onsdag, torsdag, fredag

Onsdag:
Lättfil m allbran, fullkornsbröd m skinka, fajitasallad, äppelbitar, lax m ädelostsås och bulgur, 1 kinderägg, några paradisaskschokladbitar. Träning: shoppingrunda med mamma.

Torsdag:
Fullkornsbröd m ägg och kaviar, smoothie, asiatisk buffé, kaka till kaffet, tacos, lite godis. Träning: Rundtur i Habo.

Fredag:
Fullkornsbröd m ägg och kaviar, äpple, tacos-rester, några chokladbitar. (ska väl bli någon middag också) Träning: 3 km på elljusspåret.
Kommentarer
Weightloss-Warrior:

Sv: Åh skönt att du kom iväg. Kändes det bättre eller kändes det mer som ett "Måste"? Jag har i veckan talat med en företagssköterska (via jobbet) ang. min hälsa och mycket kom upp om min viktnedgång och hon gav mig tipset att göra må-bra saker och vara snäll mot sig själv - träningen ska vara lust, inte ett måste. Det blir nästan som en tvångstanke för att lindra att man ätit dåligt. Och sålänge det är ett måste löser det ingenting..



Så det försöker jag tänka på. Inte att okej, jag äter det här godiset men då MÅSTE jag ut på 5 km imorgon. Det ska jag. Måste. Sen går man inte ut på dom där 5 km och mycket ångest.. Huha. Varför kan inte allt bara gå enkelt eller vara rik och fettsuga oss? Haha, nej det skulle inte funka för man måste ju reparera sin självkänsla också vilket man gör på vägen..



Well, mina 100 dagar - de är lite glömda. Jag har egna mål jag fokuserar på. Blir too much pressure typ 75 dagar kvar - sen om jag inte gör något på en dag känns det värdelöst. Jag kan inte ha den pressen, annars hamnar jag i den där spiralen att träningen blir ett måste. Utmaningen är inte prioriterad utan min hälsa är prioriterad och jag gör mitt bästa. Mitt mål denna helg är ALKOHOLFRITT och GODISFRITT. Helt sjuuukt vad jag vill dricka vin och gott men ska inte..



Nu är det sent och jag ska sova.. Hoppas jag inte svamlat too much och att det blev någon vettig kommentar haha. Godnatt :)

APAN SATT I GRANEN | en viktresa du vill följa:

God kväll i stugan kära viktklubbsmedlem. Hur har veckan gått? Kom in till tråden och berätta, samt lämna nya mål för nästa vecka.



Kram och pepp!

23:39:06 @ 2011-04-23
http://apans.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: