Onsdag 110427

Har googlat och räknat och kommit fram till att om man dricker 40 liter 8 grader varmt vatten så förbränner man 1200 kcal. Men att dricka så mycket känns ju väldigt, väldigt dumt. Ca 2-3 liter vatten förbränner alltså ca 60-90 kcal. Det är ju som ett helt äpple! Haha... eh 40 liter vatten alltså...

Frukost: Frökuse m sallad och räkost (250 kcal)
Lunch: Korvstroganoff m ärter och morötter (285 kcal)
Mellis: Bulle (120 kcal)
Middag: Vitlök- och sambalkryddade biffar m bulgur och sambaltzatsiki (275 kcal)
Kvällis: Proteinpudding (220 kcal)

Totalt: 1150 kcal.
Kommentarer
Weightloss-Warrior:

Sv: Haha, nä inte firework i 40 min. Prommisen blev bara 20 min dessutom för jag blev skitarg för jag inte hittade mina hörlurar, min sambo tjyvat dom.. Kan inte gå utan musik.. ;PFitnessgurus webshop finns celsius, dock tillkommer frakt men om du är sugen på att köpa. De har smaken wildberry som är god! Smakar helt okej, inget konstigt. Jag ska försöka att inte göra detta till en vana, ska bara dricka en sån de dagar det känns heeeelt segt och omöjligt. Jag gillar inte att pyssla med drycker och sånt egentligen men it sure does work :D Man blir pigg och benen vill ju bara springa iväg..

Weightloss-Warrior:

Jag måste bli duktigare på att dricka mer vatten..Du, lust att tipsa om en bra blogg? Jag behöver fleeeer! Läser ett par få.. I need more inspiration :)


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: