Onsdag 110223

Klar med dagens träning. Mina ben var inte alls på humör idag. Troligtvis pga dom fick för mycket ansträngning på sig i fredags. Det var mycket folk på gymmet också, så vi fick börja i fel ända.

10 min löpis - 30 min styrka - 10 min crosstrainer - 10 min löpis

De sista 10 min körde jag bara 30 sek intervaller. Nu får jag nog ställa mig och fixa middagen, innan Joakim kommer hem. Han är ju lite bättre och kör lite längre på gymmet.
Kommentarer
Alexandra Nilsson:

Jag vill gå ner till 59 eller 58 :) själv?

17:54:29 @ 2011-02-24
http://livsstilen.webblogg.se/
H:

Sv: Jag fick ett mentalt breakdown och har legat nere, sjukskriven från jobbet och haft ångest och varit ner på botten so damn hard alltså och ätit socker. Tröstätit socker som en tok. Pågick under ca 2 veckor, har varit borta som sjukskriven från arbetet hela denna vecka så har kunnat tagit mig upp och fokuserat på att vara sockerfri nu.Därför jag börjat med LCHF nu för att bli av med sockret IGEN, blev av med det innan jul men ja.. Here we go again :PUnder dessa 2 veckor gick jag upp ca 2 kg. Det går verkligen fort när man vräker i sig socker.Det verkar gå bra för dig, heja heja :D hänt något på vågen so far?vad mycket kul mat man kan laga med LCHF, och ägg går åt som aldrig förr. Däremot blir det lite knas då min sambo är äggallergiker men vi lagar olika mat och det fungerar bra :) Nu är klockan iallafall 06:37 och jag ska till gymmet. Har tappat - 0,7 kg på två dagar med LCHF. Jävligt sweet bara motion som saknas :)Kram kram!

06:37:41 @ 2011-02-25
http://whatuwaitingfor.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: