Tisdag 110503

Har varit ute på en skön promenad med Anna. Visserligen var det jättejättekallt, men det var trevligt och skönt för kroppen. Lite drygt 5 km blev det. Har tagit en dusch, krypit ner i soffan med täcket och ska snart dra mig upp igen för att matlådesteka kyckling. 

Emmi var här och åt lunch förut idag, eftersom hon är på praktik nu så får jag lite sällskap en stund under dagen. Har varit sugen på potatisklyftor sen jag åt det i lördags. Så idag köpte jag hem potatis och vi åt för första gången potatis tillsammans här hemma, i klyftform. Med fisk och aioli. Hur gott som helst. Med grön sparris och harrykuvär till.

Frukost: Allbran m lättfil och kokosflingor (130 kcal)
Mellis: 1 kokt ägg m salt (70 kcal)
Lunch: Kycklingfilé, wokgrönsaker och bulgur m en klick gräddfil (200 kcal)
Mellis: 2 kakor (heeeheee) (240 kcal)
Middag: Fisk m potatisklyftor och aioli (485 kcal)

Totalt: 1125 kcal.

Träning: 5,1 km promenad (53 min, 517 kcal)
Kommentarer
Weightloss-Warrior:

Sv: Tack för din snälla kommentar.. :) Har inte riktigt orkat med datorer och bloggar men nu börjar huvudvärken bli bättre och jag ska försöka jobba imorgon. Men jag håller med. Jag funderar på att väga mig varannan vecka också för jag blir lite för pressad och får ångest om 1 dag går dåligt. Jag har inte bråttom med vikten, mitt enda mål är att bli smal innan jag skaffar barn haha för då går man upp ;)Hur går det för dig? Har du också fått pressen upp över öronen? Stor kram till dig

APAN SATT I GRANEN | en viktresa du vill följa:

Att alla viktklubbsmedlemmar: Det blev så snurrigt och jag tappade bort mig när jag skulle uppdatera veckans mål osv. Jag känner inte riktigt att jag har koll på er alla. Det nya är i varje fall att våra mål ska sträcka sig från fredag till fredag. Detta innebär att det sätts nya mål i morgon samt att det delas ut guldstjärnor om inte visuellt så skriftligt i varje fall genom era kommentarer. Jag kan inte lova att jag hinner sätta ihop stjärnorna imorgon men kommer att göra det senast måndag.Även om jag inte uppdaterat just ditt mål för nuvarande veckan kan du väl vara hygglo och ge en kommentar om hur veckan har gått? Jag har uppnått mina mål som denna vecka var två bikram yoga pass och tre timmar dans. Imorgon är det fredagsvikt.Imorgon bitti postar jag ett inlägg med nästa veckas mål och i detta inlägget ber jag er skriva in era mål för nästa vecka. Vad tror ni om det?

11:25:00 @ 2011-05-05
http://apans.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: