Dra något gammalt över huvudet och drunkna?

Nu, nu är jag hemma igen. Är helt slut i kroppen. Rätt slapp dag i skolan, rätt slapp dag överhuvudtaget.
Hade fritt arbete på engelskan (resulterade i bloggande och youtube-klipp med tjejerna i klassen, se nedan) och fritt arbete på samhällen. Åkte till Johannas jobb och käkade lunch med henne och två arbetskamrater. Lunchpromenad på det. Tyckte dom gick i ett fasligt långsamt tempo. Verkade bara vara jag som var orolig för att inte hinna tillbaka. Ska det vara powerwalk så ska det vara. Hängde runt, var duktig och pluggade. Hjälpte Johanna med både det ena och det andra. Så, ja jag gör nytta när jag är där. Jag är inte bara ett störande moment.

En pinsam grej som hände i slutet var att jag stod och gömde mig bakom dörren (läs: jag skulle plocka fram Johannas jacka) och kommer fram precis när en kille (ehum, cool kille? Nej, gör-inte-bort-dig-inför-honom-kille) och självklart råkade min tröja glida ner lite grann just då. Johanna tar tag och drar upp och den här killen säger "hoppla". Ja, pinsamt om något. Försökte förklara för Johanna att det hade varit bättre om hon inte hade gjort så stor grej av det. Usch, eller ih? Ah. Konstigt iaf.

Drog och simmade. Simmade på i ett fasligt tempo i 20 minuter. Märkte hur mycket energi jag hade i kroppen. Gick undan. Woho!

För övrigt är det torsdag idag. Inte många dagar kvar på veckan. Ungefär tre.
- - - - - - - - -

Johanna:
Det tar ungefär 20 minuter att åka med bil
Pär: Hur långt är det då?
Katarina: Det tar ungefär 20 minuter med bil.

Kommentarer
Johanna:

Ja, jag antar att det tar ca 20 min. +-10 min

08:04:26 @ 2008-09-19

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: