LCHF: Balsammarinerad kycklingfilé med het jordnötssås

Ingredienser:
Kycklingfilé

Marinad:
Olivolja
Balsamvinäger
Triple pepper

Sås:
Grädde
Sambal Oelek
Tomatpuré
Jordnötssmör

1. Skär kycklingen i önskad storlek, jag föredrar småbitar. Lägg ner kycklingen i en plastpåse tillsammans med olja, vinäger och peppar. Knyt påsen och massera kycklingen. Låt ligga en stund.

2. Stek kycklingen och lägg på tallrik.

3. Blanda grädde, sambal, puré och jordnötssmöret (jag valde smöret utan jordnötsbitar) och hetta upp i stekpannan.
Kommentarer
WHATUWAITINGFOR?:

Sweet, du testat det nu :) Blev det gott?

16:13:32 @ 2011-03-03
http://whatuwaitingfor.blogg.se/
Sofia Werlin - livet med LCHF kost..:

Yum yum :D



Svar: nej tyvärr vet jag inte det :( hade gärna velat veta det själv, ska se vad jag hittar :)

15:58:05 @ 2011-03-04
http://sofija.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: