Onsday

Åhå. Ni skulle bara veta hur jag mår. Ont i ben och armar. Kan inte gå upp och ner för trappor som vanliga människor. Mitt huvud har börjat komma i kläm också. Två ont igår, ett ont idag. Minst. Höll på att slå ihjäl mig också.

Så well. Onsdag idag, lill-lördag. Helvetes veckan fortsätter. Allt går utför men jag orkar liksom inte bry mig. Jag känner att jag är rätt positiv ändå. Precis som det ska vara.

Började med psykologi idag. Älskar de lektionerna. Satt och gjorde en egen koppling. De som "tillhör" den orala fasen är penntuggare och de som "tillhör" den anala fasen är kontrollfreak. Först och främst så stämde den anala fasen mest in på mig. Jag suger på mina pennor, tuggar inte. Och detta för att jag hatar när det är bitmärken på pennorna. Det äcklar mig faktiskt. Kontroll, yes. Jag har dessutom oftast fötterna på jorden. Öh.

Hej mentorstid. Alltid lika komiskt och jobbigt. Hela terminen har det varit tjaffs om studentskivan. Vi hade ett förslag från början som alla gick med på. Men nu börjar det dyka upp problem. Man kan ju tycka att de som klagar skulle kunna komma med egna förslag. But no.

Men nu är det iaf bokat. Kommer inte ihåg när, men Helenes krog och bar blir det. Känns skönt att ha det överstökat.

Resten av dagen behöver vi inte tala om. Jag levde på impuls. Beställde våra studentmössor plus annat smått och gott.

Gosh I'm tired. Msn vill inte funka som det ska heller. Gah.
Kommentarer
Simona:

Men Freud har väl aldrig sett skillnaden på människor av vem som suger eller biter på pennorna? Den som har mycket problem med sin mun eller biter eller suger på saker är i den orala.

18:41:38 @ 2008-09-10
Simona:

Men Freud har väl aldrig sett skillnaden på människor av vem som suger eller biter på pennorna? Den som har mycket problem med sin mun eller biter eller suger på saker är i den orala.

18:41:55 @ 2008-09-10
Katarina:

Nej men det var inte riktigt så jag menade. Jag är säkert i den orala fasen också. Men det från den anala speglade sig in i det bara, eftersom jag inte vill ha bitmärken på pennorna. :)

18:44:03 @ 2008-09-10
http://koolakattis.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: