Ih

Kent - Den döda vinkeln
Green Day - Macy's day parade
Green Day - Good Riddance (time of your life)


Ge mig 2006!

Jag måste faktiskt erkänna att jag längtar väldigt mycket tillbaka! Hela året!

Den där februarikvällen var nog årets första förändring. Det är nog bland det bästa som har hänt mig faktiskt. Favoritisen dök upp och stannade. Spenderade en massa tid på honom och jag ångrar inte en sekund. Alla sms och jaa... Jag kommer ihåg alla dessa vårmornarna. Jättemysigt.

Började även umgås en hel del med Emelie, hon är väl den andra förändringen. Jag har fått det mycket roligare med henne.

Skolan var helt okej, jag tror faktiskt till och med att jag gillade den. Det var så mysigt på våren när vi satt ute på rasterna och jag låg med huvudet i Elins knä och vi pratade. Hade allmänt jättekul.

Min födelsedag var helt underbar. Jag minns den som igår. Särskilt morgonen dagen efter.

Hela sommaren var upp och ner. Mestadels bra. Tills någon dag i juli då allting bara rasade i stort sett. Jag vet inte riktigt vad det var som hände.
En hel del kvällar spenderades också på Iselsta. Grillkvällarna på landstället. Och alla dessa mysiga nätter som jag inte sov!

På hösten kom ju stunden som jag hade väntat på. Dagen då man började gymnasiet. Äntligen gick jag frivilligt till skolan och dessutom gjorde jag det för min egen skull och det var bara tre år kvar. September kom och gick, längtan efter Suss barn var stor. Ända till 16 oktober skulle vi få vänta. Men redan den 30 september ploppade Ebbot ut.

Oktober kom och pappa fyllde år, stor fest som var himla kul. Jag och Amanda hade kul hela kvällen. På kvällen kom den där lite smått pinsamma, jag blev uppdragen och fick dansa med en kille i 30-års åldern och för att göra det hela lite mindre pinsamt så började jag sjunga med i låten som spelades. Stand by me, haha ja det blev ju inte mindre pinsamt direkt. Men det gick bra ändå. Till slut kom Fia och hämtade oss och jag åkte hem till Johanna och sov. Det var lite sjukt. Hon låg redan och sov eftersom hon inte mådde bra och jag var helt slut i kroppen. Någonstans här kom den stora förändringen på året. Jag flyttade i stort sett hem till pappa. Alla dessa irriteringarna på mamma stod jag inte ut med bara.

November, december. Nyåret kommer jag också ihåg väldigt bra. Robban, Henrik, Emmily och jag spelade Fia med hutt. Emmily med något annat än sprit. Henrik spydde två gånger och jag vann. Trots att jag åkte ut hela tiden.

Mitt 2007 har ju fått en rätt bra start än så länge men snälla... Ge mig 2006! Jag vill ha våren/sommaren 06! GE MIG!

Årets nykomling: Ebbot
Årets skiva: The Kooks - Inside in Inside out
Årets bästa: Bussturer hem till mamma på onsdagar
Årets pinsamaste: Sms till Mr.X + "hej" (öööh?)
Årets chock: Bör ej nämnas
Årets vändpunkt: Emelie
Årets comeback: Mr.A
Årets bråk: Jag och mamma, inget positivt slut
Årets hatobjekt: Mr.S and Ms.E
Årets färg: Svart och rött
Årets bok: Gömda
Årets antal lästa böcker: 24
Årets film: The Omen, Walk the line
Årets oglömda: "Vaaa? Jag fattar inte", "Grr läckerbit!", "Vet du vad kul?!"
Årets favoritdryck: Vildäpple fläder cider
Årets förebild: Clara
Årets nästan helt bortlagda: FFskivorna
Årets mest hängda place: Iselsta
Årets t-shirt: Jacobs PUCKO (jag kanske får en jag också)
Årets kortaste: Farmor
Årets valp: Meja
Årets mest dyraste: Jag och min telefonräkning (sms ingår)
Årets favoriter: iPod + Kosslurar
Årets besvikelse: Julafton

Favoritisen
Syskonkvällen
OSGULD
Alla dessa söta sms
Skönheten och Odjuret
Sätra
Födelsedagen
Deck - som en kniv i ryggen MEKTE
Nationella prov
Angelicas PAnatt
Alla MÄRSTA-turer
Alekzandra och Emelie
Kanelbulle
The Omen
Dalarna
Madeleines födelsedag
She's the man
Speedway med Alekz, Sebbe och André
Ettan på gymnasiet
Ebbot
Mr.X
Rent
Pappas födelsedagsfest
Alvik
Elvisp
Lennart-bortgöringar
Shan Atci
Alla dessa morgonstunder med telefon i Vårsta
Roliga möten i stan 22/12
Lidingö
Konsumpåse (fejkade också)


Stadium Arcadium

Nu har jag fått hem min dvd och cdskiva från den där körkortsgrejen. Då är det bara att roa sig med sånt tills man ska på den där kursen innan man får börja köra på riktigt.

Min påsklovsvecka ser rätt tom ut om jag ska vara ärlig. Tråkig som fan kommer den bli också. Johanna börjar ju på sitt nya jobb på måndag, vem ska jag nu underhålla? Äsch, jag måste ju ändå plugga en del. Om jag kan få klart en massa saker så fort som möjligt så slipper jag ju de sen, det känns ju alltid lockande :) På lördag ska iaf jag och Johanna till frisören. Äntligen kan man kanske få lite liv i håret så det kan släppas ut igen.

Suss och Blötis var här ett tag idag. Bobobobom har ju blivit ett halvår nu och han är ju så stor, om man jämför med hur han var som nyfödd iaf. Vi åt våfflor som pappa gjorde och Slembott ville stå och gå hela tiden. Optimistisk :)

Nej nu ska jag nog gå och låta bli att fundera på vad jag ska göra ikväll. Jag ska inte ge mig några planer, I like it fritt. Jag ska fan se Hipp Hipp. Men det är väl ingen plan? Det är mer ett måste. Otherway otherside otherotherother.


Ååh!

Första dagen på länge som jag har sovit någorlunda länge. Gud jag hade nästan glömt bort hur skönt det är!


krinagrina vs. sweetface

Jag ligger i underläge! 4-6. That suck! Jag funderar på att lägga mig redan nu


Weehääääe

Jag har ont i magen, men jag har inget emot det faktiskt. Det gör inte så jätteont. Bara lite sådär liksom. Jag klarar mig super ändå. Jag är trött, men jag sover inte. Jag borde kanske göra sånt. Jag vet ju att sängen står där uppe helt tom på människor, väntar bara på mig. Tack för det! Jag vill inte ha en massa människor klängandes på mig. Eller hm.. Kanske lite då. Men rör mig inte bara! Usch, kroppskontakt!

Jag kan ju passa på att tala om att Martin vann Let's Dance. Jag är helt förälskad i hans breakdance. Men snälla! Dom movesen! Ge mig! Annars så bryr jag mig fan inte. Tv är överskattat och så även allt annat. Förutom sömn! Sova sig bort från allt is the real shit!


yeye!

Usch så bra! Eftersom jag inte kunde låta bli att kika på tyskaglosorna i bilen så kunde jag dom sen. Alla rätt tack!
Naturprovet kändes helbra, fast jag ska väl inte förvänta mig allt för mycket antar jag. Jag pallar inte med en besvikenhet igen. Om det blir icke g, så räkna inte med att jag kommer engagera mig i naturen. Då ska jag bli miljöförstörare!

-Jag ska döpa min son till Bror.
-Nej döp hans bror till det.

Engelska provet/recensionen gick super. Eller nja, kunde nog ha gått bättre men ändå inte. Jag fick nog till en del bra svar.

Eftersom Nina skulle hänga med oss till bussen så gick det en massa fel. Fel buss påhoppades, rätt buss missades, tåget sprang när vi kom, Nina snubblade och en bil skulle backa på oss. Tack!
  • Emelie, tårta
  • Gitarr, Acquiesce, Lemon, Wonderwall, When we were winning, Utan dina andetag.
  • Hipp Hipp, Let's dance.
Jag vill sova. Jag är slut! Jag som hade tänkt att ta det jävligt lugnt idag. Det får bli imorgon istället :) Nej nu ska jag nog ta och gå och sova om en liten liten stund.

-Du har tagit en massa från mig
(fem minuters paus)
-Vad sa du föresten? Jag hörde inte...

NEHMONEMO! JAG TAR NEMO!

-Katarina ska döpa sin bror till Son

-Kriiiiiiis, men det är ju du! Har du inte fattat det? Jag har ju kallat dig det jättelänge
-Jaha.... Jag trodde inte att du menade mig.......


Fredagsmorgon

Jag är nog bäst. Jag kan klara av att somna mitt under att jag skriver ett sms. Det är helt otroligt.

Redan vid första pangningen imorse gick jag upp. Upp och duscha. Apropå dusch, jag måste börja med min duschlabb snart.

Engelskaboken pallade jag inte med att läsa, jag kom ihåg vad det stod för något där. Tyskan småtittade jag på men jag insåg att det inte var någon större idé eftersom jag ändå inte kom ihåg något. Naturkunskapen känns relativt bra. Fast ändå inte.

Nu börjar det bli borsta tänderna dags och snart iväg till skolan. Nu blev det störningar här :O


I'm still there

Meningen har inte utvecklats. Konversationer med Elin och Danne är igång. Haha, det är spännande things. Sötaah!
Det kommer bli en lång natt för mig

Engelskan och tyskan är inte ens påbörjad. IG here I come again! Jag känner det så jävla starkt


I'm trapped

Jag har fastnat i en seriös diskussion med Elin. Det är skööönt! Prata av sig lite sådär.

Pluggningen står stilla, jag har skrivit strålningsrisker.


Weyhoe

Pluggandet har fått en rejäl start. Endast fyra sidor kvar att läsa genom och förstå. Sen förstå alla papper och det jag läste igen. Men det ska nog gå bra. Jag har ont i huvudet nu. Min hjärna överarbetas. image17


Det här går ju bra

Jag har inte ens börjat plugga ännu. Det känns inte bra. Men jag måste nog ta och göra det snart. Jag vill ju sova också. Jag tror min sömn börjar komma tillbaka till mig liksom. ÅH IMORGON BLIR DET PÅSKLOV!HÖGST BJUDANDE!!

Fick alldeles nyss världens hemskaste sendrag. Foten hade somnat så jag tänkte bara upp och gå lite.. Sen så är den helt borta och då tänkte jag gå och tala om det för pappa. Men när jag kommer in till pappa så går allt över i kramp. Det var inte lite heller. Jag fick stå och skrika i någon minut för att det gjorde så ont. Jag kom inte därifrån.

Till slut gjorde jag det, och hittade ett jättefint äpple som jag kände på mig att det skulle bli gott. Och ni anar inte! Det var asgott. Jag har ett till salu, högst bjudande?


Feldagarharbytitplatsochgörmigförvirrad

Spanskaprovet dirket på morgonen var skrattretande. Hade jag pluggat så är jag helt säker på att jag hade fått MVG, eller åtminstonde VG. Nu däremot blir det ett G, möjligvis ett IG. Så det kan gå. Efter provet var det dags för svhenska. Lite av en frivillig lektion, eftersom Lennart skulle gå igenom saker inför vårat kommande prov. Därefter kom en helt onödig historialektion. 10 sidor skulle läsas och sedan redovisas muntligt, Gustav är en höjdare på att prata själv så så blev det. Lunch, påskbuffé. Ingen höjdare direkt. En timmas geografi, rätt meningslöst känns det när man inte orkar bry sig men ändå måste. Snabb engelskaredovisning. Den gick väldigt snabbt. Snabbt var det rätta ordet.

Emelie och jag till Tumba, stötte på Tobbe och pratade med honom ett tag. Det är ju inte varje dag man träffar honom, han mådde bra och har redan fått påsklov. Sedan lämnade Emlan oss, haha vi lämnade henne och tog bussen. Dad in Vårstaghetto. Johanna hemma. Mina stuffs hade kommit idag. ÄNTLIGEN POSTIT LAPPAR HERE I COME! Jag gillar cirklar. Kretslopp........

Imorgon är det naturkunskapsprov, alltså MÅSTE jag plugga idag också. Jag pallar inte med ett till IG. Det bildas en hög med saker som jag måste göra. I don't really like it. Men det ska inte bli så svårt. Tre sidor anteckningar och sedan lite läsa i boken. Dessutom måste jag läsa ett av breven i engelskaboken som jag har glömt bort. Det går nog fort. Här emellan ska jag även hinna plugga in lite tyska glosor. Det ska nog gå bra. Eller måste. Annars blir Aulikki inte glad.Torsdagfrågetecken?

Spanskaprov och engelskaredovisning står på dagens lista. Ser inte så jättemycket fram emot provet. Jag har inte riktigt fattat att jag ska ha prov, alltså har jag inte pluggat.

Fick en rejäl sovmorgon på en timma idag. Egentligen hade det kunnat blivit en och en halv men eftersom jag är som jag är så blev det inte så. Jag funderar på att gå och äta frukost nu. Najsigt värre! Hosta måste jag göra.

  • Grattis!


.

I've got my things packed
My favorite pillow
Got my sleeping bag
Climb out the window
All the pictures and pain
I left behind
All the freedom and fame
I've gotta find
And I wonder
How long it'll take them to notice that I'm gone
And I wonder
How far it'll take me

To run away
It don't make any sense to me
Run away
This life makes no sense to me
Run away
It don't make any sense to me
Run away
It don't make any sense to me

I was just trying to be myself
Have it your way I'll meet you in hell
It's all these secrets that I shouldn't tell I've got to run away
It's hypocritical of you
Do as you say not as you do
I'll never be your perfect girl
I've got to run away

I'm too young to be
Taken seriously
But I'm too old to believe
All this hypocrisy
And I wonder
How long it'll take them to see my bed is made
And I wonder
If I was a mistake

I might have nowhere left to go
But I know that I cannot go home
These words are strapped inside my head
Tell me to run before I'm dead
Chase the rainbows in my mind
And I will try to stay alive
Maybe the world will know one day
Why won't you help me run away

It don't make any sense to me
Run away
This life makes no sense to me
Run away

I could sing for change
On a Paris street
Be a red light dancer
In New Orleans
I could start again
To the family
I could change my name
Come and go as I please
In the dead of night
You'll wonder where I've gone
Wasn't it you
Wasn't it you
Wasn't it you that made me run away

I was just trying to be myself
Have it your way I'll meet you in hell
All these secrets that I shouldn't tell I've got to run away
It's hypocritical of you
Do as you say not as you do
Never be your perfect girl
I've got to run away
It don't make any sense to me
Run away
This life makes no sense to me
Run away
It don't make any sense to me
Run away
It don't make any sense to me

This life makes no sense to me
It don't make any sense to me
It don't make any sense to me
Life don't make any sense to me


Update

Sista skivan är påbörjad. Dags för säsong zwei snart!


Tuesday

Trots min vilja gick jag till skolan.
Redovisningen på naturkunskapen gick väl rätt bra ändå, fick värsta hjärnsläppet innan och det var ansträngande att prata med halsen. Men jag gjorde det.
Efteråt satt jag helt frivilligt på en historialektion med genomgång av saker jag var med på förra veckan. Ambitiös? Nej, jag lyssnade inte förrän Gustav började kalla mig för jude och massa shit.
Därefter hade vi våran mattelektion, bakflyttad av någon anledning. Men den var kul. Helt sjuk.
Lunch med Sim och El. Jag är tydligen manisk, eller vafan Elin kallade det. Kan sitta och asgarva ena sekunden och sen vara helt deprimerad nästa.
Sedan var det tänkt att jag och Emelie skulle göra våran engelska, anledningen till att jag överhuvudtaget var kvar i skolan. Men hon bestämde sig för att ha musik istället och jag drog hem.

Bil, poliskontroll, mobil, Johanna, muffins, tulpaner, X, "x-thing", besvikelse, huvudvärk, trötthet.

Imorgon blir det ingen skola alls för mig, jag ska vara hemma och bli FRISK! Jag orkar inte vara sjuk längre, jag vill kunna andas normalt!

Jag kom fram till, någon gång idag, att jag inte alls sover på lektionerna. Jag sover ungefär fyra timmar på natten sen är jag igång hela dagen. Inte en gnutta trötthet brukar finnas i mig, vanligtvis alltså. Det känns lite wacco att bara sova fyra timmar, med tanke på att jag brukade sova åtminstonde dubbelt så mycket. Nu har jag sett klart den andra skivan på Scrubs, tredje tonajt. Borde hinna se hela den, om jag inte somnar. Någon jävel har ju bestämt att det inte ska vara DH ikväll. Pga ishockey. Okej, sen NÄR blev ishockey så himla viktigt? Det enda med ishockey, och alla andra sporter för den delen, som är kul är när det är EM, VM eller OS. Snälla, allsvenskan? Kvalgrejer? Ge mig final och jag kan åtminstonde försöka att titta. Sov ju under andra perioden av hockeyvmfinalen förra året. Då Sverige tog OSGULD. Jag kommer faktiskt ihåg det. Vilket påslakan jag hade och så. Datorn var på och jag sov i min säng. Mamma var typ i Jönköping eller något. Se där då.

-Översätt körsbärsskål till engelska.
-Cherrycheer.
-Kul va?
-Ja jätte, knäskål!

Johanna slog mig med knytnäven rakt i pannan när hon trodde att jag skulle bita henne i armen. Konstigt, varför skulle jag göra det? Jag hade ju precis gjort det tre gånger. Aldrig fyra! Sedan var hon ju bara tvungen att ta upp att hon slog till mig med ett basebollträ när jag var liten. Inte undra på att jag är som jag är.

Jag har fått såndär förkylningsontinacken ont. Det gör ont när jag vrider huvudet till höger. Dessutom har jag ont i axlarna. Usch vad jag klagar. Jag ska fan vara glad över att gula sidorna finns i pocketformat, även fast jag aldrig använder det. Eniro-privatpersoner på nätet is the shit. My best friend! Ibland kan hitta.se vara med och konkurrera, men dom kan slänga sig i väggen. It's me and eniro forever! Skämt åsido, vi börjar faktiskt glida ifrån varandra. Jag tycker inte om det här med att han har skaffat sig ungar som vet var. Och den nya stilen? Come on! Take me back to yesteryear!

På torsdag är det spanskaprov som gäller, och natur på fredag. Min geografiinlämning som jag hade tänkt bli klar med i tisdags förra veckan hade jag tänkt att den skulle vara inlämnad absolut senast innan påsklovet. Men good luck to me! Jag har kanppt gjort klart en sida, och den består till 25% av en bild. Tur att jag inte MÅSTE vara klar med den. Jag grejar det där på lovet. Fast då ska jag ju arbeta lite med förintelsen. Varför inte bojkotta allting och bara skita i skolstuffs på lovet? Det låter ju nice. Får la se hur dä blär mä dä alltså. Har ju det där jävla antikenprovet också, eller nej inte antik. Medeltidslitteratur? Usch, hata hata hata!


Komiskt

Det är faktiskt det det är. Komiskt. Förut hade jag jättelätt att bara somna hur som helst. Men nu somnar jag inte på nätterna men på lektioner går jättebra. Det är ju fel. Inatt vet jag inte riktigt när jag somnade. Efter ett åtminstonde. Det blev en massa Scrubs-tittande för mig. Roligt värre. Snart är jag nog klar med andra skivan också. Då är det bara de resterande okända antalet kvar plus de andra säsongerna.

Imorse tog det ett tag innan jag fattade vad det var som lät när min mobil började att ha sig. En vibrerande skottlossning 6.03 är ju inget man längtar efter, därför vet man inte vad det är.

Idag tänkte inte jag vara i skolan hela dagen med tanke på min sjukhet. Men dit måste jag och göra den naturkunskapliga muntliga redovisningen, den är direkt på morgonen och det känns ju skönt. Sen måste jag stanna ett tag till eftersom jag och Emli ska göra klart engelskan.

Tjoffpoff!


Runaway

And I wonder
How long it'll take them to notice that I'm gone
And I wonder
If I was a mistake
This life makes no sense to meTjugosjätte mars

Jag var rätt borta imorse när jag vaknade, och resten av morgonen också för den delen. När klockan var fem över halv sju gick jag upp. Ungefär en kvart senare än vanligt. Och så var jag mest som en robot, gjorde det som skulle göras. Sen iväg till skolan. Frivillig historia, pluggade faktiskt en hel del i biblioteket. Men sen pallade jag inte mera. Det kliade ännu mer i halsen så jag ringde pappa så fick han komma och hämta mig. Hemma så har jag sovit, det var skönt. Bara det att jag blev väckt några gånger av Suss. Jag var helt lost. Första gången vet jag inte ens vad jag sa, sen efter ett tag märkte jag att det började bli som deja vu upplevelser så fort hon sa något. Jag tror hon sa något om våfflor, men jag är inte säker faktiskt. Jag sa iaf något i stil med "hur många gånger ska du fråga om jag vill ha våfflor eller inte?" Så våfflor borde det varit. Men jag är inte säker som sagt. Jag vet inte ens om jag sa att jag ville ha det eller inte. Men några våfflor har jag ju inte fått så jag sa nog nej. Usch vad jobbigt det är när man inte ens vet vad man säger eller gör. Jag vill bara sova, sova! Fast först ska jag dricka te. Hoppas det är okej och inte gör mig sämre. Jag måste ju gå till skolan imorgon också. Suck!


Hemskt.

Jag har i princip inte sovit något alls inatt. Trodde att jag sov mellan tolv och ett men det gjorde jag inte. Klockan ett inatt började jag titta på Efterlyst och efter det Dharma & Greg. Kunde inte sova pga min hals. Halsen är fan värst nu. Det kliar i den. Och ont gör det. Men så får det vara. Det är bara att göra något åt det.


Aotsh

Mudde kom hit och hälsade på en liten stund idag. Sedan var hon tvungen att åka. Och strax efter åkte jag hem till Emelie. Där blev det T.A.T, cookies, munks and massor av annat. Lite engelska blev gjort också, men den ska vi fortsätta med imorgon :)

Jag visste när jag vaknade att jag håller på att bli sjuk. Och sjuk är det minsta man kan säga. Täppt/snorig all the time och ständigt ont i halsen. Det blir väl till att sova tidigt inatt. Ikväll snarare. Nu håller min högerhand på att frysa ihjäl så det är väl dags att gå upp och se om man kan göra något åt det. Lyssna på musik eller något sånt. Det vore ju för jävla nice. Magen gör ont också. Blööööööööe


Kissssss

You Are an Intense Kisser
When you kiss, it's deep and powerful You don't take kissing lightly Your kisses always have meaning And they always make your head spin
What's Your Kissing Style?


Flummtret

Jag är inte ett litet barn längre som tror på allt. Haha, nej men ärligt. Jag är ju inte dum, jag har ju hörsel. Ett prasslande ljud. Jag vet vad det är.

Har inte hört något mer från Johannan. Hon kanske somnade om eller något. Emelie däremot, hon är knäpp. Vi ska ha party hemma hos henne klockan halv tre. I hope it means T.A.T, EROBON och MG. Inte så mycket MG men det är ju ett måste.

Du kallade mig baby! Men du kan ju komma HIT halv 3. Om det passar frun.

Nog för att jag gifte mig när jag var liten, men det höll inte. Killen ser jag knappt längre. Jag tror inte det var särskilt seriöst heller för den delen. Även fast jag kommer ihåg det och jag var ju ändå ungefär fyra fem år. Det hade ju kunnat varit seriöst. Men wtf han var otrogen i fyran. Eller om det var femman. Jag ska fan stämma honom! Jag vet ju var han bodde. Nummer elva var det va? Men just det, han flyttade ju till en pool.

Jag har faktiskt fattat innebörden i den där Bonaqua reklamen nu, eller det gjorde jag igår. Men jag hade inget tillfälle att berätta det så det gör jag nu istället.

Blir nog inte så mycket bloggande av mig nu under dagen, tack! A gets here and messes up the papers. Och jag ska duscha! Får se hur mycket av all hårfärg som åker bort idag. Det ser rätt knäppt ut faktiskt. Hoppas bara inte att min vita kudde blev brun inatt. Får kolla upp den saken sen när jag kommer dit upp igen. För dit måste jag ju. iPod iPod iPod.

Nej nu måste jag springa och kissa! Tjingeling tjoff poff


Usch...

Var hemma hos mamma ett tag igår kväll. Hon kom och hämtade mig runt halv åtta och så åkte vi hem till henne. Jag började titta på STINA! eftersom jag visste att Anna Ternheim skulle komma. Hon dök inte upp förräns i slutet och då uppträdde hon bara. Så vi tittade på Sing a long istället. Pappa kom och hämtade mig runt ett tror jag. Halv ett åkte han innefrån stan iaf. Hem och sova

Som vanligt så vaknade jag för tidigt imorse också. Till och med tidigare än pappa, då har det gått lite för långt faktiskt. Vaknade runt åtta, fast egentligen är det ju sju. Jag hade tur att man skulle ställa om klockan inatt, annars så hade jag ju inte kunnat gå upp. Hur skulle det se ut att gå upp klockan sju på en söndag? Det skulle inte se bra ut.

Det är inget vidare väder idag, dimmigt och så ser det kallt ut. MG ska göras idag antar jag. Jag är rätt förberedd på det iaf. Sen måste jag börja råplugga naturkunskap. Och läsa det där kapitlet i engelska boken där man får reda på varför Tracey sitter i fängelse. Sen skulle det ju vara bra om jag började på min historia. Får se hur det blir på den punkten.

Jag har sådär "kommer-få-en-förkylning"- ont i halsen. Det är jobbigt, för jag har verkligen inte tid med det den här veckan. Jag kan inte missa mera än vad jag redan har gjort.

Nu fick jag ett sms av Johanna där det stod:
Le att till iallafall dig fick det men dig till messet det skickade som idiot den ihjäl slå säkert du vill baklänges messet detta läst har du efter.

Ett till:
Är du vaken? X sover, han fyller är. Vad ska jag göra?

Ännu ett:
Tror du att det räcker?

Det är synd om människorna.


Chockladhår och lakritsnaglar

Bättre kan det inte bli!

Jo det skulle det nog kunna. Men jag pallar fan inte.


Det där bra humöret jag var på i morse har nog försvunnit totalt. Jag fattar inte varför det alltid blir såhär. Det är så himla irriterande, särskilt när det enda man kan göra är att försöka ignorera det. Och att ignorera saker ska man inte behöva göra. Men det finns ju knappast något annat att göra utan att göra allting värre. Så det är så det får bli. Sen hur länge det håller i är ju en annan sak. Jag får väl nöja mig med att tro att mina naglar smakar lakrits och håret chocklad. Fan vilken besvikelse det kommer att bli när jag upptäcker att det inte alls smakar så. Smaka inte!Lusten försvinnerTelefon

-Kan du köpa mörkbrun hårfärg och svart nagellack till mig?
-Svart? Vad har hänt med dig?
-Vadå? Jag är på bra humör.
-Jaha.......


Lördagsmorgon/förmiddag

Det var sjukt, riktigt sjukt. Jag började titta på Yrrol och som vanligt somnade jag. Jag vet inte när men jag kan tänka mig att det var runt Achtunggrejen, eftersom det är det sista jag kommer ihåg. Sen vaknade jag när den var slut, eller när den hade varit slut ett tag. Jag vet inte riktigt. Då började jag frysa som fan, det ville verkligen inte sluta vara kallt. Smart som jag är så gick jag och satte på värmen, eftersom annars hade jag frysit ihjäl hela helgen och det vill jag inte göra igen. Sen blev det varmare... Men vaken var jag. Riktigt vaken. Tittade på början av Lustgården och sen Fråga Olle. Därefter tror jag att jag stängde av teven och satte på musik istället, men kunde inte sova. Jag var väl inte riktigt trött men det fanns nog andra orsaker också. När jag väl somnade så kunde jag inte sova. Jag vaknade till flera gånger i timmen. När klockan var ungefär 7 imorse bestämde jag mig för att det inte var någon idé att fortsätta att försöka sova. Då var det bara att göra sig redo för att lämna sängen vid 8.

Idag kanske jag und Emememelie ska göra våran MGredovisning klar. Får la se hur det blir med det. Jag vill ju soooova. Men den måste göras och Emelie vill man ju inte missa en chans att träffa, även om man får ont i magen.


It's too late

It's too late to be drinking
It's too dark to be sad
It's too dangerous to be thinking of us
and the love we never can get back
Sometimes when I'm lonely I get carried away so
I'm drinking I'm thinking I'm gonna be sad anyway


Fretag.

Har hela dagen varit förvånad över att det redan är fredag och dags för helg. Mer najsigare kan det inte bli.

Emelie var tillbaka i skolan idag. Träningsvärk? Javisst.

Vaknade runt 1 inatt, har verkligen inte kunnat sova som en ängel på sistonde. Enoying...

Iaf, tyska direkt. Kommer inte ihåg. Kommer inte ihåg. Kommer inte ihåg.
Geografi, sova? Mhhmmm. Men det gjorde inte jag, trots att jag ville.
Lunch....
Matte, moha.
Engelska, "and he took the ball and ran off to the måååål and yäääy"
Datakunskap. Oh ha! Najsigt slut :)

Synundersökning efteråt. Där ser man. Fyndish.

Fick min Pumaparfym idag. Äntligen kan jag börja lukta så igen, så slipper jag Brittans fatasy. Johanna hade även köpt tre andra som hon provade på mig. Jag gillade mangon bäst, jordgubbsgrejen luktar fortfarande. Och den sista vågade jag mig inte på. Den var grön och luktade.

Jag ska sova!


Thorsdahg.

Vaknade redan kvart över fyra imorse. Mardröm. Jobbigt läge, men den var inte läskig. Only äcklig!
Somnade väl om sen efter ett tag. Vaknade 5 minuter innan mobilen. Men så hann jag somna om och drömma mera. Upp och hoppa efter två snooze. Hade ju tänkt att ta och hinna med ELANGIEs buss. Det gjorde jag också. Kul att se dom sådär tidigt på morgonen. ULS pluggtrötta.

Spanska med ELANGIE och SIM direkt. Det var ju kul. Satt och babblade bort hela lektionen plus rasten med dom och Schiller och Nina. Angie är bra på att fejka arbetande iaf, tur att vi har henne :)
På svenskan fick vi se Isolde och Tristan tror jag. Missade början, pga okoncentration. Men slutet var bra. Eller slutet av det vi såg. Fri historialektion innebar först lunch och sedan ett lååångt telefonpratande med Ememememelie. Därefter natur, inga redovisningar alls. Fick sluta tidigare också.

Suss und Ebbobboboboobo var här och Ebbot låg och sov, i ungefär två timmar. OJOHOJ. Sen åkte dom och ensam blev jag kvar. Buuuhuuuu..

Imorgon ska jag till optikern och förhoppningsvis göra synundersökningen som måste göras. Skönt att ha det överstökat sen.

Idagdagen ska nog spenderas med dammsugare till en viss början. Det vore väl trevligt att städa? JAAA!


.

.


Igårdagen.

Jag ska försöka minnas, mitt minne börjar suga nu för tiden.

Det var väl ungefär såhär.. Jag hoppar ur sängen som vanligt och sen när jag kommer ner i köket hade jag hoppats på att det var mig som pappa stod och gjorde frukost åt. Men nej. Han sa bara att jag fick ta en macka om jag ville de andra skulle vara till... ja, haha det var kul! Iaf eftersom Jacce jobbade i lagårn så skulle han få frukost. Min första tanke då var "okej, idag ska jag inte sitta vid datorn när han kommer". Men sen efter ett tag ser jag en människa komma och det var förstås han, och jag satt vid datorn. Wtf?! Så iaf kommer han in och bara "nej men sitter du här, vad ovanligt, det gör du ju aldrig". Nej precis :) Men jag drog från datorn på stört och började springa runt som en galning istället.

När jag kom till Vårsta var ingen Emelie där, inte särskilt förvånande.. Men grejen var den att hon vägrade komma överhuvudtaget. Och hon svarade varken på sms eller samtal. Geez, vad kan ha hänt? Okej, hon kanske är sjuk och ligger och sover. Kommer till skolan och där säger dom att hon inte hade varit där dagen innan heller. Ringer till Simona och kollar om hon vet vart hon är. Förlåt för att jag väckte dig! Emelie hade tydligen något grejs med sin hals. Well well..

Naturkunskapen var meningslös, ingen Anna och Emelie hade alla våra solenergi papper. Så då satt jag och Amanda bara och hängde.
Historian var som vanligt, Gustav står och babblar en och en halvtimma i sträck utan att andas. Det är nog inte ens en tredjedel som sitter kvar sen. Jag höll på att somna, men så märker jag att någon sitter och tittar på mig. Eller jag känner mig iakttagen. Så ser jag att Nicco sitter och tittar på mig. "god morgon".
Sen var det tyska dags. Hörförståelse-test och filmtittande.
Lunch, påminn mig inte. Det var nada gott.
Matte, satt bredvid Sara och ingen av oss orkade jobba så det var mest bara inget jobb.
Musik, genreprov. Ojoj, såna prov skulle jag vilja ha fler av. Det var asnajs. Jättelätt och bara helskönt att lyssna på musik sådär.

Efteråt så när jag går mot bussen hör jag att någon bakom mig ropar på mig, så jag vänder mig om och så är Nicco där. Väntade lite på honom och så började vi prata endel. Eller prata och prata. Han bara "vem pratade du med då? ooh har du pojkvän?" sen var det en massa "KAAAATTIS, Kaaattis" jag tror jag förstod vad jag kallades då. Iaf, fick reda på att han har en tvåårig dotter som är två månader och heter Alexandra, okänd mamma. Jag fick inte reda på det. När vi skulle skiljas åt så lät han förvånad över att jag inte skulle följa med honom hem :S Haha varför skulle jag göra det?

Pappa ringde upp mig och sa att han precis hade kommit ut från en läkare och att han var ledig i två timmar, så han undrade om jag inte skulle komma in till stan och göra honom sällskap. Men jag var tvungen att åka hem eftersom jag var så fruktansvärt kissnödig. Det tänkte jag ju inte på när jag var i skolan....

Sen får jag tag i Johanna och bestämmer med henne att hon ska plocka upp mig i Tumba, så ska jag följa med henne bort till Just in Time och byta något. När jag kommer till Tumba är det 10 minuter kvar tills Johanna slutar och jag är fortfarande jättekissnödig. Pratade med Emli i telefon all the time here. Gick in på H&M och köpte min efterlängtade hårspray. Eller efterlängtade och efterlängtade.. Den som skulle behövas när min andra tog slut. När klockan var ungefär 10 över 4 så ringer Johanna och säger att hon är på väg. Kissnödig, kissnödig! Så kommer hon och vi åker bort till Slagsta. Skönt att det gick fort iaf. På vägen här någonstans så ringer vi till Susanne på högtalartelefon. När telefonsvararen gick igång skulle Johanna säga åt mig att lägga på, men så skriker hon "LÄGGAV!" istället. Då blev jag rätt paff och började asgarva och Johanna var inte sen att hänga på. Vi åkte hem och jag fick äntligen gå på toa!

Hade kul med Eliiiin på msn och sen skulle jag gå och duscha och ringa till Angie. Olyckligtvis skulle hon precis äta så hon ringde upp mig senare och vi snackade i över en timma. Jag är inte förvånad över det. Sen var det iaf dags för DHDHDHDHDHDH! Måste ha varit jävligt trött för direkt efteråt somnade jag. Så sköööööönt!

Imorse vaknade jag redan 6.50 och kände att jag verkligen inte skulle kunna somna om. Så då gjorde jag ju inte det. Gick upp en liten stund och sen satte jag på musik och gick och la mig. Då kunde jag minnsan somna. Sov i två timmar tror jag. Åtminstonde en. Nu börjar det nog bli dags att äta frukost innan det är dags för lite Days-tittande. Det börjar bli lite av en tradition igen.


kkkommentar.

Eliiin säger:
mhm, läskigt va, att jag vet hur du är mer än dig själv?
Katarina säger:
ja det kan ju bero på att jag inte vet vem jag är
Eliiin säger:
ajdå
vill du prata om det?
Katarina säger:
visst
eller jag kanske inte vill det
hur ska jag veta DET om jag inte vet vem JAG är
Eliiin säger:
jag kan ju säga hur du är: go o glad kexchoklad, konstig o litepttelitemini slampig.

One black morning
When this life is over
I know, I'll see your face


Helgdag.

Ja, alltså. Haha. Dagen till ära....

Nej ja du. Ojoj.

Dagen har väl varit rätt bra. Vaknade runt 8 och gick upp. Blev lite nerstämd av att det snöade, men sen så blev det ju jättefint väder. Mudde och Janna kom hit und eated. Then after a while gick vi hem till famo och käkade våfflooooor.

Där var det spännande slut. Jag ska satsa på att göra klart min geografiuppgift tills på tisdag. Då har behöver jag inte tänka på den mera. Och sen så kan jag koncentrera mig helhjärtat på allt annat.

Jag har fått iväg mitt mejl till Johanna också :)


Which Superhero am I?

Your results:
You are Spider-Man
Spider-Man
65%
Robin
65%
Wonder Woman
60%
Green Lantern
60%
Superman
60%
The Flash
50%
Batman
45%
Supergirl
35%
Hulk
25%
Iron Man
5%
Catwoman
0%
You are intelligent, witty,
a bit geeky and have great
power and responsibility.
Click here to take the "Which Superhero am I?" quiz...


Söndag.

Jag är rätt speakless. Imorgon är det dags för helvetet igen. Det känns ju mysigt. Till råga på det så snöar det. Jävla skithelvete!


Hmdag.

Ja alltså. Hade spanska direkt på morgonen, aldrig någon höjdare men idag var det mer okej. Har ingen aning om vad som gjordes men ändå. Efter det var det svenska, segt med litteraturhistoria. Så himla tråkigt. Jaja, det var väl okej ändå. Fick sluta lite tidigare. Sedan var det håltimma i två timmar som gällde. Helt segt, weee. Lång lunch som var rätt kul. Jag fick mig iaf ett väldigt gott skratt! HAHA :D Mycket funny. Naturkunskap, grupparbete. Helt okej, funkar bra. Okej, tack..

Hemma väntade Suss och Ebbotski på mig. Eller ja dom var iaf här. Suss började städa och jag lekte med en väldigt slemmig Bott. Sen så var det laga mat dags. Johanna kom och hälsade på och åt. And now they are all gone. Buhuuuuu!

Nu måste jag verkligen råplugga engelska. 104 glosor och en jävla massa grammatik. Jag kanske borde börja ta engelskan på allvar.


Fjoiff.

Jag känner mig nästan stolt över mig själv. Jag är klar med en massa plugg som jag har väldigt lång tid på mig med egentligen. Det känns skönt. Visserligen har jag ju kvar det där som är lite mer stressande. Men vad fan, jag kan ju inte hinna med ALLT!


Secretday.

Jag tror jag kände mig rätt överambitiös imorse. Hoppade ur sängen redan efter andra skottlossningen. Men jaa, jag gick bara upp på toa sen så gick jag och la mig igen. Haha :)

Sedan var jag trött hela morgonen, och resten av dagen. Började med historia, och jag blev lite galen på att Gustav satt och höll på och pratade en massa när jag visste att jag skulle göra min resumé. Efter ett tag var det dags och jag mådde illa. Men det gick nog relativt bra ändå, hoppas!
Sedan var det mattedags, skalagrejs.
Snabbt utvecklingssamtal för mig, jaaaaaaaa......
Datakunskap med fortsatt excelarbete. Fick även provresultaten, MVG till moi. Haha och jag som inte ens blev klar med alla uppgifterna :O
Lunch. No coments.
Engelska, ungefär tio minuter. Muntligt prov. HAHAHAHA! Ja, det gick iaf bättre än förra året :)

Nu åkte jag och Emelie in till Max och åt. Ojoj vi höll nästan på att bli fotograferade där. På tåget in var det några sånadär dagisbarn och deras dagispappa där. Dom var så söta allihopa. Efter maxincidenten så gick vi till kungsan och tog bussen till sofia och sedan båten över till hammarby sjöstad och sedan tvärbanan till årstaberg, tåg till tumba och buss till vårsta sedan bil hem. Jag höll på att krocka med Martina på vägen hem. Uscha inte braigt.

Kvällen hemma har hittills spenderats med pluggning och lite städning. Nu börjar det se ut som ett helvete. Fast inte riktigt då.


Argh.

Jag pallar inte! Men vad fan, jag gör det ändå okej?


Desperatdag.

Usch säger jag bara! Eller njae. Fick mitt första IG på gymnasiet idag, det kom faktiskt som en chock. Hade ju pluggat stenhårt inför det där Naturprovet och det kändes jättebra. Och sen så skiter allt sig bara. För jävligt! Dessutom fick jag bara VG på tyskaprovet, fast det var väl egentligen mitt fel. Jag hade ju inte pluggat så... Usch usch usch usch!

Till råga på allt hade vi en väldigt lång håltimma som var rätt seg. Onödigt. Mattelektionen var väl höjdpunkten på dagen, som vanligt nästan. Det är så härligt när man bara sitter där och brister ut i värsta skrattanfallen. Tack vare Emelie kunde jag ju inte hålla mig alls. Jag har sparat pappret! Det åker rakt ner i lådan :D Med andra ord har jag bestämt mig för att den där "expert"kommentatorn inte ska få se det

Ikväll är det DH igen! WOHO missade ju förra veckan och jag orkade inte kolla på reprisen :)


Fast jag måste nog koncentrera mig en hel del på skolan. Jag känner att det är en väldigt massa som jag måste göra för att bli godkänd i vissa ämnen. Usch, palla!


Ohiih

Igår var väl inte särskilt lyckat egentligen. Först försover jag mig en timma och sen när jag ska iväg, eller snarare står och väntar på bussen så kommer jag på att jag varken har mitt busskort eller nycklar med mig. Inte så värst smart säger jag bara. Sen i skolan var det ju rätt slappt, var i stort sett bara med på svenskan och spanskan. Svenskan slutade tidigare and spanskan likaså. Det var ju härligt att komma hem en timma tidigare än vanligt. Hemma så förstår jag inte vart tiden tog vägen. Jag fortsatte med min historia och sen när den var klar så var klockan redan rätt mycket, och så fick jag veta att Johanna skulle iväg till Madeleine så då hänkade jag på. Där åt vi middag och pratade en massa. Eller ja, jag pratade väl inte så mycket eftersom jag var rätt trött. Efter det åkte jag och Johanna iväg och tittade på film, nyckeln till frihet tror jag att den hette. Sen var det raka vägen hem och sova. Hoho!

Imorse eller ja, för typ en halvtimma sen så pangade min mobil för ungefär tredje gången och då fick jag värsta paniken och bra nej! Nu har jag försovit mig en minut, jag kommer aldrig att komma upp! Men sen när jag var uppe och hoppade insåg jag att jag hade 9 minuter tillgodo. Suck! Men jag pallade inte gå och lägga mig igen, då hade jag nog inte kommit någon vart senare i livet.


Töntdag.

Hela helgen har bestått av färger. Fredagen var orange, lördagen svart och turkos och idag har det varit svart, vitt och grönt. Hur? Svårt att förklara.

Hm............

Ja, nu har den här veckan gått och mitt år är över. Jag är fan inte femton längre. Men det är nice ändå. När jag kom hem idag så hände det väl inte så mycket. Jag åt, duschade och svarade på massa sms och pratade med kusinen und Emelie. Min mobil har i stort sett blivit totaltpopulär idag. Johanna kom och allt var fortfarande rätt segt tills alla andra började dyka upp. Robban, Suss, Jock, Ebobobombom, Madde, Mamma, farmor, pappas farbror, Henrik och pappa. Med tanke på att jag inte hade önskat mig något speciellt så var jag lite förvånad över att jag ändå hade tusentals paket att öppna. Fick en massa kläder, pengar och så en Fanta av Suss & CO. Haha jaa för jag gillar tydligen fanta. Jag har ju så svårt att sitta stilla vid såna här tillfällen så jag kunde inte låta bli att gå runt överallt. Och runt runt runt. Helt plötsligt så skulle jag bränna en skiva till Madeleine. Men så blev hon sur på mig. Tack? Äsch då.

Imorgon är det dags för skola igen, rött? Yesh


Seglördag.

Usch så segt... Pratade med mamma i telefon för ett tag sen, hon har tydligen kommit hem nu efter dos semanas in Marocko. Det var segt det också. Och någon frukost har jag inte ätit, segt. Och duscha ska jag göra, riktigt segt. Jag har dessutom lite ont i huvudet. Seeeeeegt. Och så är det så fruktansvärt varmt! Solen bara bränner och jag dör i princip.
Segtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegt
segtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegt
segtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegt
segtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegtsegt.


Uh'hay

Jag är redan vaken :) Vaknade med ett hus på väggen som jag bara var tvungen att visa för pappa också.
Nu ska jag ägna mig åt historia.


Lycka till tack

Nu ska jag iaf försöka att sova. Önska mig lycka till


last.fm - under ständig uppdateringJag är...

inte ett dugg trött!


oush

Jag skulle verkligen vilja sova nu, men jag har nog fått tillräckligt med sömn. Inte bra inte bra...


News

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1018359,00.html

Snälla nej! Din tid är över, och det var för sexton år sedan. Dags att gå vidare och kanske ta körlektioner istället?

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1018749,00.html

Okeeej? Vad är det som händer egentligen? Vart är vi påväg?
Vecka 52

-Det är min sista skoldag som femton idag.
-Jaha, är det spännande?
-Nja jag vet inte hur jag ska känna faktiskt.
-Nej för en del tycker ju det och ja, du kanske är en av dom.Apelsinfredag.

Usch en sån start. Sov nog inte så mycket inatt om jag tänker efter. En timma innan 12, 20 minuter runt 2 och kanske nån timma runt fyra. Men pigg som fan var jag när jag hoppade ur sängen. Det enda jag oroade mig för var tyskaprovet, som skulle gå åt helvetet. Fick sedan panik när jag skulle åka, pappa var spårlöst borta och tog extra lång tid på sig att svara i telefon. Men så gjorde han det, och efter ett tag kom Johanna springandes och så fick jag åka med henne istället. Tyskaprovet direkt på morgonen, hade en väldigt positiv känsla när jag gjorde det och jag blev lite uttråkad faktiskt. Geografi, fortsatt väder och klimatgrej + att jag måste göra ett 2 sidor långt arbete om konstbevattning, åååh! Lunch-. Matte, blablabla. Håltimma och sedan datakunskap, start med Excel.

Hela dagen var helt konstig på något oförklarligt sätt. När jag kom hem blev jag rastlös och hade i stort sett inget att göra. Och så förblev det, trist nog. Åkte iväg med pappa och Henrik och åt. När vi kom hem började jag titta på tv och efter en stund när jag märkte att jag höll på att somna så släckte jag alla lampor och stängde av teven så jag kunde sova. Helt plötsligt vaknar jag och tror att klockan är mycket mer än vad den är, besvikelse. Nu kommer jag ju inte kunna sova något mer.


Torsdagsork.

Har börjat titta på Scrubs säsong 1 nu, har hunnit första skivan. Fast jag såg bara några avsnitt eftersom jag somnade. Så skönt! Sen kom Suss och Ebobobombom förbi och ja, jag fick ju inte hålla i honom eftersom jag är sjuk. Men han var helt fokuserad på moi ändå. Han är så fruktansvärt söt! Skrattar och har sig hela tiden. Särskilt när jag börjar prata skånska med honom, och sen sitter den kvar och jag blir galen. Och jag måste faktiskt plugga tyska idag, men jag kanske ska ta och skippa det och lita på min förmåga............. Nej vi får se hur det blir med det.


Torsdagsnågot.

Fy fan! Sov så himla skönt inatt och så när jag vaknar så känner jag att jag kan andas. Sen så kom förändringen... Jag kände att jag hade så himla ont i halsen och dessutom började jag hosta som en ängel. Men upp skulle jag men kom inte långt innan jag i princip föll ihop igen. Väntade tills pappa gick upp och så följde jag med honom ner så jag kunde sjukanmäla mig. Sen var det bara raka vägen upp till sängen igen och sova. Sova blev det, tills Emelie ringde och medans hon pratade med mig och jag mumlade fram ljud så kom Johanna upp och undrade om jag hade tagit några alvedon. En hade jag hunnit ta. Då började hon babbla om att jag ska ta två stycken fyra gånger om dagen, så då gick hon och hämtade alvedon och ett glas med renat vatten. När hon kom tillbaka kände jag hur kvavt det var på mitt rum så då fick hon öppna mitt fönster också. Oj nu hamnade jag i trans... Efter ett tag så ramlade jag ner för trappan eftersom Johanna skulle sticka iväg ett tag, och man måste ju ta tillfället i akt.

Nu är jag hungrig.


Onsdagseftermiddag.

Ojoj!
Tråkig historia direkt på morgonen, eller ja jag kunde ju inte låta bli att sitta och asgarva åt Emelie som var fullt omedveten om vilka miner hon satt och gjorde.
Sedan matte, och jag kan inte bli annat än irriterad. Det här är tredje gången i rad som jag är bara några få poäng ifrån MVG. Den här gången var det 3 bara, jävla termosuppgift! Men humöret var uppe och jag andades :)
Datakunskapsprov, jag trodde jag kunde mer än vad jag kunde. Fast jag tror det beror på att vi hade en timma på oss och göra 4 olika dokument. Hur gör man en sidfot? Jag har glömt bort.
Lunch, spenderades med Amanda och Monica. Det var verkligen varmt i matsalen! Eller så var det bara jag som skrattade.
Engelska, skrivuppgift. Jag skrev ett beundrarbrev till Dr. Cox i Scrubs. Haha! Det var nog ganska kul ändå. Hm.
Och nu kommer vi väl till den roligaste höjdpunkten nästan. Jag kunde inte sluta skratta och jag fick verkligen inte mycket gjort på tyskan. Det gick bara inte! Jag vet inte riktigt vad det var jag skrattade åt, men det var nog en blandning av Emelie och Kalle. Heter han så föresten? Hm, det tål att tänkas på.
I Tumba stötte vi på Alekz och Miriam, med sina små småttingar. Det var nice, efter ett tag dök Sarah upp. Men då kom bussen och vi skildes åt eftersom det var otroligt mycket folk. I Vårsta sen så stötte jag ihop med Elli, det var också ett tag sen.

Idag måste jag verkligen göra den där historian. Den ska ju i princip vara klar imorgon. Eller jag ska förstå vad jag gör iaf. Och jag har ju ingen aning. Plus att det var något annat jag skulle göra men jag kommer inte ihåg det nu så jag skiter i det. Just det, det var den där svenskaläxan. Som jag absolut inte har hört talas om. Så då kan jag ju inte göra den eller hur? Precis.

Och som tur är så har Lennartisen ändrat så vi inte har engelskaprovet förräns nästa fredag. Wohi!Onsdagsmorgon.

Kom hem mycket tidigare igår än vad jag trodde, dessutom var jag mycket piggare. Iaf, trots att Johanna tog jättelång tid på sig och vi var ungefär 3 minuter efter beräknad tid så hann vi. Och själva konserten då, jorå den var helt okej. En snubbe som spelade dragspel/piano var typ überglad så man började nästan skratta åt honom. Nej men annars var det nice.
Efteråt så skulle ju Johanna promt köpa massa grejer. Det blev ett linne och en t-shirt för henne och så köpte hon en skiva till mig. Som jag dessutom fick signerad. Efter autografskrivandet så skulle jag och Johanna gå tillbaka till Robban, som såg ut att hålla på att somna, men då blev vi stoppade av en sån där biffig securityvakt. Pinsamt! Iaf, vi letade upp Robban och började åka hemåt.
Och hem kom vi. Jag satte mig vid datorn en liten stund men sen höll jag på att falla ihop så då gick jag och la mig i sängen och såg på Seinfeld och Scrubs, sen en liten stund på C.S.I. Miami men sen somnade jag faktiskt. Och när jag behöver sova så länge jag kan vaknar jag alltid så tidigt som bara den. Redan klockan 5 imorse. Men jag tror att jag somnade om faktiskt.

Nu är det 10 minuter kvar innan avgång, hoppas att Emelie kommer idag! Nu kommer Jacob dessutom


Tisdasg-efter-eftermiddag.

Fick en nässpraysdemonstration av pappa förut idag. Man ska tydligen stå så man ser sina fötter annars får man ont i huvudet. Det funkar faktiskt. Hade tänkt att sova i några timmar, men det resulterade i ett halvtimmes duschande, snabbsamtal med Johanna och sedan ett svagt sovande. Tror inte att jag somnade ordentligt. Ja, nu är det tydligen inte långt kvar. Vi ska åka ungefär 18.30. Tidsoptimister! HAHA jag tror inte att vi kommer dit i tid, om inte dom kör som galningar iaf. Snälla! Vi bor på landet, det är flera tusentals mil in till stan.


Tisdagseftermiddag

Skolan gick bra till en viss del. Jag hade rätt kul faktiskt. Jag är så lättroad nu för tiden. Just den här veckan. Iaf, Emelie tänkte inte komma så jag åkte buss ensam. Stackars Emelie säger jag bara! Jag hade det kul. I skolan börjades det pratas om hurvida vi skulle ha musik eller inte.
Naturkunskap direkt på morgonen. Rätt lärorikt faktiskt haha! Det enda negativa var väl att jag råkade få en host/skratt-attack mitt i alltihopa. Men det var över relativt snabbt.
Sedan var det historia. Gustav kollade hur alla låg till sen så fick vi i princip gå. Och jag drog hem med tanke på mina andningssvårigheter. Helt täppt säger jag bara, dessutom låter jag som en ja jag vet inte vad.

Åkte hem till mamma en snabbis, eftersom inte bussen från Tumba till Vårsta skulle gå på ungefär en halvtimma. Sen efter att jag hade varit hos mamma i ungefär en halvtimma, om ens det, så åkte jag tillbaka till Tumba och tog bussen därifrån. Pappa vägrade att svara när jag ringde så ja, jag fick sitta i över en halvtimma i Vårsta och vänta på bussen. Fem minuter innan den ska komma ringer pappa och säger att han är i N.Botkyrka. Jaha okej, då kunde jag lika gärna ta bussen ändå. Så det gjorde jag, efter en bit av mitt gående från bussen kommer pappa och bara kör förbi mig. Eller okej, han bromsade in men fortsatte att åka ändå. Här har jag liksom gått hem från skolan för att jag inte kan andas och så har jag en chans att komma in från kylan rätt fort men så sabbar han den totalt. Tack! Men iaf jag är inte så jättesur längre. Hemma var det lunchdags, farmor hade gjort lasagneHenriks beställning. Så då åt jag det. Det var nice, men varmt. Jag har fortfarande lite ont i tungan av värmen som var så varm att jag brände mig.

Måste nog ringa och prata med Johanna snart, eller jag kan faktiskt vänta några timmar. Måste kolla när vi måste åka ikväll.


Hah!

Gud vad dum jag känner mig. katten sitter utanför och skriker på att bli insläpp och jag sitter bara och tittar på den som att den var dum i huvudet. Och skrattar!


Tisdagsmorgon.

Powernap igår kväll. En timma fylld av en mardröm. Jag kommer ihåg att det var helt okej till en viss del tills jag ser en sån där bil dom alltid har i USA. Sprang ut för att kolla vem det var. Då helt plötsligt befann jag mig i DH. Hon Felicia var det som kom. Med en likkista till Zack. Jag hörde hur det prasslade inne i garaget och försökte säga något men det var som någon hade satt ihop min min så jag inte kunde prata. Det bara kom massa saliv och jag lät. Till slut fattade jag att den där kistan var till mig. Hoppade i den gråtandes och bara "gör det fort!". Sen vaknade jag som tur var. Vaknade redan klockan tre inatt. Blev helt klarvaken och tänkte "jaha, vad ska jag göra nu då?" Men jag somnade om. 6.03 börjar mobilen panga och ha sig så då kunde man ju inte sova längre. Då märkte jag att jag frös som bara den. Det var verkligen svinkallt. Och jag hade ändå väääldigt mycket kläder på mig. Men upp gick jag och ja vad gjorde jag? Gick på täcket för att hämta strumpor och sen så minns jag inte så mycket mer.


Alvedonberoende

Usch! Men som tur är är jag inte beroende. Jag bara måste ju. Och det är inte frivilligt. Jag måste bli någorlunda frisk tills imorgon annars kan man ju bara skita i alltihop. Är det något bra på tv ikväll då? Hm. Det är ju Cityakuten, men det är inte kul. DET ÄR JU C.S.I.! Har för mig att det är premiär dessutom. Måste ju se det, nu när det är det riktiga. Annars såg det inte ut att vara något bra. Nej men vad bra! Då kan jag ju duscha länge och inte stressa alls.

Och imorgon behöver jag inte gå upp förräns, hm.. Ja 6.50 egentligen. Men man måste vara på den säkra sidan så planerad tid 6.30 och uppstigning 6.39 + 1 minut. Då borde jag ha alldeles för mycket tid på mig dessutom.

Jag har ont i huvudet nu


Jag kan...

ju inte påstå att dom hade något vettigt att tillföra i min värld. Det var mest bara skit. Inte kul alls. Suss och EBbobo har åkt hem nu och även Johanna. Så ja, hoho. Jag måste nog sova jättetidigt ikväll så jag kan sova. Fast inte alltför tidigt då alltså :)


Näääe

Det går inte bra för mig med mitt historiapluggande. Jag vet inte vart jag ska börja, eller vart jag ska någonstans. Uscha! Kanske borde göra lite såna där datagrejer istället, men jag vet inte vart boken är. Hm, engelska är inte lockande och tyska känns inte nödvändigt. Jag tror jag skippar pluggandet nu faktiskt! Jag sitter ändå bara och nyser hela tiden. Nu har iaf min "efterlängtade" förkyldning kommit. Då gäller det bara att bli frisk, helst tills imorgon. Eller ja, imorgon ska jag till skolan. Åh vad kul! Då ska vi köra med den brunsvartastilen. Jäh.-.

Nejdå, jag tror jag ska gå och umgås med syster x2 upphöjt till 2. Dom kanske kan få något vettigt ur sig :)


Måndag.

Min sista vecka som femton. Ångestfyllt. Nej, inte direkt.
Vaknade alldeles för tidigt imorse. Redan klockan sex, fast jag inte behövde gå upp förrän 10. Men upp gick jag och sjukanmälde mig. Sen så gick jag och la mig för att försöka sova, men det funkade inte. Somnade bara till i tio minuter några gånger. Suss och Ebbot kom hit, och är fortfarande här.

Emelie sa att hon kände sig som en fräsch sjukling, men jag måste säga att jag känner mig som en otroligt ofräsch sjukling. Eller egentligen inte. Men nu är jag helt nerspydd med barnspyor, och det är ingen idé att byta om för det kommer bara mera. Usch så äckligt det luktar! Men Ebbobo är så sööt! Just nu håller han på och gnäller men han är hel cool ändå.


WTF!

Emelie tänker inte komma till skolan imorgon! Och då har vi ju ändå bara en lektion! Svenska, usch! Men den är max en timma och ja sen är det ju bra buss hem! Men nej, hon har bestämt sig. Jag lyckas inte övertala henne! Det finns ju vissa som inte klarar sig utan henne, inte jag då alltså utan andra! Jag menar alltså att vissa människor är inte som de skulle vara med henne i närheten. Det blir ju inte som vanligt liksom. Honäralltidsåglad!


Soooontahg

Pratade med den dödssjuka Emelie förut idag. Hon kunde knappt prata stackaren. Men hon var på ändå. Suss och Ebbooobo kom förbi och sen åkte vi hem till mamma, tomt där alltså, hämtade deras tvätt. Jag är ju den enda som har nycklar så iih! Mig kunde de inte undgå.

Jag har suttit och förklarat vad msn var för något idag. Jag trodde att alla visste vad det var. Okej att inte typ den mycket äldre generationen inte vet men de som har barn i ungefär min ålder borde ju fan ha hört talas om det?!

Imorgon är det ju dags för skola igen, jag är inte redo! Tur iaf att det är sovmorgon. Annars så hade jag nog dött, inte för att det är jobbigt att gå upp tidigt jag är ju ändå uppe. Men man måste hinna förbereda sig ju. Dessutom vet jag inte om jag kan gå ändå, jag är rätt sjuk. Eller ja, inte sådär ojojoj-jag-dör-sjuk men lite tyck-synd-om-mig-jag-vill-inte-till-skolan-sjuk :) Jag ska nog klara av det ändå.

Veckans planer då.
Måndag: Plugga som bara den, datakunskap och historia
Tisdag: Jill Johnson, sova
Onsdag: Datakunskapsprov
Torsdag: Utvecklingssamtal, usch!
Fredag: Tyska och engelskaprov.
Lördag: Frisör, har jag för mig
Söndag: Det var något, jag vet! Jag åldras :/


THE FRAY Mhmm!Oh ja!

Halsen is bra now. Och förkylningen verkar det som att jag håller mig ifrån. Och Linas kvällsbok är utläst. Det är skönt! Men den slutade lite trist, Kevin den jäveln stack! Eller njae, han kommer tillbaka men han drog. Buhäää. Nej men pratade med Johanna för någon timma sen också, hon frågade om några stenar och jag bara öh okej. Men jag förstod vad hon menade även om jag var helt borta. Men nu är bara ögonen suddiga men jag är iih. Jag vet inte.


Jesh

Blev inget indiskt, snarare kinesiskt. I Tumba, med alla alkisar. Det är tragiskt! Efteråt iaf så åkte vi hem till Robban som inte var hemma. Tittade på andra chansen. Det är mycket man hinner på kort tid. Vi åkte väl hemifrån här runt halv 8 och missade bara 10 minuter av a-c. Och däremellan hann vi äta. En stund efter slutet på a-c åkte vi hem. Jag började lyssna på musik, vilket misstag! Nej då. Bara nästan. Har snart läst ut andra delen av Linas kvällsbok. Då kan jag börja med alla andra som måste läsas. Jag kan lika gärna gå och lägga mig nu. Godnatt!


Kul

Men vad kul att bloggen verkar funka som den ska nu :) Då blir man ju på sånt där glatt blogg humör. Faktiskt.


Oh

Johanna ringde precis igen. Vi ska åka till Indiska resturangen i Tumba. Jag känner hur ögonen inte kommer klara av det men jag gick med på det. Haha! Hon är snäll och kommer och hämtar mig också, så slipper jag åka buss. Vilket jag ändå inte hade gjort! Det var ju ett tag sen jag umgicks med Nanna nu.


Ojoj

Ja, nu har jag varit hos farmor och ätit våfflor. Okej, några timmar sen kanske det var men ja precis. Sedan hände det som inte fick hända, tre gånger! En fjärde var på ingång men nej. Dessutom så kom den där tanken som aldrig har funnits hos mig förut. Men jag sköt bort den och bestämde att den aldrig ska få komma tillbaka. Det går bara inte. Sedan så ringde Johanna, och vi kanske ska åka iväg och äta ikväll. Det blir nog rätt skönt. Jag orkar inte med all skit. Men nu ska det bli andra bullar :)


HAHAHA!

Fan vad emo jag känner mig! Nej usch! Nu är vi glada. Jag borde ringa Emelie, men jag kan inte. Jag har ont i halsen och borde vila rösten. Hihi men nu vet iaf Emelie att jag TÄNKTE RRRRinga henne, men att det inte gick. Dessutom tror jag att hennes röst är rätt away också.


Te

Ja jag kanske har glömt att nämna det, men mitt tedricksförsök lyckades. Jag är lite stolt. Men jag tänker inte börja kalla mig för tedrickare. För te är äckligt, om det inte var den där smaken jag fick.


Usch, haha

Nej men vadå? Det är fan ännu en kass dag idag. Jag har lusten och orken men min hjärna är helt död. Inte så att jag inte kan tänka, för det kan jag men... Ja den tänker på helvarv. Det går runt och snurrar. Jag har ju fått höra att jag har mycket att tänka på, men jag fattar inte. Vadå mycket att tänka på? Jag har ingenting att tänka på? Det enda jag tänker på är liksom den där inlämningen jag måste göra, det där andra som jag bara hela tiden råååkar tänka på. Det är fan inte mycket. Men ändå snurrar det. Det snurrar helt enkelt. Jag vet liksom inte vart jag ska börja. Kan någon trycka på stopp eller snabbspola framåt? Det har ungefär blivit hack i skivan. Allt bara upprepar sig. Tiden går och jag glider med liksom.

Idag fick jag frågan "hur går det med, ja du vet?" och mitt svar var helt enkelt bara Jag vet inte. För jag vet inte. Jag vet inte. Eller alltså jag vet. Fast ändå inte. Jag vet vad jag tror att jag vill. Men om jag tänker efter, är det verkligen vad jag vill? Det är helt sjukt! Jag vet liksom inte vad jag ska säga, men ändå så pratar jag. Jag vet vad jag vill säga, men jag vet inte hur. När kommer den där perfekta tidpunkten som skulle få det att låta bra? Det är för fan bara att säga det, eller vadå säga? Det är mer en fråga. Frågan måste ställas och jag vill ha ett svar. Jag vet inte om jag bara har förstorat upp allting, min fantasi göra fan som den själv vill. Och jaa... Så fort jag lägger mig i sängen så kommer de där tankarna. Det är hemskt. Fast ändå inte, det är ju helt underbart. Jag vill ju, men det är bara så förvirrande. Jag är nog rätt förvirrad av mig själv. Jag vet men ändå inte. Jag vill men ändå inte. Jag kan men ändå inte. Jag ska men ändå inte. Fast jag vet inte. Jag vet fan inte. Jag vet inte om jag ångrar mig, fast jag gör ju inte det. Jag bara vet inte, det kanske var en dum idé allt. Det kanske hade varit bättre om jag bara, ja.. Fast snälla skratta lite! Jag behöver det! HAHAHA!


Sova

Nej nu ska jag faktiskt sova lite grann. Efter en alvedon som jag troligen kommer att spy upp. Jag behöver Emelie! Okej, inte så! Men nej usch!


Det är konstigt...

Jag förstår inte varför jag inte kan sova länge längre. Jag har aldrig haft problem med att sova till tio men nu. Det är nästan en plåga att sova till åtta. (ÅTTAÅTTAÅTTA) Visserligen behöver man inte sova mer än åtta timmar men hallå?! Det finns ju en anledning till varför man har lov! Och helg.

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig fast jag sa att jag skulle göra det. Jag skäms, haha nej. Än så länge så har jag inte träffat många människor. Men klockan är bara halv 12 ju. Ja, iaf. Calle, Angeliqa och Jacob var nog här förut. Jag vet inte riktigt.

För pappa sa att Johanna skulle vara med men jag ser bara hennes bil, inte henne. Men vadå? Hon kan väl göra något annat? Hon behöver ju inte sitta och häcka över mig hela tiden. Eller kanske måste hon det.. Jag vet inte, det är upp till henne för jag bryr mig inte så mycket. Bara hon inte hänger efter mig hela tiden och det gör hon ju inte. Hon vill ju knappt träffa mig längre. Men hon får faktiskt skylla sig själv. Jag kan ju inte rå för att jag blir sur på henne och i vissa fall kan låta allmänt otrevlig. Det går ju över. Det är bara perioder. Jag har perioder.

Jag har en såndär jätteirriterande period just nu. Jag bara är. Det är inte kul. Väldigt slappt. Men det beror ju på att jag inte är på topp heller. Apropå topp så drömde jag en hel sjuk dröm i natt. Men jag kan tyvärr inte berätta om den för det vore ju som att hissa upp sig själv i flaggstången en vintermidnatt. Det gör man bara inte.


Helt wacct

Vad sa du senast: Kommer inte ihåg faktiskt.
Sommarplaner: Ta det lugnt, jobba lite kanske, träffa kompisar.
Fisk eller badkruka: FISK!
Hur många kuddar: 2 eller 3, egentligen 4
Favoritväder: Sol med lite vindar.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobil, tuggummi och drickbart vatten.
Spelar du nåt instrument: Nej inte längre.
Morgon- eller nattmänniska: Både och, varierar
Sparare eller slösare: Sparare till en viss del
Vem är viktigast för dig: Familjen och kompisarna
Bästa film: Många ih
Tror på liv på andra planeter: Haha ingen aning
Kommer du ihåg din första kärlek: Nej gud nej.
Älskar du henne/honom fortfarande: Ja självklart?
Har du några homosexuella vänner: Kan säkert hända, inget jag vet om
Tror du på mirakel: Njae, jag vet inte
Bio eller promenad: Både och, walk in bio
Är du kittlig: Något!
Snarkar du?: Jag sover.
Stjärntecken?: Fisk
Rädd för insekter? Inte så fasligt
Det här är jag bra på: Veta saker om folk.
Bästa bok?: Linas kvällsbok just för tillfället
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?: Osynlighet
Vad vill du jobba som?: Bra fråga, journalist kanske.
Chips, morötter eller godis?: Det beror på humöret
Pizza eller hamburgare?: Pizza kanske.
Skriver du dagbok?: Ja ibland så. Annars har jag ju bloggen
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?: Taturera.
Stökigt eller välstädat?: Bara vanligt städat
Gungar du på stolen?: Om jag inte har något bättre för mig ja J
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?: Om det är en såndär upp ner sak så visst
Vilken hand håller du gaffeln i?: Bara gaffel, höger. Med kniv, vänster.
Hur många syskon har du?: 4 stycken. Suss 26, Nanna 24, Maddo 23 och Henk 20
Är du rädd för blod?: Nej
Saltar du på maten?: Om det behövs
Gillar du att sjunga?: I min ensamhet! Okej, i bilen också
Brukar du sola?: Det bara blir så
Vad gör du om du får hicka?: Sitter och hoppar till för mig själv. Dödshicka är värst
Har du en besatthet?: Ja, inga kommentarerFördröjning

En väldans fördröjning...


How to Save a Life

Step one you say we need to talk
He walks you say sit down it's just a talk
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
As he goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
And you begin to wonder why you came

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you
And pray to god he hears you and

As he begins to raise his voice
You lower yours and grant him one last choice
Drive until you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things
He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you'll begin to wonder why you cameFy

Ja, jag har fortfarande lite ont i halsen. Men snälla det går över! Jag tror jag ska gå och sova igen. Då kanske den där nedrans förkylningen kan bryta ut. Jag orkar inte gå och vänta på den.


Fy usch

Nu har jag haft ont i halsen i en vecka. Det är jobbigt, det är så där ont i halsen som jag borde bli jätteförkyld av. Kan jag inte bara bli det så man får det överstökat?


Plötsligt...

händer det :) Äntligen!

Somnade kanske runt 3 inatt och sov till 8 ungefär. Suss ringde runt 9 och sa att hon var påväg. Jag fick ju trots allt följa med till Ikea, eftersom jag lovade att låta bli att slicka på Ebbobo. Så dom kom, och Suss satte igång en tvättmaskin eftersom dom håller på att renovera hemma hos dom. Åkte till Ikea, inga kändisar syntes till. Förutom den där snubben utanför entren som jag är helsäker på att jag har sett förut. Åkte tillbaka hem till mamma och Suss fixade med tvätten. Började titta på någon film som morfar hade gjort om sig själv, boooring! Bytte till A Cinderella Story istället. I slutet hade Ebbobo somnat och jag somnade till under filmen och även Suss kunde inte hålla ögonen öppna. Efter det åkte vi nog hem till dom och jaa... Hängde helt enkelt. Tittade på något avsnitt från Leende guldbruna ögon, men jag somnade. Undrar hur långt det där avsnittet var egentligen! Åt middag, tacos blev det. Jock var inte hemma eftersom han var tvungen att flytta massa grejer. Dom ska tydligen spela in i någon studio nu i helgen. Efter det var vi tvungna att åka hem till Farmor, eftersom hon så gärna ville träffa Ebbot-slickepott. Så vi åkte dit, i bilen började Suss prata med mig om sex. OJ! Det var lite väntat men snälla, jag har ju fan inget att tillägga. Hemma hos farmor, Henrik kom ner efter ett tag och Ebboten var allmänt jätteglad. Sen gick vi upp till pappa och Ebbotisen åt, pappa tittade på Så ska det låta och jag satt på bordet och pratade med kusin i telefon. Helt plötsligt var alla borta och jag gick och satte mig här. Och nu har jag väl spenderat tiden här i några timmar, helt värdelöst!

Min hals är fortfarande kass. Jag borde nog inte prata alls. Har tagit slut på två alvedon-brustabletts-rör idag. Okej, att tillägga på det är kanske att det var bara två i det ena och ett i det andra. Eller om det var tvärtom. Skit samma, det spelar liksom ingen roll direkt. Kroppen annars börjar väl bli okej, magen är lite sisådär med fortfarande. Det är tillfälligt bara. Nej men oj, nu fick jag ju ont i huvudet också. Usch vad jag längtar till sängen. I will be there in a minute!


HAHA?!

Okej, nej ska jag bli galen nu eller? Well well, det gick fan inte bra


Okej?

Är det meningen att min blogg inte ska fungera?


Blä

Usch!
                     av Kalasiga_Jag 070301 23:18                      
                                    

Min blogg är ur funktion! blä!
      

Nej men en snabb sammanfattning då.
       EmOlie kom aldrig, jag sitter ensam med min ipod och ja, lyssnar på musik.
       Ska till IKEA med Suss och Bebbis imorgon, jag anar ännu mera värk i mina armar än vad jag redan har! Men jag ser fram emot det iaf.Test

Test


>.<

Ja jag mår väl bättre nu antar jag. Eller egentligen inte. Har fortfarande kasst ont i kroppen och näsan mår inte bra. Halsen är väl egentligen värst, men nu ska jag dricka te seriöst för första gången i mitt liv. Annars har det bara varit med Angie och ja, det var ju bara för att bevisa hur äckligt det var. Och så har man ju aldrig druckit upp allt liksom. Nej men nu ska det bli andra bullar! Om det inte hinner kallna alltså. EmOlie kom ju aldrig så nu har jag fått roa mig på egen hand. Har tittat ytterst lite på tv, läst en hel del. Usch, jag blir den där bokmalen jag var! Men vadå? I like it! Mitt nya mål är att läsa så mycket på så kort tid som möjligt. Ja, det har faktiskt mestadels varit jag och poddi ikväll. Mina öron är rätt sprängda nu, jag kommer inte kunna sluta lyssna! Nej men Elin har underhållt mig en hel del ikväll också. Hon är så söt! Och imorgon blir hon ju två år äldre än mig, det kunde hon ju inte låta bli att påpeka innan hon stack. Jag tror jag borde kolla om jag har feber. Jag fryser som fan, fast jag är varm. Hm! Nej men nu är det te dags ju.


Ohnoo

Okej, EmOlie den jäveln har fått feber! Så nu blir jag helt alone med ipoden :)


TRÅKigT

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det där?
"tantens pizzabiffar? Mattantens trädgårdsmästargryta?). Jag älskar fiskbullar." Linas kvällsbok 1

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ingenting alls. Väggen om jag sträcker den framåt.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Reklam?


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
17.45 eller nått sånt. Haha 17.44!


5. Bortsätt från datorn, vad hör du just nu?
Musik på hög volym! Just nu är det I'll be there for you från Vänner


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För någon timma sen, gick in från bilen.


7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?

Hm. Det kommer jag inte ihåg faktiskt.

8. Vad har du på dig?
Strumpor, mjukisbyxor, linne och en tröja.


9. Drömde du något i natt?

Gjorde jag säkert, kommer inte ihåg vad det var nu.

10. När skrattade du senast?
När jag var hemma hos pappa och pratade med Johanna om bak-värk och alvedon.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter och lite konstiga tavlor.


12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jag såg min pappa prata med en katt, men det var inte så ovanligt.


13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Vilken utmaning? HAH!

14. Vilken var den senaste film du såg?
Det var nog början på En prinsessas dagbok.


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Jag skulle vara rätt död


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till?
Det finns ju en anledning varför ingen vet om det, och tyvärr tror jag inte att det finns något att berätta.Black or white

Nej, man kanske skulle ta och äta något medans man väntar på att Emelie ringer om ungefär 147 timmar.


Mamma

Sitter hemma hos mamma ännu en gång. Ensam. Haha nej eller jo faktiskt. Ensam som fan, helt dött är det. Datorn är helt cP, P-tangenten funkar liksom inte. Det är mysko och jobbigt. Även nollan funkar inte. Men det är rätt nice att den är så, då blir jag ju irriterad och låter bli att sitta vid datorn. Fast det är ju inte kul att vara irriterad men jag tar det! Emelie kanske kommer hit sen och sover kvar, men det beror På hennes hjärna. Om den är överhettad eller inte. Well, om hon inte kommer så kommer jag vara rätt isolerad från verkligheten tills På lördag. Funny!


Ont!

Jag vaknade upp med världens smärta överallt i morse. Halsen, armarna, höfterna, magen och till och med näsan!
Vaknade redan klockan 6 första gången och sedan klockan 7.

Dagen har spenderats mestadels i sängen där jag har läst ut Linas kvällsbok 1 och tittat på tv. Så då har jag ännu en gång läst ut en bok på mindre än en vecka. Skönt! Bara 8 kvar nu då. HAHA!
Har även duschat och det var nice, särskilt för magen.
Har också pratat med EmOlie en liten stund i telefonen. Får se hur det blir av ikväll, KZ kunde iaf inte komma. Men oavsett tänkte jag åka hem till mamma och vara där tills på lördag. Det kan jag behöva!
Fhv ska Johanna åka mot Tumba hållet sen så då tänkte jag åka med henne i hennes röda bil.