Last night of teenage

Vi har nyss avslutat vårt Batman-maraton som pågått hela veckan. Dricker ett stort glas med Ramlösa Mango. Mums!

Tanken var att Joakim skulle åka in till stan alldeles själv och eftersom jag är så nyfiken så skulle jag inte få följa med. Men man är ju inte dum liksom. Ojdå, vi måste ju storhandla på Maxi inför lördagens födelsedagskalas. Ojdå, jag orkar ju inte bära allting själv. Ojdå, måste ju kolla om mina önskeskor fanns på Stadium. Ojdå, måste kolla vilka träningshandskar jag vill ha.

Så jag tvingade Joakim att ta med mig. Men jag är usel! För det första är det trist att gå i affärer och för det andra är det ännu mera trist och jobbigt att göra det själv eftersom jag inte får veta vilken affär Joakim är i eller vad han köper.

Vi var alltså på Maxi till slut. Blir något slags chokladtema på kalaset. Skojig chokladtårta och ännu roligare muffins.

Det är dags att lägga sig i sängen och känna hur magen pirrar. Jag är lika pirrig idag som jag var dagen före min 10 årsdag. Scheisse! 10 år sen! Fast på 10 årsdagen spelade jag Schack-turnering.

Imorgon när jag vaknar är jag tillåten att köpa SPRIT och annan alkohol på Systembolaget! Jag har även gått ur tonårsåldern och därmed även ej tillåten att tonårstrotsa längre. Fan vad trist!
Kommentarer
Heidi:

Grattis på födelsedagen! :D

06:14:25 @ 2011-03-11
http://superweight.blogspot.com
Malin I Form:

Batman? Aldrig sett faktiskt ;p

20:08:50 @ 2011-03-11
http://maliniform.shapemeup.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: