Bebismys och tvkväll

Ni tror väl inte att jag har gått och dött? För det har jag verkligen inte.

Åkte ju som sagt iväg och shoppade massa saker.

Blev babykläder från både H&M, Lindex och KappAhl. Dessutom köpte vi en målarbok + kritor till Ebbot. Vill inte ens tänka på alla pengar som rök.

Nästan precis efter att de kom hem från BB, hängde vi på låset och dök upp. Jockes mamma och ena bror var där också. Ebbot gick omkring och var jättestolt över sin lillebror. Han ville hålla honom hela tiden och kramade, klappade och pussade på lillebror. Sötnosar det där <3

Vi stannade där i flera timmar och åkte sedan hem. Jag höll på att somna i bilen på väg hem. Usch vad seg jag blev. Väl hemma var jag på väg att fixa om med min blogg. Flytta över den till WordPress, för att kunna göra mer avancerade saker med designen. Men, jag fattar faktiskt inte hur man ska göra. Trots att jag fick hjälp av min webbtekniska vän.

Har myst framför tvn hela kvällen med gurka, dipp och Coca-Cola i glasflaska. Kollade på Svensson Svensson förut, halva Musikmaskinen och just nu ser jag Lånta Fjädrar. Funderar på att zappa över till Sing-A-Long nu, ska ju se Extra Extra sen. Ni vet väl att BlondinBella är med?

Riktig tvkväll det här. Nu ska jag lägga över foton från mobilen från dagen.
Kommentarer
Camilla:

Blondinbella var ju riktigt tråkig i Extra Extra, blev besviken där.Vilken schysst storebror Ebbot verkar vara, själv gick jag mest runt och var ganska elak mot stackars Sara.

10:59:56 @ 2008-09-14
http://popbitch.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: