Driving one of your cars

Honey I'm home!
Okej, pappa är väl inte direkt min honey men det är ju honom jag bor med så what to do.

Dagen har sett ut så här:

  • Psykologi, vi fortsatte att utveckla Freuds ägg. Pratade om hypnos och liknande. På fredag ska vi dessutom få tolka bilder, kuligt. Min bild är nog svårtolkad. Ingen kommer fatta mitt upplägg. (Vi har ritat våra själar på papper)
  • Mentor/"skrik-högst-och-du-blir-hörd", inte så mycket att säga. Som vanligt.
  • Religion, genomgång av de tre olika etniska teorierna. Eller vad man nu ska kalla det. Inte sådär överdrivet roligt, men det funkade.
  • Idrott, jag är löjlig och skippade den. Främst av allt, jag är fortfarande sjuk. Men ärligt talat, av någon anledning så gillar jag inte idrottslektionerna i skolan. Jag gillar inte samarbetssporter, jag gillar inte grejen med att man ska duscha i skolan. Jag gillar det bara inte.
Hatade SL lite grann på vägen hem. Först är första bussen försenad några minuter. Därefter är det tänkt att jag ska vänta på nästa buss i 25 minuter, och när den är sen också börjar man bli lite irriterad. Skönt då att lugna ner sig med en promenad från bussen.

Ikväll är det jobb här hemma. Vet inte riktigt vad de sysslar med faktiskt. Om klockan inte är allt för mycket när de är klara så ska jag och Johanna iväg och simma. Hope so! Jag har ju rest i simning, från skolan alltså.

Annars vill jag bara sova lite grann. Eller rätt mycket.
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: