Medvetna val är inte alltid bra val

Det har blivit alldeles för mycket bara. Trots att vi inte köpte i närheten av lika mycket godis som vi brukar, så var det på tok för mycket. I alla fall för min mage. Är helt sockerbakis. Visserligen hade jag inga höga tankar om mig själv den här veckan, men att det skulle bli så här illa trodde jag inte.

Max två vilodagar den här veckan, my ass. Vi är inne på vilodag nummer fyra. Visserligen blev det en massa spring mellan butiker när mamma var här, men det är liksom inte shoppingmotion jag behöver.

Medvetna val verkar inte vara det jag är bra på. Jag kan sitta med godiset i handen och tänka att äter jag det här kommer jag må dåligt både direkt efteråt och dagen efter. Jag är medveten om att jag kommer må dåligt, ändå väljer jag att äta. Inte bara en.

Mina dåliga ursäkter nu till att vi inte kan ut och gå är:
-jag mår dåligt, jag kan inte röra mig, jag orkar inte, känner mig bakis.
-jag kommer få skavsår.

Jag vet att det är skitbortförklaringar. Åt helvete med dom! Jag vet att jag skulle må så jäkla mycket bättre om jag fick flåsa lite. Jag vet att skavsår är inte det värsta här i livet. Ändå väljer jag att fortsätta må dåligt.
Kommentarer
Weightloss-Warrior:

Visst är det märkligt. Vi vet vad vi INTE ska äta men gör det ändå. Ibland bryter man ner och då kommer man tillbaka starkare! Du kommer tillbaka igen.. Det vet jag. Många kramar! Fan , hade vi bott i samma stad hade jag varit där BUMS och plingat på din dörr och tvingat dig ut! Det svåra är ju att komma iväg för den där sköna känslan kommer ju efter..


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: