Tisdag

Igår morse när jag vaknade blev jag så irriterad. Jag hade precis påbörjat en helt bra dröm och så börjar mobilen tjuta. Så det var upp och hoppa iväg till skolan.
Där möttes man av samhällsekonomi på en gång. Det var jättetråkigt och jag lyssnade nog inte ett skit. Idrott, lek och spel. Det roligaste hittills. Särskilt rugbyn.
Lunch och mentorstid.
Svenska, grupparbete som var tråkigt och helt jävla kaos. Eller nej kanske inte kaos, men åh det var bara inte bra.
Spanska, wooh! Jag hade nästan längtad efter den. Det var ju få-tillbaka-prov-lektion. Jag fick mitt vg, 6 poäng ifrån mvg. Och det av bara gissningar på de flesta uppgifterna. Känns ju lite knäppt men så ooootroligt skönt!
Efter skolan så var det trevlig stund med Emelie och Elin, jag hade både ont i käkarna och i magen. OH! Väl hemma var det ju tänkt att jag skulle plugga samhälle, men det blev inte riktigt så ändå. Pratade med Emelie en bra stund igår kväll. Sen var det ju dags att sova så då kan man väl inte plugga? Somnade efter seinfield och sov rakt igenom natten.

Nu känns det ju lite dumt att jag inte har pluggat inför provet. Jag har ingen aning om hur dåligt det kan gå. Jaa, förhoppningsvis så kan jag använda mitt obefintliga sunda förnuft.

Voff


Dagens första timma

Jaha, somnade väl inte före 2 inatt kan jag tänka mig. Tittade på Heartbreak Hotel igår och sen efter att pappa kom hem så gick jag och la mig. Eller hade planerat det, men hade ju fått ett sms och sen var det ju en massa saker som skulle göras. HAH! Nej men sen vaknade jag ju kvart i 7 i morse och tänkte på gud vet vem! Haha lite chockad faktiskt, ingen som jag någonsin har tänkt på. Nej men sen somnade jag om igen och sov till 10. Då var det dags att gå upp så det gjorde jag :) Har fixat till det så nu har jag 900 som ska in på mitt konto och av det ska väl en del pengar gå till Johanna. Madeleine är här idag också så det är ju kul, hon är ju knäpp. Fast det är härligt att se :D Vi var hemma hos farmor en stund också och tittade på Let's dance. Sen ringde pappa och sa att det var lunchtime.

Resten av dagen borde spenderas med ögonen i samhällspluggande. Jag pallar fan inte tror jag.


Bra!

Det där gick hyffsat. Köpte en jättecool t-shirt med en slips på och en lång svart v-ringad tröja på Gina Tricot. Inne på Åhléns köpte jag fyra nya böcker, en Linda Skugge bok, en Shoppaholic bok, Den tredje sommaren och en sjukt cool bok. Köpte även nya vantar och mjukisbyxor på Stadium. Shoppningsterapi är faktiskt något för mig : ) Åkte sen hem till Johanna och fick en massa kläder från henne också, tex en hennes SWE tröja. Det blev jag lite förvånad över faktiskt. Dessutom fick jag lite cdskivor, sånt uppskattas alltid.

Har bestämt mig för att skippa läsa Jonas Gardell böckerna jag lånade av Suss, och sen har jag ingen lust att se säsong 2 av The 4400. Då kan jag alltså lämna tillbaka dem. Ska även ge Madeleine mina gamla fingervantar. HAHA! Nu känner jag mig väldigt omtänksam. Ringde henne för att säga det, så pratade vi på en liten stund också.

Har rensat ut en massa kläder som jag inte använder. Vet inte riktigt vart jag ska göra av dem. Men jag hittar nog på något. Skulle behöva fortsätta städa på mitt rum, men det är så mörkt när man inte har någon taklampa, då blir det jobbigt.


Söndag

Haha vilket skämt! Det är väl bara lördag idag? Somnade rätt tidigt igår, men vaknade när klockan var 3.39 eftersom alla lampor var tända och teven var på, upp och släcka ner allt. Somnade väl inte om på riktigt men det gick bra ändå. Klockan 9.10 vaknade jag av att jag tyckte det ringde på min mobil. Bara ett sms från Madeleine. Bestämde mig för att svara, men mina fingrar ville inte, och inte mina ögon heller så jag ringde upp henne istället. Vi pratade lite om allt möjligt, mestadels de tre stora samtalsämnena just för tillfället.

Nu är det ungefär en timma kvar tills jag och Johanna ska iväg, men jag vet inte om jag har någon lust egentligen. Men, det var ju ett tag sen så det kanske är dags nu. Det är väl bara in i duschen som gäller. Jag som precis har fått till det jättebra med min musik. Ordning och reda is a måste.


Haha jättekul!

Jävla kul fredagskväll måste jag säga!

Middagen spenderades tillsammans med pappa, Henrik, Jacob och efter ett tag även Magnus. Det låter väl rätt nice, jag och 4 guys. Men nej, så kul var det inte. Jag hade faktiskt rätt tråkigt, okej det har jag faktiskt rätt ofta. SURPRISE! Nej men ändå. Sen iaf så försökte jag få till det så att jag skulle kunna träffa J ikväll men, "jag tänkte också sova länge, men inte hemma" var svaret jag fick. Okej, det var väl det jag sa? Det är sånt där som gör mig så jävla irriterad på henne. Låt bli att säga något alls istället om du inte vill att folk ska fråga eller börja bilda sina egna uppfattningar! Och det var så hemskt imorse när hon skulle skjutsa mig till bussen, vi hade verkligen ingenting att prata om. Hur blev det egentligen med den där tiden som jag faktiskt mådde bra av att inte bara sitta hemma? Det var ju då jag kände att jag trivdes som bäst. Grejen är väl den att jag bara är besviken på hur många som helst just för tillfället också, så det är väl lättare att haka upp sig på småsaker.

Nej, gud haha! Vad löjlig jag känner mig egentligen. Seriöst, det är väl fan inget att haka upp sig på egentligen? Let's go on!


Helgen

Hade inte mycket planer inför helgen men nu har det bara ökat. Ikväll ska jag försöka se färdigt, eller först börja se, sen färdigt, den där filmen jag lånade av Madeleine förra veckan. Kanske borde börja med säsong 2 av The 4400 också. Imorgon ska jag iväg och handla med Johanna i Skärholmen, nu tänkte jag fan köpa mina efterlängtade mjukisbyxor! Och sedan ska jag ju tränga in allt pluggande i helgen också. Både spanskan, som jag inte bryr mig ett skit om, och samhälle. Prov nästa vecka, ses inte fram emot. Sedan har vi ju engelskan också. Inte allt för mycket men det är det! Jag pallar inte! Jag måste fan sova också, om man räknar ihop alla mina sovtimmar den här veckan som har 168 timmar och man bör sova nästan 70 timmar av det, så har jag sovit max 30. Det är ju inte bra för fem öre, jag måste sova sova sova. Det är så mycket jag måste göra, men om jag inte hade det hade jag bara klagat på att jag inte har något att göra. Då är det bättre att ha saker att göra och inte göra dom än att inte ha saker att göra och låta bli att göra de sakerna. Men det är ju inte smart att låta bli att göra saker man faktiskt måste göra, men någon måste ju låta bli med det också. Fast vem utsåg mig till den? Jag vill faktiskt få mitt gjort så att jag kan slippa det här med skolan. Kan inte jag bara få sommarlov nu och sedan ha det ett bra tag framöver. Det är nästan så jag vill följa Emelies idé, "det skulle vara så jävla skönt att vara full i typ en vecka och vakna upp när allt är bra".

Fast så kan jag faktiskt inte ha det. Hur var det mitt 2007 skulle bli nu igen?


EBBOTEBBOTEBBOT

Första barnet

En dag i slutet av mars sitter jag hemma och det knackar på dörren. Jag går och öppnar dörren, där står min storasyster och hennes man. Det ringer i min systers mobil och hon berättar för min andra syster, som är i telefonen och mig att hon och Joakim väntar barn. Jag minns vilket glädjeskutt jag tog när de hade gått. Nu tio månader senare har den söta Ebbot fötts och är redan fyra månader. När jag hälsar på hemma hos familjen så är inte Joakim hemma och Susanne har myskläder på sig. Vi sitter i soffan och jag ställer mina frågor.

Susanne berättar att hon och Joakim träffades för elva år sedan och har varit i tillsammans i åtta år. För sex år sedan så gifte de sig. Innan de visste att de väntade Ebbot hade de planerat att skaffa två barn och de ser fortfarande fram emot att skaffa nästa barn.

På nyårsafton 2005 bestämde de sig för att försöka skaffa barn. Susanne slutade med p-piller. På alla hjärtans dag 2006 gjorde Susanne ett graviditetstest, mest för skojs skull och då visade det sig att hon var gravid. Den 23 mars skrevs hon in på MVC, där Susanne tycker att hon blev bemött väldigt väl. De kollade hennes socker och järnvärde. Under graviditeten var Susanne väldigt illamående och gick ner sex kg, sedan gick hon upp tio kg och hon var väldigt trött. Den 22 september åkte Susanne in till sjukhuset och det visade sig att hon hade hepatos, vilket innebär att lever- och gallsyrevärderna är för höga. Några dagar efter, den 27 september bestämdes det att förlossningen skulle sättas igång tidigare än beräknad nedkomst, som var den 16 oktober. Den 29 september 16.30 började de med igångsättningen. Den gick till så att en Bardkateter fördes upp i livmoderhalsen för att töja ut den. Bardkatetern är ungefär som en ballong. Sedan fick Susanne värkstimulerande dropp. Klockan 19.41 togs katetern ut och istället gav de henne ryggbedövning. 23.56 sattes en skalpelektrod på bebisens huvud för att mäta pulsen. Susanne hade värkar under hela natten. Klockan 13.27 den 30 september fick Susanne lustgas och 14.10 började krystvärkarna. Droppet sänktes och 14.54 föddes en pojke som nu heter Ebbot, han var 49 cm lång och vägde 2845 g. Ungefär tio minuter efter kom moderkakan ut och kollades för att den inte skulle vara trasig. 17.05 kom personalen och gjorde en efterundersökning, de kollade bl.a. Susannes blod. Dagen efter klockan 15.55 fick de komma till BB. Ebbot hade en liten släng av gulsot, men det var inget farligt. De fick stanna på BB i tre dygn. "En pojke, jag visste det!" var det första Susanne tänkte, trots att hon i förväg inte visste det. Hon tyckte inte att det var så farligt att vänta med att föda barn, och bra eftersom både hon och Joakim har hunnit resa och har fasta jobb. En perfekt tidpunkt alltså.

Det är som semester varje dag, tycker Susanne, även om hon har fullt upp med att sköta Ebbot som ska äta, bytas och mysas med. De brukar vara ute och gå och träffa andra.

? När Ebbot sover passar jag på att äta, städa och borsta tänderna.

Amningen gjorde ont de första veckorna, annars har allt gått bra. Ebbot är nu fyra månader, väger 6,25 kg och är 60,6 cm lång. Susanne och Ebbot besöker BVC vid vissa tillfällen för att kolla att allt är bra. På senaste tiden har han börjat sova upp mot åtta timmar i sträck på nätterna. Han är väldigt lugn och otroligt söt. Susanne var tvungen att avbryta intervjun några gånger eftersom Ebbot behövde hennes uppmärksamhet, men jag var väldigt nöjd när vi avslutade.Snabb veckoavslutningssammanfattning

Okej,

Onsdag, hem till Niclas, O.C
Torsdag, hem till Madeleine, Tusenbröder, sömn

HA!

Fredag då.
Började väl redan igår egentligen. Hade gått och lagt mig, jättenära att somna och så kommer jag på att den där svenskaintervjun ska vara inne. Det var bara upp och skriva ut den så att jag kunde fixa det sista. Sen så var jag ju helt ultraspeedad i någon timma. Men trots detta vaknade jag redan klockan 6, även fast det var sovmorgon! Gick upp och fixade håret, första gången på länge. Men det var inte mycket, och resultatet var likt. Gjorde de små ändringarna i intervjun och så skulle jag försöka äta frukost. Lite segt det där. Men men det funkade iaf i de första sekunderna.

Åkte till skolan och väntade på den första lektionen, geografi. Fortsatte med grupparbetet. Palla säger jag bara! Om det är något jag inte gillar så är det grupparbeten där det är otydliga instruktioner. Det funkade iaf bra. Lunch, kebab. Matte, hade bara läxförhör på kapitel 5. Kändes helbra. Engelska, jag och Emelie var faktiskt bäst i klassen på film quizet. Fast det var ju tydligen för att vi var de ända som gjorde det tillsammans. Javisst! Lyssnade på någon Kevin Costner text. Datorkunskap, jag började tro att Sergej blev lite smått irriterad på att jag hela tiden ville ha något nytt att göra. Till slut gav han upp och sa att jag skulle hitta på något eget. TACK! Därefter var det iaf slut, skönt. Ännu en bussresa då jag försökte ignorera Emelie för att hon babblar när jag vill sitta och stirra. Men det tar jag. Stirra kan jag ju göra hela helgen.

Nu är jag lite småsur på J igen, eller vadå igen? Jag har faktiskt varit det i någon månad nu, jag är bara diskret.

Makaroner, öh


Nu ska vi se här...

Söndag, innebar att jag och Johanna var först i Tullinge och tittade på innebandy. Tobbe spelade, plus att jag såg en massa som jag kände igen, tex Mr.X's lillebror. Efter det så åkte vi hem till Madeleine och jag blev kvar där över middag och så såg vi på film. Igår var det school-time igen. Först en helslapp samhällelektion, sova sova! Därefter idrott, med tanke på min axel så gjorde jag ändå mitt bästa måste jag säga. Sen var det lunch och den var blä, synd! Jag hade ju inte ätit någon frukost. Hade svenska, jämställdhetsövningar. Tråk tråk tråk! Blä :) Sedan var det iaf dags för spanska, men det kom ju ingen lärare 8-) så då gick vi. Åkte hem och fick skjuts av Suss från Vårsta. Väl hemma så var allt på topp, Ebbot var ju här och ja massa andra skojiga saker hände :) Inatt har jag iaf fått sova en hel del, niiiiice!

Idag är det ju skola igen och det innebär att vi har natur första lektionen, usch! Sedan är det ju låååång dag också, suck! Och efter skolan måste jag plugga, ännu mera suck! Palla engelska liksom, jag har ingen större användning för det än ändå


Usch

Usch
Bra med variation!


Åh ja!

Jag är så trött idag, men men det ska man inte sova för :) Ska eventuellt iväg och träffa Madeleine idag, men ingenting är säkert. Måste göra något åt mina naglar också


Det vORE väl kul?

Orange-brunt flin som blev tagen av stormen och fick en präst i huvudet samtidigt som Sunken gick förbi och skrek E, forsättning följer.

Idag blåste det inte så jätte mycket, inte STORM i alla fall. Jag har FLINat en hel del idag, men det var en som tappade MÖSS-KEPSEN på marken så då fick en FLAX ta upp den, stackars FOTOGRAF. Ja, sen så räddade SCARFACE hela världen från David HASSELHOFF. Jobbigt läge tyckte SUNKEN, han ville liksom vara the one. Sen blev världen ORANGE och ALLA kunde SE igen.


Oj

Nu låter det som att Jacob och Henrik håller på att ladda upp :O Det brummar iaf! Jag har faktiskt rätt tråkigt såhär på fredagskvällen!


by me

Torsdagen började med spanskaprov, som gick rätt  hyffsat. Hade väl gått bättre om jag hade pluggat lite mer än vad jag egentligen gjorde. Efter det var det svenska, kollade på någon dokumentär om jämställdhet. Samhälle, fortsättning med diskussion. Nya grupper, och jag var jättetrött så jag orkade faktiskt inte prata. Därefter var det lunch och det var Korv Stroganoff, nöff! Naturkunskap, såg dokumentären Planeten. Det är inte lätt att hålla sig koncentrerad och vaken. Hade planerat att sova en stund när jag kom hem, och ta min efterlängtade huvudvärkstablett. Ingen sömn och ingen tablett. Istället åkte jag och  Johanna till ungdomsmottagningen, och sedan hem till Jacob. Först var Clara inte där, men sen dök hon upp från ingenstans. Hon satt inte under bordet. Hugo låg och sov hela tiden. Först åt vi mat och sedan var det dags för Clara att prova massa kläder. Hon stod och hoppade på mina ben och kastade kläder på våra huvud. Klättrade och klängde, precis som en liten apa. Sedan var det tv-time och vi såg på något barnprogram som Clara hade på video. Efter att hon hade somnat började vi titta på vanlig tv, eller Nanna och Jacce tittade men jag somnade. Vaknade av att Johanna satt och hoppade på mig och ropade ?Niinis?. Vi åkte hem till Robban och fodrade hästarna. Sedan så åkte vi hem och jag tog min alvedon och gick och duschade. Sedan var det dags för sängen.

Idag så har jag inte mått något bra, känt mig yr och illamående. Sov en stund i morse men sen blev det bara massa sängliggande. Pratade med Emli när hon var på g hem från skolan, som tur är så har jag inte missat något. Skönt! Madeleine kom hit efter jobbet, har för mig att hon gav mig något men jag tror att jag kan ha fel. Är almost ensam hemma ikväll, eftersom Henrik ska ut och jobba klockan 21 och pappa är på bio. Hade faktiskt velat hitta på något, men Nanna skulle sova. Tråkmåns! Madeleine skulle hem till Madde och Robin. Och blir ju rätt svårt att ta sig till Suss så här dags. Pratade precis med henne i telefon, pratade om min intervju med henne och gjorde småändringar. Hon tyckte att det lät proffsigt. Ska väl lägga ut intervjun sen när den är klar också :) Nu har jag ett jättevarmt öra och en helt borta handled. Torr i halsen är jag också. Måste nog hämta ett glas vatten. Funderar på att sova tidigt idag så att jag får lite sömn och sådär :)20070119

Vad fan är det som har hänt med dig? Du brukade ju vara den som alltid sa att du älskade mig och det kändes verkligen som att du menade det. Men nu? Det känns bara som tomma ord. Du säger att du ska sätta oss i första hand, men jag kan inte påstå att du har lyckats med det. När träffades vi sist till exempel? Och när ringde du mig senast? Förutom den minuten jag ringde till dig idag, så var det senast på julafton jag träffade dig. Allt du skulle behöva göra är att skicka ett litet mejl, det visar ju iaf att du bryr dig. Jag säger inte att du inte gör det, men du kanske borde visa det lite mera. Du borde ju fatta att något är fel liksom. Det är sorligt, men inget som jag kan göra något åt. Det är du som har gjort ditt val, och det var att välja bort oss. Det känns verkligen som att du har blivit en främling, och jag är inte ens säker på att jag vill ha det så som det var förut. Det du har gjort är inte till för att glömma. Du sa till mig att jag skulle försöka ändra på mig när Han var uppe. Men vad fan ska jag behöva ändra på mig för? Varför får inte jag vara den jag alltid har varit? Du sa även att JAG hade förändrats sen ni var i Tunisien. Jag?! Ja, kanske. Men den jag var när du kom hem, hade jag redan blivit i februari. Och du ska inte komma och säga att jag har förändrats! Vem är det som har gått från att vara  jätteomtänksam till att vara hur frånvarande som helst? Förr när jag var sjuk så visste jag att om jag bara hostade lite högre så att du hörde så skulle du komma, men nu när jag till och med sitter inne på toaletten och spyr och har så jävla ont i magen av okänd anledning att jag inte kan sova, så hör man inte ett ljud från dig. Det är patetiskt hur jävla beroende du är av honom. Ja, jag vet att du har erkännt att du beter dig som en kär fjortonåring. Men okej, när jag var fjorton, eller nej aldrig i hela mitt liv har jag blivit så besatt av någon som du är. Förr så sov du ju iaf på nätterna, gick och la dig ungefär som mig och gick upp när du var tvungen. Nu då? Nu sitter du uppe framför datorn hela nätterna och vaknar runt 4-5 på morgonen och sitter där igen. Och folk säger att ungdomar sitter mycket vid datorerna? Dessutom så tycker jag att det är så jävla fegt av dig att komma och säga att om inte du får datorn på en gång så kan du minnsan ge mig datorförbud, bara för att det är DIN dator. Jag minns mycket väl den där gången när jag behövde ha datorn till ett skolarbete, men det hade jag ju kunnat tänkt på tidigare eftersom jag "visste" att du skulle ha datorn. Så jag fick gå upp klockan 5 på veckans segaste dag för att få plugga. Och det där om att Han kallade mig lat, bara för att jag inte plockade undan efter mig? Fuck off!


Oj nu är jag på skrivhumör!

Hej alla glada! Idag vaknade jag tekniskt sett 6.03 men vaknade inte till liv förrns ungefär kvart över. Kände att jag inte alls hade så bråttom, och det hade jag ju inte heller. Men helt plötsligt var klockan fem över halv sju. Då var jag inte ens påväg ner till min yoggi dröm. Men som sagt, jag kände att jag hade all tid i världen och det visade sig väldigt bra. Jag satte mig vid datorn och råkade sitta här lite för länge, så när klockan var 7.21 var jag påväg till bilen. När vi var i Smällan så var Emelie framme, först för en gångs skull. Kanske har hänt förr, men who cares?
Iaf, dagen i skolan började med samhälle och diskussionlektion. Jag, Amanda, Finan, Yeliz och Angelos var i C-gruppen. Jag kände faktiskt att de där diskussionerna faktiskt gav någonting. Jag behövde knappt övertala dem om att Eu-bidrag till jordbruk måste finnas**. Hela lektionen gick åt åt det här.
Sedan var det dags för matte, och jag ligger fortfarande irriterande långt fram. När jag är klar med avsnittet har vi genomgång om det. Men idag så saktades det ner och prat infördes istället.
Därefter var det datakunskap, och vi fick försöka göra massa knäppa saker. Man kan ju faktiskt undra hur många som klarade uppgiften. Helt segt.
Och nu kom dagens efterlängtade höjdpunkt. Vi skyndade oss hem till Gabban för att äta upp hennes pannkakor. Det var ju rätt nice måste jag påstå! På ungefär 45 minuter så hade vi varit hem till henne och så tillbaka i skolan. Lagom till engelska lektionen som började med Titanic-förhör. Gick väl hyffsat och sedan ett glostest för skojs skull. Trist! Jag som kunde glosorna :/ Sedan skulle några göra små scener från olika filmer, osv.
Tyska, jag och Emlan slapp eftersom vi ska ha spanskaprov imorgon. Men helt fria blev vi inte. Istället ska vi göra en hemläxa, skriva om en person på en bild.

*Bussresa!

När jag kom hem så blev det en snabbis vid datorn och sedan var det tänkt med pluggande. Vilket innebär att jag tar alla grejer som jag behöver, slänger dem på sängen sätter på musik och lägger grejerna i olika högar. Därefter tar det ungefär en halvtimma innan jag börjar plugga. Och då börjar  jag med det som ska vara klart sist. Skulle ju ha koncentrerat mig på spanskan idag, men istället skrev jag klart min intervju och gjorde tyskan. Okej, lite spanska men det är ju så trist så man somnar. Det mesta tror man ju att man kan, och man kan det tills provet är framme. DÅ kommer blackouten. Fucking shit! Men jag ska faktiskt klara det här provet galant, skulle ju inte sitta fel med ett MVG!

**Till imorgon måste jag ta reda på vad vårat eu-bidrag och allt sånt där ligger på. Mjölken säljs iaf för ungefär 5 kr/liter. Känn er lurade!


Really funny!

Ja dagen började lite knäppt. Orkade inte gå upp så jag la upp benen på väggen men jag var ju faktiskt tvungen att gå upp ändå. Orkade inte anstränga mig så mycket så jag gjorde mest bara en inbakad fläta och sket i allt annat. Jag pallar liksom inte stå och sminka mig halv 7 på morgonen! Så det gjorde jag inte.

Mötte Emelichen i Vårsta och så... Hm Ja vad hände då? Inget som jag kommer ihåg.

Hade Natur första lektionen, trist ämne! Jag lovar att jag höll på att somna ett flertal gånger. Sedan var det samhälle, och vi i våran "tjejhörna" bestående av mig, Emelie, Gabban, Elias och Andreas fick höra att vi skulle vara tysta rätt många gånger. Hörrni guys, jag tror inte att man får sitta uppe på lampan imorgon. Gustav såg inte så övertygad om att jag var seriös. Tyska, gjorde grammatikövningar och smsade flitigt med Gabban som hade franska och Niclas, en nyfunnen människa :) Dags för årets första äckligaste lunch, blev mackor istället. Matte, Sirwisen klagar jämt på Gabban och hennes minne. Och hon brast ut i fågelsång, nej skämt åsido, SKRATT! Dags för hemåtfärd, Emlan såg kul ut och allt var som vanligt. HOSTATTACK! Träffade väl lite halvt på Joanna i tumba och sådär. Now Im back in affärerna igen. HOOH

"Andreas är ju mer bög än vad Gabriella är fjortis"


Lite irriterande!

Igår så blev jag sur på Johanna, men hur länge varade det? 5 minuter? Det går ju inte att vara sur på henne! Iaf så åkte vi hem till Suss och Ebbotpebbot. Jag gjorde min intervju med Suss och sådär. När Jock kom hem åt vi middag och sådär. Sen åkte vi hem och vi hade strömavbrott. Som varade tills typ 11 idag. Men eftersom vi har sånt där el..... så hade vi ju ström, men allting blinkar så detär ju inte bra ändå.

Gick som vanligt till skolan idag. Emelie berättade om sin dröm, som vanligt lika kul. Hade samhälle första lektionen. Sen idrott, lunch, mentorsgrej, svenska och spanska *suck*. Följde med Embelie hem efter skolan. Det var så kul när vi skulle äta. Det är så kul när Emelie pratar på om.. ja gud vet vad. Skönaste kommentaren var iaf  " om Andreas i Borkyrka har blabla poäng och ***** har lika mycket och bor i Stockholm så är det ju ***** som kommer in"

Åkte hem och sådär som vanligt. Ska dsching snartish


Pust

Gick till bussen 6.45 imorse. Bussen kom 7.05 och Emelie pratade i telefon med mig. Hon gick på i Vårsta och bussen åkte vidare mot Södertäljehållet. I Östertälje gick vi av, fick vänta ungefär 20 minuter på tåget. Åt lite "frukost" och sådär. Tåger gled vidare till Årstaberg där det var dags för avstigning. Påstigning på tvärbanan mot Sickla Udde, åkte ända bort och gick till Sickla Kaj, Seven Eleven och åt lite mera frukost. Tåg tvärbanan till Gröndal och sedan till Årstaberg igen och åkte hemåt. Pendel, buss och bil. Here I am efter ett litet tag. Jag tror jag ska gå och sova om jag ska vara ätlig.Today

FISKARNA
19/2-20/3
Lördagen blir spännande, intensiv, rolig. Det handlar om nöjen och om att träffa intressanta människor.


Ojoj :)


En bonde i vår by...

Stockholmaren
Tjena, stockholmarn, du känner till hur man lever i hemstaden. Du hittar rätt bra, kan alla koder och följer med i vad som händer. Visst är det irriterande ibland när lantisarna går i vägen för en, och du slits mellan att vilja ha gröna parker eller mer storstadspuls som i London och New York, men summa summarum trivs du rätt bra i din stad.


Alltså är jag ingen bondishTisdag

Naturkunskap, segt och inte mycket hann göras
Samhälle, fick en hel del gjort. Nu börjar man komma framåt.
Tyska, åh vad jag älskar tyskan. Lustgas javisst?
Lunch, host!
Matte, jag ligger för långt fram =/
Musik, inställd.

Väl hemma då, satte mig och läste ut Jenny boken. Så då är den klar också. Åkte sedan iväg med Johanna till Robban och vi skulle se OC, tog någon timma innan det kom igång. En bit in på avsnittet ringer Emelie och sedan blir det strömavbrott som varade till ungefär halv tio. Eftersom man inte kan göra så mycket så satt vi och pratade om T-zonen och finnar. Många samtal till vattenfall blev det också. Eller många och många. 4 kanske?

Nu är jag iaf hemma, rätt trött fast ändå inte. Men jag kommer inte kunna sova om det ska blåsa såhär mycket.


For the day

FISKARNA
19/2-20/3
Det händer inte särskilt mycket som du inte hade väntat dig. Dina råd och funderingar väcker respekt.


My own

My own
1 minut, 4 hårnålar, done!


Dagens första skoldag

Började väl fint, med en nästan försovning. 10 minuter. Gick upp och stressade inte alls. Åkte iväg till vårsta och träffade på Angie. Efter ett tag kom Emelie, weihei! Nice! Bussresan var precis som den skulle, även om den inträffade för tidigt på morgonen. Alldeles för tidigt. Kom till skolan och träffade Gabbish :D

Första lektionen var samhällsekonomi och Gustav har inte glömt bort glassarna. Han försökte prata med Gabriella men hon märkte inget, och när vi sa till henne så tittade hon bara bakåt och skrattade. Förvånande? Nej! Rätt seg lektion, tror att det gicks igenom vad ekonomi var. Gabriella pratade om oxfilé och Viktor gick in i klädhängaren så att alla började skratta. Visserligen trodde Emelie att hon var den enda.
Andra lektionen var idrott, jag och Gabban tog en "promenad" till skåpen och satt där. Det är faktiskt en trappa! Sorry Kenneth. Påväg tillbaka till idrottshallen så ser vi Strängen, hoho!
Lunch, och sedan mentorstid.
Svenska med Lennirts. Fick ut Jennyboken, någon intervjugrej och så fick vi veta hur vi låg till. VGnivå för mig, och hur ska jag få MVG då?
Spanska, seg lektion men fylld med massa skratt. Jag skulle precis till och fråga Emelie en sak då allt bara brast. Det gick bara inte att stoppa. Förlåt! Fick nästan Eme att tro att hon hade märkt bordet med EROBON, men jag kunde inte hålla mig. DET VAR JAG

Dags för hemfärd, jag och Eme åker inte till McD och äter inte hamburgare, så att alla vet! Jag följde med Eme hem en liten stund. Hon ville ju så gärna visa att hon kan spela Wet Sand. Visserligen gillar jag Shoreline bättre när jag är tvungen att sjunga. Men Emelie, du är inte så öh dålig? Nej skämt åsido, du är en höjdare. Du har ju inte cp(hahahaha!förlåtmigmenjagkundeintelåtablityvärrdufårståutiih)fingrar som vissa av oss andra har. Åkte hem och läste lite i boken, försökte sova men lyckades inte så bra med tanke på ett poffljud ett flertal gånger.

-Vart är Husse då?
-Puts väck, vi har inte sett honom sen förra året.

-Vad pratar Gabriella om då?
-Oxfilé

-Men det skulle bara punga då

Imorgon tänkte jag sova, haha nej. Jag ska väl gå till skolan. Men jag gillar faktiskt inte mitt nya schema!


Loerdag und Soendag

Igår så var jag och Johanna och lunchade på en thailändsk(?) resturang, jag hade förväntat mig lika stark mat som vanligt, men lite besviken blev jag. Efter det åkte vi till Iselsta och det kom dit en tjej som skulle rida hingsten. Så vi tittade hur det gick och sådär. Vi åt middag, något kött och pasta. Robban kan laga mat han :) Tittade på tre oc avsnitt. Beställde kläder från HM som ska komma snart, tänkte beställa ett par skor också, men jag ångrade mig. Sedan var det dags för hemfärd. Hemma fick jag fördriva tiden på lite annorlunda sätt, tittade lite på tv som var tråkigt. Lyssnade på musik och satte igång en tvättis. Sen tillslut fick jag datorn, så då hängde jag här lite grann..

Vaknade imorse av att jag rörde på mig fruktansvärt mycket, var på väg att somna om när jag hör ett PLINGPLONG, sms alltså. Fortsatte att ligga och dra mig lite och sedan gick jag tillslut upp. Låg på kökssoffan och lyssnade på när pappa pratade i telefon. "ÅH FAAN, ÅÅH DRA ÅT HELVETE", tittade lite på tv och sedan var det pippi på tv. Det hade jag velat sett, men Henrik leavade datorn och jag såg min enda chans att ta den.

Senare, eller snart snarare kommer Nanna, Robbis, Maddis och några fler kanske? och äter här. Jag borde duscha, men jag har ingen lust att förstöra mitt hår :) det får bli senare :) HHI

EMELIE YOU CAN CALL ME NOW!


Fredag

Vaknade 8.47 imorse av att Emelie smsade att hon var död och inte kunde träffa mig och spela Wet Sand. Somnade om direkt och vaknade till en stund senare. Runt 11 hör jag ett skrik nästan i örat och hur någon bara trycker ner dörrhandtaget och försöker tända lampan, haha! Madeleine som undrar varför jag inte har någon taklampa och vill att jag ska komma ner och äta. Haha good work! Jag blev sur, jävligt irriterad. Gick upp smällde igen dörren och låste, satte på HÖG musik.

Efter ungefär 10 låtar började det knacka på dörren, Madeleine igen. Hon hade en "kompis" med sig till mig. JAG VILL INTE HA NÅGON JÄVLA KOMPIS! Men sen visade det sig ju att det var Ebbot som var på besök, och jag rusar upp från sängen, snubblar på kanten och slår i tårna i stommen. Försöker snabbt få upp dörren, och när den är öppen ska jag göra en sån där jätteglad min som alltid får honom att le. Ett stort bländande ljus möttes jag av. Ett leende blev det, men ögon stängdes omedelbart. Följde med ner för att äta. Blev inte så mycket ätande, jag var ju faktiskt inte ens hungrig. Det var ju rätt kul för där satt jag helt yrvaken, som Susanne påpekade, inför alla systrar, Jacob och pappa.

Efter ett tag kom mamma och hälsade på också. Jag böt min första blöja på Ebbot! Inga problem. Därefter åkte jag, Henrik, Susanne och Ebbot till Kungens kurva och handlade. Jag köpte tre bottisar till Ebbot, ett par mjukisar och strumpoooor. Efter det åkte vi hem med Henrik, sen följde jag med Eb och Su hem. Där åt vi tacos och spelade Eyetoy. Jag klassade ut Susanne totalt, hon ville inte spela längre sen. Runt halv nio kom Jocke och Jon. Jon pratade lite med mig om skolan och sådär... Trevligt. Sen spelade vi lite eyetoy till. Därefter kom Johanna och vi åkte hem.

-Vadfangörduärduinteklokdetärjurötthardudruckiteller?!!


Torsdag

Min nya iPod funkar alldeles utmärkt! Den klarade av hela natten med mig. Jag hade alltså en sömnlös natt. Jag var hur trött som helst men kunde inte somna. När klockan var ungefär 9 bestämde jag mig för att jag inte kunde ligga och dröna hela dagen. Annika var här idag så ingen dator för min del. Jag har känt mig rastlös hela dagen. Jag kunde inte lyssna på musik några längre stunder, för det kom bara en massa såna där irriterande låtar som man bara inte orkar lyssna på ibland. Läsa? Nej det funkade inte heller. Boken som jag läser är lite seg. En eskortflickas öden och äventyr. Hm.. Haha! Har haft ont i magen större delen av dagen också. Varför har jag ingen rolig aning om.

Efter att Johanna bestämde sig för att sluta jobba åkte vi till Tumba för att hon skulle fixa något med ett kontrakt. Efter det så åkte vi till Iselsta, det var en rolig incident. Varken jag eller Johanna räknade med att Robban var hemma. Jag börjar gå mot dörren och öppnar den, tänker inte alls på att den var upplåst. Johanna kommer efter mig in och jag ser att vardagsrumsdörren är öppen, har Robban varit hemma och hämtat hundarna? Hm.. Helt plötsligt så dyker Robban upp i dörrhålet. Då visade det sig att både jag och Johanna har gått förbi hans bil utan att se den. Och jag lovar, det är inget man vanligtvis missar! Den är hur stor som helst, ungefär som ett marängberg, och står precis utanför huset. Vi har alltså gått ungefär en halvmeter ifrån den utan att se den. Iaf så lagade Robban mat och vi började titta på OC. Jag vet inte hur långt vi har kommit nu. Men jag tror att nästa avsnitt är det 14:e på säsong 2. Eftersom Robban var hemma så tidigt, fick vi maten tidigare och helt plötsligt var vi på väg hem.
'
Och nu sitter jag här, kommer inte in på msn och har ännu tråkigare. Men jag ska kika i Henriks lilla låda och se om jag kan hitta en mobilsladd, då kan jag lägga över mina nytagna tråkiga foton på datorn.
Imorgon är det kanske Emelie som gäller, om hennes mor tillåter vill säga. Emelie stackaren har ju pratförbud.


Jag saknar dig

Nu har det gått 3 år och 4 månader sen jag såg dig för sista gången. Jag minns det som igår. Det var en onsdag efter skolan, jag, pappa och farmor åkte ner för att hälsa på dig. Du låg där i din säng på sjukhuset, farmor satt brevid dig, pappa gick omkring och jag satt där i en fotölj och läste dina skvallertidningar. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag kommer ihåg den sista kramen. Jag kommer ihåg att när jag stod i dörrhålet och precis skulle gå så sa du att du gillade min jacka. 3 dagar senare så ringer Madeleine till pappa för att kolla hur det var med dig. En kvart senare ringer Ippe och säger att du har gått bort. Pappa åker ner till sjukhuset. Vi, jag, mamma, Henrik och Madeleline gick ner till farmor. Jag kommer ihåg hur jag bara ville gråta men det gick inte. Den 30 september var din begravning. Jag avskyr att se andra gråta, det är så svårt att låta bli själv. Jag minns när vi var vid begravningsplatsen och skulle släppa ner blommorna. Röda rosor. Det var bland det värsta jag har varit med om. Det var då jag förstod att jag aldrig mer kommer att få se dig.

Jag saknar den där känslan av rädsla blandat med nyfikenhet som jag hade när du ville att jag skulle sitta i ditt knä. Det var alltid någon läskig historia om tomtar och troll. Jag saknar även julaftonarna med dig som tomte. När det bankades på fönsterrutorna hemma hos farmor så fick man panik och sprang och gömde sig. Det var så spännande och läskigt. Jag minns den gången du hade glömt att ta av dina örhängen och påpekade det för dig när du hade kommit tillbaka efter att du hade varit och vilat för din migrän. Du påstod att det var snödroppar på tomtens öron. Jag minns det där kortet du skickade till mig med troll på. Det var så typiskt dig. Troll. Jag älskar när jag ser dina drag i pappa. Hela den där allvarliga skämtsamheten. Det påminner mig om dig. Även när mamma säger att du var precis som pappa när det gäller att prata i telefon. Ett segt, långdraget telefonsamtal som avslutas hastigt med "då säger vi så, hejdå", klick.

Jag saknar dig så otroligt mycket!


Tvåtusensju

Ja eftersom det här ska mitt favoritår så ska jag ändra på mig.

Jag ska bli den jag verkligen vill vara. Jag ska inte vara den där blyga tillbakadragna som jag har blivit på senare år. Jag ska bli mer social, prata mera och ta kontakt med folk. Jag ska umgås mera med familjen, de är ju trots allt min familj. Jag ska inte ha samma relation till Henrik som jag har nu. Jag ska bli mer som jag var när jag var liten. Jag ska se till så att jag får den uppmärksamheten som jag vill ha. Jag ska inte hålla på och gräva ner mig i helt onödiga saker. Jag ska börja tänka mig för innan jag säger en massa saker, så att det inte blir flera missförstånd. Jag ska inte sitta och ha mina konversationer i huvudet utan se till så att mina svar blir bra och genomtänkta som folk förstår. Jag ska visa folk att jag är lika smart som jag faktiskt är. Jag ska höja mina betyg Jag ska även bara lägga pengar på det jag behöver, och inte en massa skitstuff. Framför allt ska jag inte bli kär.


Emelie

Katarina! Jag ringde dig igår men du svarade inte! Wacko! Men det är ok. Sen såg jag ditt meddelande på morgonen och jag svarade men du har inte returnat något svar. VARFÖR STÄNGER DU MIG UTE I VINTERKYLAN?! Men ja du kan ju olja iväg ett mail eller något. Jag tänkte att vi kunde ses imorgon med geografin men eftersom det blir doktorn för mig så funkar det nog inget vidare. Mor jobbar till mitt på dagen så det är först då jag ska dit men innan blir det ju jätte knapert med tid och efter ja, jag vet ju inte hur lång tid det tar. Att du ska hålla på och vara så jobbig hela tiden.


Åh ja!

Inatt drömde jag en massa knäppa drömmar... En var att jag fick ett typ visitkort av en kille, med lite text på, han var besviken på mig. Det var inte kul, men jag skulle försöka svara på det och aargh! Det gick inte bra, jag visste inte i vilken ända jag skulle börja. Sen andra drömmen bestod av att jag höll på och fixa med mitt hår för att jag skulle fotograferas. Det läskigaste är jag vet varför jag drömde det här. Jävla helvete "#&%"!

Idag fick jag avin så jag kan hämta ut min ipod, fast inte förrns klockan 16 kan man hämta ut den. Bara till att vänta.

Var hemma hos farmor och tittade i lite böcker som hon fick i julklapp. Såg även kortet på Ebbot som hon fick, gud så söt han är den lilla plutten!


Fy fan!

Är det inte rätt idiotiskt att väcka människor som sover? Man har ju fan ingen aning om när personen gick och la sig eller hur den har sovit. Jag blir så jävla less. En sak om man har något att göra, någonting viktigt men annars... Jag somnade inte före halv fyra inatt och har inte sovit så himla bra och så klockan 9 hör man hur någon ropar KATARINA hur högt som helst, och sedan kommer någon annan och bankar på dörren. Tack gode gud för lås! Annars hade jag väl blivit ihjälhoppad också. Nåväl

Läste ut en bok inatt, härligt! Då var den klar. Idag ska jag inte göra så mycket, mest bara vara. Madeleine var här för en liten stund sen och ville "prata" med mig.. Och något annat än att prata kan man inte påstå att hon gjorde. Hon berättade hur hon har städat varje dag sen i fredags och hur hennes fest var. Sen försökte hon inbilla mig att jag får värsta danslusten när jag hör la bomba. Haha!

Nej nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan Madeleine kom, och min ipod kommer nog inte idag. Imorgon? Hoppas


Slutsats

Jag har kommit fram till varför det kan vara förvirrande att prata med mig. När någon säger något så sitter jag och skapar helt onödiga konversationer i huvudet, och när jag väl svarar på det någon har sagt så kan jag säga något som egentligen är utvecklat i mitt huvud. Så det blir svårt att förstå.


Ojsan

Så jag har varit en bitch sen jag var jätteliten? Det var ingen glädjande nyhet såhär i början av året
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,965590,00.html


Jahapp

Då har man ingen iPod längre då. Sista timman nu. I'm gonna miss you! Tur att du inte försvinner alltför långt iväg, och du kommer ju bli ersatt. HAHA!

Nu ska jag och Johanna åka hem till Suss, Jock och Ebbis (eller Ebbe som pappa säger)

Pappa smyger in på mitt rum där jag ligger och halvsover med en katt på fötterna...
-Är du hemma?
-Nej
-När kommer du hem?
-Imorgon
-Okej då vet jag


Nyår

Ja, vi började med att laga maten. Robbans specialitet. Tittade på sista skivan av OC säsong 1. Sen ville Emmily att vi skulle spela spingo, tråkigaste spelet ever! Jag kom näst sist. Ingen ville inte spela mera så då spelade vi Fia med hutt istället. Det var kul. Robban hade tillochmed sprit i rätt färger. Grön till den gröna spelaren, gul till den gula, röd till den röda och blå till den blåa. Det började inte särskilt bra för mig, de knuffade ut mig hela tiden, som tur var så smakade huttarna inte så illa. Jag fick Kiwismaken. Men jag tog igen det och vann hela spelet. Jag vet inte vad det var med Henrik men han spydde två gånger. Och det var lite kul för det var Henriks huttar som man fick sitta och fylla på hela tiden men det var Roobans som tog slut fortast. Efter en omgång så var det nog bara jag som kunde tänka mig en till. Men vi började titta på Itzhaks julevangelium, och det fortsatte vi med till tolvslaget då det var dags för pang och poff. Henrik skötte lådan och alla raketer. Och skålning blev det också. Iskallt! Vi gick in och fortsattekolla på Hipp Hipp. Sedan var det dags att åka hem. Jag var helpigg och kunde inte somna.-Du är ju full
-Så du menar att om du åker bil och blir åksjuk och spyr så är du full?


-Katarina säger att hon ska bli alkolist
-Nej Johanna, jag sa att jag tror att jag kommer bli detFirst for this year

Fiskarna


Ganska gott om nöjen och om viktiga möten, särskilt om du är politiskt aktiv. Men kärleken tar däremot inte fart, du dagdrömmer och trivs med romantiska inslag i form av filmer eller böcker, men du har ingen riktig lust att satsa tid på kärleken rent praktiskt. Har du en partner vill du gärna småprata, kanske dela fungeringar och drömmar, men odla passionen mellan er vill du helst inte. Lite lugn och ro är egentligen det som passar dig bäst på kärleksfronten.
Bästa chansen: Kräfta, Skytt, Vattuman.
Bästa stället: På spa.
Bästa datumen: 21-22/1.Haha uppmuntrande!