndag idag, hinner inte ha söndagsångest. Det är prov imorgon. Väldigt mycket prov. Religionsprov. Hinduism. Katarina.


still in love

Åh, förra året vid den här tiden blev jag kär i Lasse Lindh och hans musik. Den kärleken ligger helt klart kvar ikväll.


borden

Emelie har tydligen fixat en alla hjärtans dag present till mig. Jag misstänker vad det är för något, eller jag vet i princip. Men det tar tid innan jag får den.

Huvudvärk är något jag har dragits med hela dagen. Inte så himla kul. Rätt nedstämd faktiskt.

Pratade med Johanna lite i telefon förut idag...

J - Vad ska du göra idag då?
K - Deppa över att jag är singel antar jag
J - Gör du det då?
K - Nej men jag borde väl?

Jag är inte ett dugg deppig över att jag är singel. Tvärtom faktiskt. Tycker det är fasligt skönt att inte ha någon klängande över mig hela tiden, och så slipper man allt det där kärlekskänslortjaffset. Eller så har jag bara hjärntvättat mig själv. Keep on!


alla ♥ daghjälp!

Nu kom det. Den där lilla ångestfyllda tanken. Det är tjugosex dagar kvar tills jag lämnar barnlivet bakom mig och det är dags för mig att lära mig flyga med mina egna vingar. Tjugosex dagar är ingenting om man jämför med de sextusenfemhundrafyrtionio dagarna jag redan levt.kom och jaga bort min smärta

För att göra en lång sammanfattning som är kort har dagen sett ut ungefär så här...

Natt/morgon:

Inte mycket sömn, alldeles för mycket tankar. Men lyckligtvis var jag så pass trött att jag inte hann fundera över stanna-hemma-alternativet. Skolan tog jag mig till.

Skola:

Svenska - bara för att skryta lite så var jag först av alla eleverna med att lämna in full pott med rätta böcker. Svenska B är nu slut.
Samhällskunskap - jag och Emelie höll på att somna på varandra. Rullade ihop små pappersbitar och kastade i jackärmarna framför oss.

Vi avslutade skoldagen lite tidigare och med en semletävling. Tror vi kom rätt mycket sist.

Efteråt drog jag till Johanna, vi hamnade på Willys borta i Länna och sedan hemma hos Susanne. När vi kom dit ropade Ebbot direkt på mig för att han ville att jag skulle läsa för honom. Tydligen hade han ropat på mig långt innan vi kom, gullunge! Vi åt tacos och pratade. Eller pratade vi? Hm.. njaa, jag vet inte.

Spotify har infunnit sig på min dator nu. Det var mycket bättre i somras måste jag nog säga.


my heart

It's my heart you're stealing
It's my heart you take
It's my heart you're dealing with
And it's my heart you'll break


mumma!

Påsen verkar ha fått för sig att aldrig ta slut =)mr. nice guy

Kort dag i skolan idag. Skönast! Ligger i sängen och funderar på om jag ska ligga kvar här eller om jag ska dra upp täcket över kroppen. Härliga funderingar!


surrounded by your embrace

Kristin och Johanna kom hit och åt min kycklingssallad jag gjorde. Pratade lite och sedan kom Henrik och vi bakade kakor. Eller jag bakade kakor som de andra hjälpte till att äta upp.

Jag är trött och vill bara sova.


lite trött, lite omtumlad

Skoldagarna går hyffsat fort, me like. Idag fick vi dessutom skriva en uppsats på engelska, orden bara flöt på och jag var glad att 300 var gränsen. Jag skrev exakt 333 st. Duktigt.

Har stannat till hos mamma en stund, ska snart vidare mot nordligare breddgrader. Ikväll blir det fint besök av kusinen. Time is running out of my hands...


hjälplöst läge

Alldeles nyss, på väg från bussen hör jag..

*kabom* Katarina...

Emelie låg plötsligt på marken, med snö på hela sig. Jag kunde inte annat än att skratta istället för att hjälpa. Ja. Okej. Meningen nu är att drömmar ska analyseras, eller ja. Grejen med att vi drömmer. Det är rätt intressant. Efter en kort stunds googlande så hittade jag Dlogg [Länk]. Halkade in på ett bananskal och så fastnade jag. Intressant att läsa vad andra drömmer.


frågesvar

Flög in en massa frågor, så jag tar och svarar på dom nu. Ni får jättegärna fortsätta ställa frågor ;-)

FRÅGESVAR


Hur kommer det sig att du skriver så bra?
Det sitter i fötterna tror jag. Nej, men jag vet faktiskt inte. Jag har ingen struktur eller något när jag skriver. Jag öppnar upp för ett nytt inlägg och så låter jag bara orden flöda direkt från hjärtat och ibland från hjärnan. Sedan blir det som det blir.

Vad tycker du om min blogg? [Länk]
Like it, bra blandning av foton, mode och även åsikter och tankar. Humorn däremot, den kan vi ju prata om en annan gång ;-)

Vad tycker du om mig som person? [Länk]
Låt oss säga så här. Du är fjorton år. Nej men, faktiskt. Det har jag redan sagt till dig iofs. När jag började prata med dig så trodde jag att du var mycket äldre. Jag blev chockad när du sa att du var fjorton. Så, du är nog rätt intelligent och så är du rätt knäpp. Precis som det ska vara.

Vad hade du för meritpoäng när du gick ut gymnasiet?
Ingen aning. 210-220 kanske? Det var väl så man räknade?

Vad fick dig att börja blogga?
Uppmärksamhetsbehov. Förra året hade jag nog aldrig vågat erkänna det för mig själv ens. Men bloggandet började när jag blev störtkär i en kille. Och ja… sådär. Min familj har dock inte känt till min blogg mer än något år eller två. Försökte hålla den hemlig så länge det gick, men sen så poff.

Är du intresserad av mode?

Intresserad och intresserad. Kan tycka att det är rätt kul att hänga med, men att hålla koll på alla trender och allt sånt gör mig mest bara uttråkad.

Får man kalla dig för kattapatta?
Klart man får, om man säger det rätt.

Vad heter du i mellannamn?

Anna Katarina Margareta.

Du bor ju ute på landet. (Vad jag förstått), känner du dig som en bonde?
Yes, jag bor på landet. På en bondgård. Här bor även min pappa, min storebror (och hans flickvän lite halvt), min farmor och min pappas farbror. Om jag känner mig som en bonde? Njae, hur ska en bonde känna sig? Jag känner mig som en rätt normal tonåring, som inte alls är särskilt bondaktig.

Har du haft en kille någon gång?
Hade en pojkvän i tre dagar eller något sådant. Sedan har jag dejtat en del. Tror inte riktigt att det där med förhållanden är min grej.

Vad har du för betyg i svenska nu på gymnasiet?
VG i Svenska A och så hoppas jag på VG i Svenska B också, det återstår att se om några veckor.

Exat hur många djur har du på din gård? Och exakt hur många av varje sort. T ex 36 kor, 50 hästar o s v.
Exakt… Det vet nog ingen. Numera har vi bara ungdjur och tjurar kvar. Det är väl kanske runt en si sådär 100-150 stycken. Vi har nog tre katter som springer omkring också.

Vad tycker du om Blondinbella, Kenza och Kissie? (Inget svar som, jag vill inte uttrycka mig).

Blondinbella: tycker hon kan vara rätt överdriven ibland, men det gäller att ta henne med en nypa salt. Hon skriver skönt, men ibland blir det jobbigt om man hör hennes röst eka i huvudet. Kan nog säga att hon faktiskt har fått upp mitt självförtroende en smula.
Kenza: har aldrig följt Kenzas blogg på riktigt. Bara läst några inlägg här och där. Tycker inte om den, antagligen därför jag inte följer den.
Kissie: Kissie är en blond, blondin. Tyckte att hennes blogg kändes rätt falsk, och rätt överdriven.

Har du någonsin mjölkat en ko?
Med mjölkmaskin ja, aldrig för hand. Man gör inte sånt. Men jag var så klart tvungen att ha stort mellanrum mellan kossorna och så fick jag skynda mig på att torka av spenarna och sätta på sugkopparna. Trycka på knapparna och vrida om slangen man vrider om kunde jag inte göra eftersom jag var liten. Jag har alltid varit korädd.

Har du någonsin ridit?

Jag red när jag var liten. Min höjdrädsla resulterade i att jag hamnade bakom hästryggen istället i form av trav. Under vintern blev dock fötterna så kalla att jag inte ville fortsätta. Fast ja, jag är rädd för hästar också.

Vill du hoppa fallskärm och bungyjump?
Både ja och nej. Kul äventyr och kul i magen. Men jag är dödligt höjdrädd.

Favoritbloggar?

Min absoluta favoritblogg är Sandra Ajax [Länk], tycker hon sprider en sån himla härlig värme omkring sig. Hon skriver inte en massa blahablaha. Hon är öppen och genomsnäll.

Kan du inte svara på alla dessa frågor på engelska?

Jo, men det tänker jag inte göra. Sorry lads.

Vad är ditt bästa studietips?
Dator, dator. Ta alla anteckningar, organisera upp dom och skriv in på datorn. Läs i böckerna, skriv stödord. Svåra ord? Skriv ner, slå upp och förstå. Måla bilder i huvudet, gör situationer av det du läser. Googla, sök på wikipedia. Analysera småsaker.

Vad är ditt bästa tips för att man ska få bra självförtroende?
Ställ dig framför spegeln och säg, ”fan vad jag är snygg idag. Jävlar vad cool jag är i de här kläderna.” Fokusera på det du gillar hos dig själv. Ingen människa förtjänar att ha dåligt självförtroende.
Jag älskar mina ögon, mina ögonbryn och även min näsa från vissa vinklar. Mina läppar är pussvänliga och jag är en bra kompis som lyssnar och förstår. Jag är omtänksam och bryr mig.

Vad är ditt bästa fototips?

Dagsljus, naturligt ljus, utan blixt. Då blir mina bilder som bäst.

Skostorlek?

37-38

Har du någon gång sommarjobbat? Var i så fall?
Jag har jobbat hos min pappa, han har en entreprenadfirma.

Har du varit kär i en lärare?

Jag har varit kär i…. åtminstone fyra lärare.

Har du haft något förhållande med en lärare?

Nej, skulle aldrig ha det. Inte om det var min egen lärare åtminstone.

Går du på någon sport?
Simmar två gånger i veckan, ungefär. Det är väl det.

Har du någonsin gått på någon sport? Vad i så fall?
Har gått på aerobics, gympa och jag var nära på att börja på handboll.

Vad är det för märke på din spis, din mikro och din diskmaskin?
Elektrolux, tror jag.

Be din pappa beskriva dig med tre ord..
Han sover, ska återkomma med detta.

Vad ska du ha på dig när du tar studenten?
En vit klänning och vita converse.

Favoritmusik?

Pop/rock. Kent, Oasis, Muse, Anna Ternheim, Miss Li. [Länk]

Favoritaffär?

H&M eller Ica Maxi

Favoriträtt?
Tacos, tacosplåt eller tacospizza. Kycklingssallad by me är också gott.

Vilket program ska du söka till på högskolan? För du ska väl plugga vidare :)Kram
Here it comes. Jag har planer på att läsa till lågstadielärare. Vet inte om jag kommer plugga vidare direkt efter gymnasiet men det är en dröm jag har. Lärare har jag funderat över sedan jag gick i högstadiet, och jag tror att småbarn är mest motiverade till att lära sig nya saker. På så sätt är det nog roligast så.

vad gör du nu för tiden?
Jag går i skolan, oftast :)

varför hör du aldrig av dig?
Bra fråga, tänker ofta på att göra det. Men det blir aldrig av.

när ses vi nästa gång?
Jadu, vår kusin skulle komma förbi imorgon. Kom du med?

här eller hos pappa?
Om du kommer hit innan jag kommer till dig så hos pappa, annars där.

är du frisk?
Jag är frisk som en nötkärna.

är det okej att ses även om love är hostig?

Love får vara hur hostig han vill, Ebbot lika så :)

vad önskar du dig i 18-årspresent?
En systemkamera ;-)

vad ska du göra på alla hjärtans dag?
Jag ska troligvis träffa en kompis, hihi.

tycker du ebbot är jobbig?

Ebbot är inte alls jobbig, han är cool och helt underbar. Förstår inte vart han får allt ifrån. Solstråle där :)

tycker du jag är jobbig?
Nej då, you’re not!

var det lagoma frågor?
Alldeles perfekt!

Vilken dag ska vi fira din 18 årsdag?

Tänkte ha familjemiddag på dagen jag fyller.

Vad blir det till middag i morrn ;)

Kycklingssallad kanske?

När ska du nanna kudde?

Vet inte, snart kanske. Börjar få ont i rumpan, haha.

Drömarbetsplats?
En lågstadieskola i ett litet samhälle. Eller på en redaktion, har nog inte riktigt gett upp min journalistdröm.

Vad gjorde du i helgen?
Jag var ute på äventyr.

Varför har du så ont i kroppen?

Ja, jag skyller helt enkelt på is och skridskor. Har inte ont längre.

Vem fick du senast sms av?
Av min kompis Emelie. Ett mms har dock inkommit efter det.

Vilken person känner du mest sympati för? Ex. någon som kanske är på någon slags desperat jakt efter kärleken fast han/hon kanske inte ens vill vara kär.

Bra fråga. Alldeles för bra för att jag ska förstå ditt exempel.

Är Emelie (din vän) singel?
Så vitt jag vet så ja, men jag skulle inte satsa på henne ändå. Hon håller på att bli kär.

Kan jag få hennes nr?
Nej, hon har inget nummer.

Varför är din bakgrund blågrå och inte gråblå?
Den är gråblå faktiskt. Syns bara dåligt.

Hur många gånger har du "sovit" i Tullinge?
Om man räknar bort alla gånger som jag sovit på lektionerna så... tre-fyra gånger kanske?

Vad händer med Klick på Storvretsbadet?
Det händer inte mycket. Han säger mest hej och hå, sedan gå(r) jag.


frågestund

Såå.. önskemålen går i uppfyllelse.

Är det något speciellt ni vill att jag ska berätta? Något ni alltid undrat över, om mig, om något annat, vad jag tycker och tänker om vissa saker? Favoritmusik, favoritmat? What ever! Kör på! Fria frågor!bortglömd konversation

Förra veckan någon dag, när jag hade fönat och fixat lite extra med mitt hår och kom ner i köket där pappa satt och åt frukost...

P: Har du färgat håret?
K: Näää
P: Gjorde du det igår?
K: Jag har inte färgat det
P: Vad snyggt det blev
K: Jag har ju inte färgat det på jättelänge
P: Nämen det ser bra ut ändå

Komiskt. Och i lördags fick jag komplimang för både min klippning och mina slingor. Homemade by me. Höhö.


gillar dom en smulasomningsrisk

Det har varit en lång dag idag. Och än är den inte slut.

Försov mig en hel timme imorse. Var nära på att hoppa över första lektionen, men osminkad och oduschad och på med närmaste kläderna och så wienerbröd till frukost. Sedan var jag på benen.

Första lektionen var skridskor. Lyckades ramla endast en gång, baklänges. Tur att jag hade hjälm den här gången. Efteråt, när tårna var som kallast åkte vi hem till Christina och jaa. Jag låg och lyssnade/tittade när de andra spelade guitar hero och sedan spelade vi buzz. Sedan var vi tvungna att gå till skolan och ha prov. Det gick hyffsat faktiskt.

Funderar på om jag ska ta och se någon film, men det är ju faktiskt hög somningsrisk på mig just nu.


snille-jag

Johanna, Sami och Samis pappa var precis här och visade upp Samis nya bil.

Katarina: Är det en volvo?
Sami: Japp
Katarina: Vad är det för märke?

Om det är en volvo måste väl märket vara volvo?
Anledningen till att jag frågade var för att jag inte fick se bilen =(
Annars är jag en jävel på att veta vad det är för bilmärken, snille-jag.


jag är faktiskt hemsk

För att återkomma till gårdagens korta inlägg om fåglarna...

Något som vore rätt kul... förlåt till alla er djurälskade människor därute...
vore att hängna in ett område och fånga in en massa rådjur. Inne på området kan man kasta ut massor av fotanglar.
Då får liksom rådjuren öva upp sin smarthet, och de djur som trampar på anglarna kan man skjuta. Så de slipper lida.
De som blir skjutna ( de osmarta rådjuren ) är det levande (döda) beviset på vilka som är smartast. Djuren eller människorna.


conversisar

Home in my sweet säng. Tänkte jag skriva, och jag skrev det. Men så himla sweet är det inte. Något har gett mig ångest. Att sitta här i sängen och bara blicka på andra grejer än datorskärmen är usch. Vet inte var jag ska börja titta.

Men lite glad är jag ändå. Eftersom jag har ont i mina snurrmuskler (visste inte ens att jag hade några sånna) så var jag himla tacksam att vi på Johannas begäran hoppade över att simma idag. Hemma väntade en liten lapp på mig. Och ja... Nu sitter jag här nästan tusen spänn fattigare men med två par nya skor. De vita slängde jag direkt ner i en skokartong och så får de glida undan så att de inte blir smutsiga förrän den tredje juni. Då helvete.

nu börjar det ordna upp sig

Nu börjar allting kännas rätt okej igen. Sitter i en datorsal i skolan och har trevlig (not) håltimme. Blev lite paff när jag slängde ett öga åt vänster och såg att killen där borta i hörnet loggade in på blogg.se och började skriva ett inlägg. Så just nu sitter han och jag och bloggar på distans. Han har iofs inte hunnit skriva lika långt som mig. Seg.

Nåväl. Klockan närmar sig 10.28 och lunchen blir vår vän om ett tag. Efter skolan tror jag att Emelie har tvingat med mig till ungdomsmottagningen. Känns inte helt hundra tycker jag. Gillar inte att det heter UNGDOMSmottagning. Sjukhus låter bättre. Klart bättre.


på real alltså

Idag är det ny vecka och dags för nya äventyr. Äventyr hade jag sett mer fram emot om det inte vore för trötthetssmärtman jag har i kroppen. Jag orkar knappt byta kläder. Och mina ögon har fastnat på Nanny. Ska nog springa och sätta på mig jeansen som ligger där borta, kleta på lite concealer och mascara och hoppa ner i sängen igen och försöka sova den korta studen som är kvar. Ingen bra plan Katarina, ingen bra plan. READY; STEADY; GO!


jag är en hemsk människa

Verkar som att alla tycker att det är hemskt att diverse affärer säljer varor med dun plockat från levande fåglar. Jag är hemsk och bryr mig inte ett skit.

Djur är djur, känner jag lite i det här läget.


batman

Sådär då. Missade så klart Melodifestivalen igår. Johanna var snäll och informerade om vilka som var bra och vilka som gick vidare. Jag har iofs ingen aning om hur dessa lät. Får ta och kolla upp det sen.

Nu ligger jag här i min säng, lite ont i fötterna och så ostbågar på golvet. Men de ska stoppas i munnen. NU!


u're so gay and you don't even like boys

Idag är jag trött och bläig. Somnade tidigt igår, var vaken inatt och sov mellan 3-7 imorse. Ikväll startar Melodifestivalen 2009 också. Kan man ju försöka komma ihåg att titta på.energidrycksburkarsommankan pantaiframtidenommanfårlust

När vi var på MC-mässan häromveckan så var det flera styckna som sprang omkring med jättefina burkar. Burkar som såg ut att vara lite Yamaha inspirerade. Vi hittade ingen sådan burk till mig då. Men idag, helt hokus pokus så hittade vi såna på ICA. Så, idag blev jag ägare till både en blå och en grön. Like them.

Ja just precis, det är ju inga burkar, burkar.
Det är energidrycksburkarsommankanpantaiframtidenommanfårlust.smurftema

Jag köpte nya armband från H&M igår. Turkosa och fina.crazy day

Nu är jag hemma i min säng, älskade säng. Älskade täcke. Och så kuddarna förstås.

Inspekterade mina knän när jag kom hem, stora fina blåmärken. Nu blir mamma säkert stolt. På med en kjol och så knät rakt in i dörrkarmen. Lika härligt varje gång.

Nåja, dagen. Vi åkte först in mot ringen på Centralen. Mötte upp de andra pupillerna och lärarna. Tog oss mot Stadion och Östermalmstorgs IP. Åkte några varv. Ramlade några gånger.

För att citera Karin: "Katarina stog för mesta delen av underhållningen, haha hon är så himla söt!"

Så, ja. Bambi på hal is är det minsta man kan säga. Jag åkte på som ett barn, eller som ett spädbarn för att vara exakt. Hamnade i en barnklunga och barnen tittade läskigt på mig. Emelie sa att dom kanske skulle kunna lära mig, men jag tänkte nej. Åkte därifrån och sa att jag åkte rätt bra. Då hör jag hur en liten flicka eller pojke (dom låter ju så lika i den åldern) utbrister: inte så ganska bra. Jag bara jaha, ja men tack du lilla barn.

Efteråt drog vi till Café 60 och åt sallad till lunch. Iaf jag och Emelie. Karin skulle ha en sån där foccatoffla. Vi skildes åt efter att ha vittnat ett munhuggeri mellan två vuxna män på t-banan. Snälla väx upp pinsamma vuxna människor.

Nu sitter jag alltså här i min säng, med en monster-energidryck i fönstret (gud vilka snygga burkar det är!) och ostkrokar nere vid fötterna. Could it be better? Pappa ville tydligen gå på bio också och se Wallander. Jag bortförklarar med blåmärken (!) och slask. Gillar ju min säng.blåslagen och nynypd

Johanna började massera mig, eller nypa hårt. Det gjorde rätt ont och så. Men jag vill ha meeeer!

Förövrigt gick skridskoåkningen inte överdrivet bra. Jag har ett snyggsnyggt blåmärke i handen, svullen och grejer. Ont i knäna, fotlederna och handlederna. Och i huvudet. Tror jag håller mig tyst.


aotsch

När jag kom hem strax efter klockan fem så var Jacob här. Tre timmar senare var han kvar. När mitt sug efter ostkrokar plötsligt dök upp och det var tjugo minuter kvar till affären stänger så kommer jag ner i köket och ser hur han och pappa sitter där och pratar höll jag på att börja asgarva och råkade utbrista: ÄR DU KVAR?!

Strax efter reste han sig iaf och sa att eftersom jag klagade så skulle han gå. Fem minuter kvar till affären stängde. Pappa övervägde att försöka. Han tittade på klockan och bestämde sig för att att han inte vill bli av med körkortet. Klokt det. Dessutom brukar tydligen affären vara väldigt punktlig på stängning.

Så nej, inga krokar för min del.

Imorgon ska KEK-gänget ut på den hala isen. Känner redan nu hur kallt och blött och kallt och ont det blir. Aj!


barfota utan strumpor och skor

Filosofiprovet imorse gick rätt hyffsat, måste säga att det var roligare att plugga till det än att göra det. Kände inte riktigt att jag kunde dra mina köttbulls och korv jämförelser på provet. Trots att det var suveräna.

Efter provet hade vi en rolig religionslektion, massor av skratt. Vad själva lektion var och handlade om har jag inte så stor aning om. Sedan var det dags för projektmöte igen med Heddan, hihi.

Nu sitter jag på Johannas  jobb och väntar på att hon ska sluta sjunga på låten jag citerat upptill och att hon ska sluta jobba. Det är två timmar kvar och jag har redan träffat hennes nya chef.


allting kan inte vara så seriöst hela tiden

Psykologi, vad är det? Försök jämföra med filosofi.
--- Jag tycker att det är två skilda saker som ändå har en del gemensamt. Ungefär som köttbullar och korv. Två helt olika saker men kommer från djur båda två.skolan gör allt för att knäcka en

Jag menar seriöst. Allt detta snack om att skolan är bra, och ja att alla lärare är där för elevernas skull och hej vilt. Det är ju bara bullshit. De vill bara ta knäcken på oss unga människor som inte har mod nog att säga ifrån.

Filosofi är ett jävla ämne. Ett ämne som på vissa delar är otroligt intressanta. Delar som blir för intressanta att man råkar komma för djupt och istället blir man förvirrad. Förvirrad över verkligheten. Vem är jag? Var kommer jag ifrån? Vad är verkligt?

Det jag ser, det jag hör och det jag känner. Är det verkligen jag som känner det? Vart tar jag vägen när jag dör? Sitter min kropp och själ ihop? Eller är jag splittrad?

Intressanta saker som man blir deprimerad av. Äh. Man vill varken leva eller dö.

Och de där el-människorna som påstår att Akilles aldrig kommer kunna komma om sköldpaddan, what are they thinking with?


färgkick

Hemma efter en kort dag som blidde lång. Hade tre lektioner, och sedan drog jag och Emelie in till staden för att shoppa, hämta ut biljetter och studera filosofin. Gick ju jettäbrä.

Jag köpte nya underkläds, en ny klänning och tuggummin. Färgglada sådana.

Nu är det hög tid för mig att plugga ännu mer till filosofiprovet som äger rum imorgon. Känns rätt pepp när jag ändå är lite haj på det. Tycker däremot att de flesta filosoferna bara gör mig deprimerad.


magad

Emelie, Karin och Christina har gått omkring och klagat på träningsvärk hela dagen (dagen har pågått i en halvtimme). Tänkte vara snäll mot dom.

Katarina: Jag har också ooont...
Karin: VARFÖR HAR DU ONT?!
Katarina: Mensvärk....
Christina: Har du mensvärk i rumpan?

Nu, för bara två minuter sedan så satt jag här och fnissade. Fnissade i jag vet inte vad. 180 kanske.

Karina: VAD FAN ÄR DET SOM ÄR SÅ JÄVLA KUL?!

Våldsam man kan bli då.
You are in pain, take your life with cocaine.


shoppingbegär

Hittade två par skor, ett par vita converse och ett par röda som jag planerar att köpa. Kan inte bli bättre.

☆Katarina säger:
 ja, jag är så exhalterad så jag kommer nog inte kunna sova inatt
Kristin säger:
 det e såååå typiskt dig, du jagar upp dig för.....ett par skor!!  
☆Katarina säger:
 två par!


Lite av det som jag beställt från H&M.

dagens skämttre och ett halvt år

Det slog mig nyss att jag har haft den här bloggen i över tre år nu. Tre år! Och innan dess bloggade jag på Expressen i ett halvår. Tre år och ett halvt år och jag står fortfarande ut med mig själv.


ett enda sött ord i mitt öra

Vad det var som hände idag har jag ingen aning om.

Jag planerade att bada varmt eftersom mina ben ville inte hålla mig i stående ställning, och varmt vatten är en bra lösning. Trodde jag. Trodde att jag skulle svimma i badkaret och hoppade ur. Försökte ligga i sängen. Mådde illa. Sprang och spydde. Spydde ännu mer. Ställde mig upp och tog ett djupt andetag och tänkte att nu ska jag gå ner och dricka vatten och låtsas som att jag inte alls har ont. Lättare sagt och tänkt än gjort. I trappan kände jag hur styrkan i benen försvann igen och jag var helt plötsligt på den andra toaletten och spydde. Drack vatten som var för kallt och gjorde ännu mer ont. Låg på golvet med golvvärmen på högsta grad. Armarna ramlade ihop så fort jag försökte torka bort svetten i pannan. Pallrade mig upp och försökte mig på en ny dos av Ipren. Försökte hitta en bra ställning men ingen, inte ens fosterställning eller sittandes på golvet mot lutandes mot sängen funkade. Mådde fortfarande illa och till sist fann jag en relativt bra ställning och började andas djuuuupa andetag. Somnade till och så fort jag vaknade efter fem minuter och rörde på mig gjorde det ont. Detta fortsatte ett tag innan jag somnade och lyckades sova några timmar. Smärtan är inte helt borta och jag knaprar ipren var tredje timme.

Är inte livet bra härligt såna här dagar? Och jag hade nog visst en liten aning om vad som hände idag.


sammanfattning in a few words

Hot vs. Cold. Spya. Smärta. Badrumsgolv. Sömn. Spöke. VeckoRevyn.jag och alla män

Vissa dagar brukar jag hänga inne på H&M's sida mycket mer än vanligt. Häromdagen beslöt jag mig för att även spana in herravdelningen.

En sån här t-shirt borde alla män ha, och så jag så klart. Fast jag ångrade mig innan jag la till beställningen.


och njaaa, alla män borde väl inte ha den. det could be rätt jobbigt.


don't feel very well

Gårkvällen spenderades med frossa och en dunkande huvudvärk, not that very nice. Imorse vaknade jag upp efter panik-mardrömmar med både frossa och en sjuhelvetesmensvärk (Susanne, jag är alltså INTE gravid). Frysit har jag alltså gjort i si sådär *tänk* 17 timmar nu. Myspysigt.


märkliga känsla

Igår kväll, när jag låg och lyssnade på musik hände det något. Något som jag trodde var borta var tillbaka. De där jävla tankarna. Tankarna om livet. Tankarna om allting. Tankarna om ingenting.

Imorse vaknade jag, efter inte allt för många timmars sömn. Förvirrad och tom. Men fylld av dåligt humör. Dåliga känslor som står och väntar på att bara få explodera. Jag kom till skolan, Emelie och Karin. Änglarna. Klyscha. Samhällslektion och jag var bara tvungen. Tvungen att berätta min lilla hemlighet för Emelie och det var jobbigt. Jobbigt att faktiskt få ut det i ord. Talande ord. Sedan gick det inte längre. Det gick bara inte. Mina ögon är redo för en explosion. Min mage vill sprängas. Mitt huvud dunkar. Man fattar säkert dumma beslut här i livet, som man kommer fundera över senare i livet. Men det är väl också från de besluten som man utvecklas, mognar och får erfarenheter.

Tror jag ska ta och väcka Emelie som ligger här bredvid och sover. Sedan ska jag nog kittla henne lite och skratta. Jag är verkligen skrattnödig.


trettioåtta

Det har skett någonting, jag vet inte vad. Helt plöstligt springer jag omkring som en förvirrad höna som inte är särskilt förvirrad.

Under dagen fortsatte min städknäpp från igår. Rensade ur några köksskåp och la upp en ny matplan. Sedan åkte vi iväg till Maxi och storhandlade vitaminer, bland annat. Jag har hunnit starta en grupp på Facebook. Uh, det låter så snobbigt haha. Gruppen är till för släkten på farmors sida, alltid kul att se lite vilka som man är släkt med. Som man inte hade någon aaaaning om.


Jag gillar den här bilden. Farmors mamma Vendla.


idag gillar jag mina tänderwhat I've done

Igår var jag igång hela dagen i princip.

Började med att se klart första säsongen av Californication. Efter det var det bara att duscha, klä på sig och allt sånt. Fixade farmors naglar, med handmassage m.m. Sedan fixades det och donades hela dagen.

Framåt kvällen beställde vi pizza och åt den. Och under hela dagen lyckades jag tvätta ungefär tio stycken tvättmaskiner med täcken, kuddar och allt sånt.

Imorse upptäckte jag en trevlig infektion i min bakre tand. Så jag har sysslat med blod idag och lite av andra säsongen av Californication. Helt okej liksom.