Trist

I torsdags hade jag bara 200 g till mitt första delmål som är minus 5. Idag gick jag av vågen innan den hade stannat och registrerat för att det inte var något vidare resultat.

Kombination av att jag inte ätit p-piller på drygt en vecka, för mycket lösgodis i helgen och fyra tacosmåltider (där jag inte räknat kalorier för fem öre) och antagligen även den grymma träningsvärken jag har efter i söndags ÄR inte fin någonstans.

Det blir liksom rubbningar i alla mina hormoner när jag börjar/slutar äta p-piller. Rubbningar i vikten och framför allt i mitt huvud.

Det blir inte bättre av att jag vet att jag hittat ett fungerande koncept att gå ner i vikt, och ändå går jag 2 steg fram och 10 steg tillbaka.
Kommentarer
Sofia Werlin - livet med LCHF kost..:

tråkigt med vågen :( men kämpa på till nästa vecka, då lovar jag att du får ett jättefint resultat

09:23:17 @ 2011-03-30
http://sofija.blogg.se/
Weightloss-Warrior:

SV: Om du och jag är så kloka så är det väl fan dags att vi tillåter oss lyckas. Jag tror man blir lite rädd när saker börjar gå bra.Men du, skit i piller! Varför? Jag äter ingenting alls och slipper oroa mig över hormoner i kroppen m.m för jag vet att det inte beror på piller ialf. Har inte ätit på ca 2 år. Mår hur bra som helst och kommer inte äta det igen på ett tag.. Riskera blodproppar och bli tjock är ingenting jag vill riskera.Men nu har du lärt dig något? Så fort man väljer en genväg så har man gått vilse på en gång. Back on track! Heja!


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: