Lördagsmys

Vi var på gymmet på förmiddagen, sen blev det tv-spel och bokläsande. Läste ut en av de två böckerna jag fick i fösedaspresent av Joakims pappa förra lördagen. Sedan sprang tiden iväg och vi åkte över till Håkan och Anna för middag och film.

Anna lagade jättegod kyckling inlindad i parmaskinka med balsamsås och potatisklyftor. Och sallad med bland annat physalis i, häftig brytning! Sedan blev det väl lite väl mycket godis. Fick kramp i magen när jag gick upp för alla trapporna när vi kom hem. Frågan är bara om det beror på för mycket i magen, eller om det är träningsvärk, eller om det är både och. Kan ju knappast tänka mig att magen blev road när den fick massa godis i sig, när den inte fått något på hela veckan.

Andra kul grejer:
1. Testade Joakims klocka, som förut suttit fast runt min handled (så att den knappt kunnat rubbats), kunde snurras runt, utan några större våldsamheter.

2. Råkade stå framför spegeln när jag tog av mig tröjan förut och därbak skymtade jag muskler på övre delen av ryggen som jag aldrig sett förut, inte så jag tänkt på de iaf. All axel, bröst, rygg och andra styrkeövningar börjar ge med sig kanske? Eller ge med sig är väl inte rätt uttryck, de börjar ge resultat?
Kommentarer
Downsize Me - 2011:

Det är ju så grymt att märka skillnad. :DNu är min weightlosswarrior tillbaka som det hela började.. Nu är det slut på LCHF för mig. Det funkade inte mentalt, kändes så fel.. Känner mig så lättad faktiskt.. :)kram kram
Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: