Födelsedagshelg

Vi har spenderat helgen uppe i Stockholm. Åkte upp i fredags eftermiddags och tog en sväng förbi hos kusin Kristin för sushiätande. Herregud! Jag hade ju inte ätit denna rätten sens i början av oktober!

Sen i lördags firade vi min tjugonde födelsedag (som visserligen inte inträffar förrän nästa helg). Hela familjen kom hem till pappa och vi åt Entrecôte/Oxfilé med rotfrukter i ugn till middag och avslutade med en mango&kiwi dekorerad tårta som pappa bakat. Världens bästa pappa bjöd på brakfest.

Jag blev helt överröst med presentkort och pengar. Så nu kan jag köpa påslakansetet jag föll som en sten för på IKEA förra helgen, alla träningskläder jag suktat efter ett bra tag nu och *host* spendera 500 spänn på systemet. Hallå liksom! 

Idag blev det våfflor innan vi begav oss söderöver igen. Tog en kaffepaus i Linköping hos polisen i en timme innan vi fortsatte i mörkret.

Min bil verkar dessutom utstråla signaler till vindrutan som gör att den drar till sig stenskott. Fick ett stenskott i somras som sprack upp över hela rutan. 2 veckor efter att jag fick en ny ruta kom nästa skott (som jag visserligen hann laga) och vid nyår brakade det till och blev ett STORT (!) märke med sprickor åt mer än fyra håll. Idag blev det ett minimärke. Är det konstigt att jag hoppar till när det låter konstigt eller duckar när jag kör förbi lastbilar?


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: