I almost did the handvolting

Ni anar inte hur stressad jag var imorse. Började skriva ett inlägg men insåg snabbt att jag aldrig skulle hinna skriva klart det så jag skippade det totalt. Måste ha blivit för mycket tid i duschen, helt klart.

Måndagar i skolan är en blandning av nicehet och inte lika nice. Börjar 8.20 och har en lektion. Har sedan en megalång håltimme som är väldigt dryg, för att sedan ha en till lektion. Men en månad framåt kommer vi iaf slippa sista lektionen. Mohaha! I'm nöjd.

Okej då. Lite att läsa för er då. Hade religion först ut. Redovisning av religionen. Trots att våran redovisning var sämst, våran religion inte så jätteigenomtänkt så funkade det. Läraren klagade iaf inte. Sedan hade vi ju håltimme till 12.15. På europakunskapen hade vi genomgång av Europas historia, tror jag. Vi fick även länder vi ska jobba med.

Så det är vad jag ska syssla med idag. Eftersom simningen är inställd så kan man passa på att plugga istället. Jag måste även komma igång med min styrketräning nu efter att jag varit sjuk.

To plugg:
  • Svensk litteraturhistoria
  • Europakunskap; landsfakta
  • Thérèse Raquin
  • Psykologi
Kommentarer
Stina:

vad har vi för nått i psykologi? :P något jag missat? :P

17:30:10 @ 2008-09-01
http://stina90.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: