Kräm (så nära får ingen gå)

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån...

Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå...

Lägg dig ner precis
som du alltid gör när
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå..


Värdelöst!

Det är riktigt meningslöst att lyssna på musik om man inte kan lyssna på hög volym!


Creed - I'm falling even more in love with you

Ja jag har ju ändå inget bättre för mig än att sitta här så då gör jag det. Det är rätt segt.
Varför kände jag på mig att det skulle blir såhär? Egentligen ångrar jag ingenting, men hade jag varit säker på att det skulle bli såhär så skulle jag aldrig ha gjort det. Fan!


Onsdag

Seg dag idag. Vaknade klockan 8 som vanligt och småtittade på tv eftersom den redan var på. Det var bara nyheter och jag orkade inte riktigt ta in vad som har hänt så jag satte på iPoden istället.
Efter ett tag bestämde jag mig att gå upp.
Satte mig vid datorn ett tag och tråkade.
Såg Våra bästa år, första gången på riktigt på aslänge.
Sist var väl i somras tror jag. Visserligen halvsåg jag hemma hos Emelie för några veckor sen men det räknas inte. Missar det alltid när jag är sjuk. Och det är ju så himla tråkigt! Men det är skönt för man kan missa det i flera månader och sen så är man inne i det på fem minuter.
Nästa avsnitt börjar om en halvtimma, ska försöka komma ihåg att titta på det.
Har börjat på min historiainlämning nu. Den kommer bli kass! Men wtf, ett g borde jag ju få och det kommer jag nöja mig med.
Resten av dagen är inte planerad


Hm

Jag vet inte vad jag ska göra eller säga. Det känns värdelöst. Repeat tack!

Det känns konstigt, men ja.. Jag vet inte.
 Vi får väl se. Det visar sig med tiden.
Jag vet vad jag vill.


22.02Till alla Kent-fans

För er som inte visste det så kan jag nu passa på att tala om att Sami Sirviö har en svart Saab, sportkombi. Den köpte han i december 04. Dessutom har jag nästan slagit upp en bildörr i hans dörr. Registeringsnummer kommer inte att ges ut.


Oh jävlar!

Nu strömmar det in en massa folk här! Jag vet inte vart jag ska ta vägen! IGH.

Emelie har tydligen väldigt snygga hantverkare hemma hos sig. Men det lockar inte mig!


Wey!

Nu är jag hemma igen. Emelie duschade klart och sedan gav vi oss iväg. I värsta snön! Det var snö! Usch. Men det gick bra ändå. Johan plockade upp moi i vårsta och så ja, åkte vi hem. Han babblade på om skola och utbildning och grejer. Jag var rätt inne i samtalet tycker jag. Haha

Fick nästan värsta lyxlunchen också. Pappa skulle ha hit en gubbe så ja.. Precis. Den där snubben som jaginte kommer ihåg vad han hette, Johan och jag fick äta. Det var ju öh haha! Dom babblade på om jobb och jag ba ööööööööh nej jag tror jag tar och dricker upp den här istället! Nej då. Så var det inte alls. Men jag orkar inte säga sanningen.


And the frog goes crazy!

Hemma hos mamma, Emelie duschar. Jag tråkar. Emelie skrek massor i natt. Hon kommer inte ihåg det. Vad fan ä dä mä henne!

Skämt åsido du är kass! Nej men ärligt! Ska nog om ett tag åka home
igen!

Jag hör hur Emelies mobil vibrerar nu. Then are jettecräzy!

Vilket är det bästa preventivmedlet i Irak?
svar: Muslim mus-lim


Wihoi

Vaknade redan klockan 8 imorse, helt fit for fight. Gick upp och åt frukost. Lyssnade på en massa hög musik och fortsatte läsa Linas kvällsbok, inte alls som filmen. Jag och Ebbot åkte med Suss till Bauhaus och köpte en badrumsgrej. Ebbot var så söt och glad hela dagen. Det är jättekul och se hans leende varje gång man tittar på honom, han lyser verkligen precis som en solstråle. Sen åkte vi hem till dom och ja hängde. Tittade på alla Ebbots häftiga nya leksaker och nya böcker som han har fått. Snodde alla Kent och Oasis skivor igen och den nya Muse skivan. Nice! Sen åkte vi till Max och åt. Suss fick för sig att vi skulle åka hem till mamma och ta in all post så då gjorde vi det.

Ikväll så ska nog jag och Emelie hem till mamma och titta på film och grejer. Det blir ju naaaajs!


Usch

Somnade till när jag låg och tittade på tv. Tror att det blev ungefär 2 timmars sovande. Skönt men jag blev sjuk av det. Var helt varm när jag vaknade och nu är jag lite borta om man säger så. Förkyld och grejer.
Funderar på om jag ska gå och titta på nya Beck filmen. Sen har man ju det överstökat.


Vill ha

Vill ha


Fy fan!

Så jävla trist säger jag bara! Ingenting att göra och ingenting att hitta på. Tittar lite grann på Hipp Hipp men det roar mig inte så totalt mycket. Jau jauste jag är nog rätt troett, sova borde man kanske göra.


tjugofjärdefebruaritvåtusensju

Yesterday I went home to Jacob.  Nej jag ska inte ens försöka mig på engelskan! Nej men iaf, åkte hem till Jacob igår. Och vad gjorde vi? Jo vi tittade på tv och sådär. Satt och kollade igenom en massa bilder på hans dator, haha en jävla massa onödiga! Men kul och mysigt var det iaf =) Låg och oroade mig för att den där guldknoppen skulle ramla ner i mitt huvud ett tag, men sen så gick det över

Åkte hem strax efter 11 och fick gå hem till Madeleine när jag kom till Tumba. Tajmat värre säger jag bara. Hon var precis påväg till bilen när jag kom. Åkte hem och åt lunch. Jag är typ död, men jag återuppstår snart säkert.

Ikväll är det melodifestival, som jag inte tänkte titta på. Har inte sett de senaste avsnitten ändå så varför börja nu?


LIVE FOREVER!


Today Is Such A Good Day

Hahao. Min mobil ville inte vara med i morse, det var synd. Jag försov mig två minuter! SHIAY. Well :)
Tyska direkt på morgonen. Lite läxförhör och sådär. Fick gå lite tidigare med tanke på att bussen inte väntar. Stötte på Siman, Elan och Sofia på tåget. Det var ju länge sen man såg Sofia :) Har nog inte träffat henne sen vi slutade.
Ja alltså, naturhistoriska sög. Urtråkigt och allt sånt där negativt. After drog we to Max and åt. Najs. Later tog vi tåget tillbaka till skolan och hade engelska.
Jag tror Lennart tyckte om mig idag, han sa att mitt förra engelska prov gick bättre än det sista men att jag ändå låg på VG-nivå. Snällt faktiskt.
Datakunskapen var nog den segaste lektionen någonsin. Hade gjort alla uppgifter och hade ingen lust att göra dom igen. Så där satt jag och stirrade på en dataskärm med ett tomt Word-dokument i en hel timma. Sen fick vi iaf dra, tack!

Stod och väntade på den försenade bussen för länge ännu en gång. Och i Tumba fick vi vänta på Emlans mamma som tog oss till Vårsta. Där var Henrik så bussig och kom och hämtade mig :)

Mina fötter är nog fortfarande jättekalla, men jag vågar inte känna efter :)

Nu har jag handledsont. Det gör faktiskt ont. Jag har ont! AJ! Men det går över tills jag gifter mig, om jag nu någon gång gör det. Men man får ju lyssna på farmor. Apropå henne, det var ju snart en vecka sen nu. Det är ju sjuuukt! Synavstånd men inget meeting you know what I'm talking about (ja, fin engelska jag vet!)

Jag känner mig så förvirrad när jag ser vad jag skriver. ATJOO. Nej inte nysa, har lite ont i magen. Men det är samma med handleden. Nu gick värken ner i foten. It's running right through me!


Another day...

Tror att jag vaknade innan mobilen imorse. Eller ja, haha. Gick upp och slöade mig.
Spanska
direkt på morgonen, kuL! Nej! USCH! FY! BLÄE! I TVÅ TIMMAR NÄSTAN!
Sen svenska, hade lite förhör på ekonomiorden, såg på någon film med Jonas Gardell och pratade resultat med Lennart. VG på Jennyboken. Dessutom så sa han att han tyckte att jag hade tagit med ett jättebra avsnitt i min uppsats. Det var ju kul.
Historia med Sofia. Helt borta. Tråkigt som fan, och jag fattade inte vad som hände.
Lunch, lite halvt med Sim och ELi. Jag gjorde något jag inte kanske skulle ha gjort, gånger 2!
Naturkunskapsprov. IH! Haha nej men det gick väl bra faktiskt. Svarade på alla frågor, inklusive vg+mvg. Sen är det ju bara att hoppas på det bästa :)

Tanken var ju att åka hem och plugga direkt efter skolan eftersom Lennart redan är lite småputt pga det där med engelskan som skulle vara inne i onsdags. Jaja, jag har gjort den nu men den är inte bra. Jag blir förvånad om den duger. Åkte hem till mamma med Emelie och skulle plugga där. Men ja, jag fick inte läsa ifred med en penna i handen. Dessutom halkade jag och gjorde illa knät. Henrik kom och hämtade oss, bussigt av honom. Sedan dess har jag inte ramlat eller något. Men ja, nej. Jag vet inte. Alltså. Jag måste ju kanske plugga tyska? Nej? Njae, jo men alltså. Jag borde kunna... Och det kan jag lite grann. Men jag kommer inte ihåg. Jag måste skaffa det där bättre minnet jag inte har. usch ja!

Imorgon är det ju inte mycket som händer. Tyskalektion, NATURHISTORISKA, engelska och datakunskap. Jag känner redan nu har jag inte är helt ont-i-huvudet-botad tills imorgon. Okej, jag har inte ens ont i huvudet. Men ärligt, om jag hade haft det? Då har jag rätt!

Thursday idag, borde ju jag veta eftersom det inte är fredag som jag trodde hela dagen. Men jag har insett torsdag torsdag, innebär ju Efterlyst. Är jag redo för brott och läskig Hasse Aro röst? JA! Jag har fan laddat hela veckan! Nej, jag brukar inte tittta. Men det kan vara kul, man har ju lätt att somna iaf. Det är skönan!

NEJ FY FAN VAD DRYGT!


21 februari

Gud vad allt rullade på bra imorse. Det var liksom först bara att ligga och snooza i 27 minuter och så upp och hoppa. Drack lite kaffe för omväxlingsskull så att jag skulle kunna hålla ögonen öppna i skolan.

Matteprovet tog en timma, mycket lätt! Fast som vanligt så har jag säkert missat en hel del poäng på sista frågan eftersom jag inte läste så noga. Jag måste skärpa mig nu, jag är ju like this close to MVG!
Sen fick man ju vänta några timmar på datakunskapen, som jag inte hade tänkt ha imorse. Den gick väl relativt bra, jag börjar tröttna.
After that var de ju lunch med beteearna minus Angie. Det var kul, men jag får tydligen inte sitta och stirra Emelie i pannan och inte heller ut genom fönstret. S
en kom vi ju till den punkten det var dags för engelska. Jag hade tänkt skippa men jag gjorde det inte. Jag är stolt! Fick tillbaka proven. Usch! Men lite bra gick det iaf. 17 poäng över G gränsen och ett par stycken ifrån VG. Hate it! Fick iaf sluta lite tidigare, en hel kvart!

Hann med 8 över bussen och ja.. det var en trevlig resa! Haha! Glöm inte att tänka på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av. Halv bussen från Tumba, nice! Men sedan kom årets hemskaste tillfälle! Pappa sitter i möte och Johanna is gone. Jag måste alltså ta BUSSEN från Vårsta, det innebär 20 minuters väntan i iskallt väder, 4 minuters bussresa och sedan 15 minuter att gå i kylan. Tur hade jag att Ove kom lagom och väntade på mig nere vid bussen. Krångligt att ta sig upp i lastbilen, men ack vilken utsikt! Jag kunde till och med dingla med benen! Men sen när jag skulle ut tänkte jag att jag skulle hoppa de där metrarna. Det gjorde ont i min hoppfot! Det gick över på väg upp.


Mamma

Sitter hemma hos mamma nu. Hon kommer nog hem om ett tag. Tangenterna funkar inte som de ska så jag kan inte blogga heller. Bra ledning!Halstablett

Pappa köpte fyra olika sorters halstabletter till mig igår. Jag har hunnit äta upp en påse och så köpte jag ett nytt paket nu. Jag tror nästan att jag har ätit för många, jag blir så beroende.

Nå, somnade inte före 2 i natt. Vaknade klockan 6 och satte på DH i förhoppning om att jag skulle vakna. Men jag somnade om och sov till 8. Då var det dags att gå upp. Åt frukost med Johanna och efter ett tag kom Henrik in också. Runt 9 skjutsade Johanna moi till Vårsta och Emelie kom efter ett tag, alltid ska man behöva vänta på henne! Iaf. Vi åkte och kom fram.
Kenneth har tydligen fortfarande lunginflammation så Philip var med oss idag också. Ja, alltså jag var ju inte med med tanke på min hals (och huvud, och snart förkyldhet och sömnbrist).
Lunch, äcklig som fan! Men kul var det. Emelie berättade om den där Polissexgrejen. Fast den var bättre på morgonen.
Mentorstid, meningslösa tidsfördriv Sirwa och Anna verkar inte vara helt synkade.
Svenska, fick tillbaka uppsatserna från i tordags. VG- Haha! Jag fattar inte varför man aldrig får MVG! Iaf så hade jag bara ett stavfel, och det var mitt eget fel. Alla vet ju att skvaller stavas S-K-V-A-L-L-E-R och inte skaller.

Åkte med Elion, Emolie och Semona mot tumba. Elin droppades av och vi andra drog hem till Sim. Spanskapluggande stod på dagordningen, men den ändrades snappt till BD och Oasis tittande.

NU SOMNAR JAG!


Söndag

Vaknade imorse av att jag fick ett sms från comviq. Det var vid halv 9, tack! Försökte titta på DH men det gick inte. Blöe. Gick upp och sådär. Märkte att jag var ensam hemma. Och tydligen hade jag varit det hela natten. Jao, efter ett tag kom min kusin och sen pappa. Gick hem till farmor och så där. Fick titta på skidor från Åre. Och farmor skulle förstås ha kopia på min intervju så hon kan skryta, gärna för mig! :)

Jag och kusin vitamin åkte till Tumba och shoppade. Visserligen blev det inget köpt för min del men nice ändå. Sen åkte vi till Maxi och träffade på Madeleine, Madde och Jessika. Åkte hem och åt lunch. Sedan kom Johanna och vi skulle iväg på teater.

Teatern/minimusikalen var helt sjuk. Det var människor från olika länder och så höll de på jättemycket. Jag är lite förvirrad.

Och jag som skulle tjäna lite pengar och plugga idag, och nu har jag fått ont i halsen istället.

Imorgon är det en rejäl sovmorgon som gäller. Börjar inte föräns 20 över 11. Nice


Lättnad!

Gick och la mig senare än vanligt inatt. Ungefär runt halv 4. Runt 10 hör jag hur det knackar på dörren och helt yrvaken går jag upp och där står pappa med frukost. Satte igång DH och fortsatte att kolla på det. Tror jag satt vid datorn till typ fyra nån gång. Sedan var det dags för dusch och sedan vidare hem till mamma.

Väl hemma där så ja... Hon berättade det hon hade att säga och det jag har att säga om det är att jag är glad för hennes skull och hon gör precis vad hon vill. Stannade inte där så länge.

Ja, inte så mycket som har hänt alltså. Imorgon tänkte jag plugga.


MR X WEEK

Tisdag: Hem, med Johanna osv. DH premiär!
Onsdag: Alla hjärtans dag. Stan med Emelie, Simona och Elin. IH DAG! ATJOO! <3
Torsdag: Alla hjärtans dag ros + hem till mamma med Emelie.

På senaste tiden har jag haft problem med att gå upp på mornarna. I vanliga fall går jag ju upp halv 7 men nu ligger jag enda tills tio i. Vilket är lite för länge. Imorse så vaknade jag som en robot och gjorde bara det jag var tvungen till. Skoldagen började med tyska, jag hade ju faktiskt funderat på att öva på glosorna. Därefter var det geografilektion som jag sov igenom. Eller nej jag lyssnade relativt mycket på redovisningen som var. Rätt kul faktiskt, även om jag inte ens kommer ihåg vad som hände. Lunch, med Simona. Funelich! Matte, stirrade bara på mitt papper och fick knappt något gjort alls. Jag lekte nog bara robot. Engelska, prov. Läsförståelse. Var nog mitt första lilla prov som tog lång tid. Jag gillar inte engelska! Datakunskap. Gick fort och bra.. Åkte med Emelie hem till mamma och så var vi där ett tag.

Imorgon ska jag hem till mamma igen. Fcuking shit


Måndag

Okej, dagen började väl rätt bra ändå. När Johanna kom hit så spådde hon mig. Allt stämde så jävla mycket! Jag är fortfarande rätt chockad.
Det blev inte mycket skridskoåkande för mig eftersom mina tår höll på att dö av den där kylan. Philip var snäll och lånade ut ett par skidstrumpor. Han var ju fan söt! Hoppas han inte lämnar oss i första taget.
Lunch som sög. Jag vet inte vad som hände men jag var helt uttråkad och inte road alls. Helt segt alltså.
Sedan var det mentorsträff och vi fick våra platser. Det är fan löjligt att ha bestämda platser. Usch!
Prov på Jenny boken. Hade jag totalt glömt, men det gick bra ändå tror jag.
Spanska, det var fan askul! Jag bara skrattade hela tiden. Fick ju inte mycket gjort och jag tror att vi kan ha låtit lite för mycket, den här gången också. Men kul var det.

Sen åkte jag och Angie till Märsta och sedan in till stan och åt middag på Pizza Hut. Av någon konstig anledning så får vi alltid den välkända Robin. Han är ju bara för ursöt. Han kan dessvärrre ha hört lite saker som han kanske inte borde ha gjort. Dessutom så tror jag att vi blev vittnen till en kollaps. Polis och ambulans på ingång och man i hatt under filt och utan skor. Även den där söta killen som tydligen lyssnar på rock och spelar innebandy var där med sin familj. Sedan var det en tjej som inte ville ha dessert som fyllde 16 och fick Ego Girl by Carolina Gynning (sooo last year!) där. Tillbaka i tumba så träffar vi på tre människor som var helläskiga. Jag gillar inte såna människor!


-Jag skulle ju ju slå slå dig
-Har läsken olika färg?
-Oh shit!
-Jaha jag trodde du menade FLY
-Jag pratade med Pånthus på msn (-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA)


Blåmärken

Jag har två blåmärken sen i fredags. Usch det gör ont.

I lördags var vi ju hemma hos Sim och spelade tv-spel. Åkte en sväng bort till Solna också. Sen kom vi ju till den där punkten då Jocke och Sim skulle gå och lägga sig och Emelie vägrade sluta prata. Pga detta så blev jag ju lite piggare igen efter mycket trötthet. Vi somnade framåt sex. Sen igår åkte vi hem och Madeleine kom hem. Vi kollade på Let's dance och sådär. På kvällen kom Suss Jock och Eb. Ebbotpebbot var tyst en hel del men sen så började han låta. Han är verkligen jättesöt. När de åkte så gick jag och duschade och sen var det bara hoppa i säng och fortsätta med DH-tittandet. Somnade framåt 23 och sov faktiskt genom hela natten utan att vakna alls. Sen så började min mobil panga klockan sex, låg och snoozade i en timma sen ville den inte mera.

Idag ska vi åka skridskor. Weey! Jag ska se till att inte göra fler magplask på isen offentligt. Sen tror jag att jag ska träffa Angie efter skolan. Men vi får se hur det blir med det. Jag är faktiskt rätt sliten haha!


Helgen

Ja, imorgon ska man ju hem till Simona. Där kommer förmodligen Emelie, Jocke, Pontus och fhv Elin att vara. På söndag är det ju Angie som gäller.

Jag kommer ha blåmärken resten av helgen.OJOJOJ

Åkte ju hem till Emelie igår. Var och tittade på hennes innebandyträning och sen åkte vi hem till henne och åt glass och hade rätt kul. Somnade runt 1 och vaknade klockan 6 då hennes mobil börjar låta. Somnade om och vaknade runt 8. Men inte före halv 10 gick vi upp. Det var nice. Åt frukost och jag kände hur mycket tid vi hade på oss. Halv 12 gick vi och mötte Sim och åkte till S-yeah. Curling. HAH! Jag trodde jag hade bättre balans än vad jag hade. Det var ett flertal gånger jag låg på isen. Nu har jag helont i alla ben och i rumpan.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hit, så ska vi äta middag och sedan ska jag nog med henne hem. Johanna kanske kommer över dit också.

Grattis Jacob :D Wihooo wiho wihooTorsdag

Igår var jag på Ikea med Eb och sus. Har haft väldigt ont i armarna idag, usch ja! Hade uppsatsskrivning direkt på morgonen. Gick hyffsat. Halv historielektion och lång lunch. Naturkunskap som slutade tidigare än vanligt.

Ska hem till Emelie ikväll och sleepa over there. Imorgon är det curl som gäller med henne och Simon. Fun fun. Som Emiliii säger, det är första gången och troligen den sista så wtf?

Neeeeh, nu vill jag duscha. Då gör jag så


Yeeester

Okej, igår var det alltså stan med Emil som gällde. Simon, Elias och Angie hänkade på. Vi drog in till södra och gick på bio. Linas kvällsbok var det som stod på listan. Helnice film. Älskar IVAR! Åh ja! Efter det drog vi in till centralen och gick på taco bar.

På tågresan hem så kom jag och Angie underfund med att söndag är våran dag den här veckan. Det är ju så mycket skvaller som vi missar när vi inte pratar regelbundet!

Idag började skolan med natur, tråkigt säger jag bara. Smart att lägga den lektionen på morgonen. Därefter satte jag igång med mitt arbete om Wienkongressen. haha snacka om impulsval!
Sen tyska, gick fort och sen hade vi lunch tillsammans med Simon, Elias och Angie. Det var härligt! Snacka om att Emil skämde ut sig totalt. Ingen kunde nog undgå hennes skratt som smittade av sig på oss andra. Efter lunchen drog jag hem, med tanke på att mattelektionerna känns helt onödiga. och den var inte lite lång heller. Väl hemma så händer det väl inte mycket, jag surade ner mig på Nanniis som vanligt. Pratade med Emelie i telefon, det var nog bra det. Med tanke på att jag var sur på henne, sen gick det över, sen gick det tillbaks, och sen så nu är det kolungt igen. Det är nice.

Nu måste jag gå och duscha innan jag ser på tv. Hejdå!


FF/Fjärde Februari

Okej, (där kom det igen) dagen började väl inte heltbra. Men sen insåg jag att såhär kan det fan inte vara, jag vill inte sitta och älta allting som händer. Så från och med nu så är det inte så det ska vara! Ringde till Emelie och pratade med henne. Imorgon ska vi åka in till stan. Efter skolan alltså.

Det kan vara mer än vanligt kul att bo hos pappa ibland. Särskilt när han ligger och tittar på tv och varje gång man går förbi är det alltid "HALLÅ!" eller "HEJ!" eller "VAD SKA DU GÖRA?!" och det kan vara samma sak om man går förbi på mindre än en minut.

Efter mitt samtal med Emelie så blev jag så upprymd, eller öh något sådant. Så då blev det upp från sängen och hoppa runt. Ikväll ska jag sova tidigt och så länge jag bara kan imorgon bitti. Om jag har tur behöver jag inte gå upp före klockan 6.50. Då borde jag hinna med det mesta som behövs.

Nu ska jag dricka upp mitt vatten och lyssna på musik tills jag går och duschar.


FF/Fjärde Februari

Okej, (där kom det igen) dagen började väl inte heltbra. Men sen insåg jag att såhär kan det fan inte vara, jag vill inte sitta och älta allting som händer. Så från och med nu så är det inte så det ska vara! Ringde till Emelie och pratade med henne. Imorgon ska vi åka in till stan. Efter skolan alltså.

Det kan vara mer än vanligt kul att bo hos pappa ibland. Särskilt när han ligger och tittar på tv och varje gång man går förbi är det alltid "HALLÅ!" eller "HEJ!" eller "VAD SKA DU GÖRA?!" och det kan vara samma sak om man går förbi på mindre än en minut.

Efter mitt samtal med Emelie så blev jag så upprymd, eller öh något sådant. Så då blev det upp från sängen och hoppa runt. Ikväll ska jag sova tidigt och så länge jag bara kan imorgon bitti. Om jag har tur behöver jag inte gå upp före klockan 6.50. Då borde jag hinna med det mesta som behövs.

Nu ska jag dricka upp mitt vatten och lyssna på musik tills jag går och duschar.


FF/Fjärde Februari

Okej, (där kom det igen) dagen började väl inte heltbra. Men sen insåg jag att såhär kan det fan inte vara, jag vill inte sitta och älta allting som händer. Så från och med nu så är det inte så det ska vara! Ringde till Emelie och pratade med henne. Imorgon ska vi åka in till stan. Efter skolan alltså.

Det kan vara mer än vanligt kul att bo hos pappa ibland. Särskilt när han ligger och tittar på tv och varje gång man går förbi är det alltid "HALLÅ!" eller "HEJ!" eller "VAD SKA DU GÖRA?!" och det kan vara samma sak om man går förbi på mindre än en minut.

Efter mitt samtal med Emelie så blev jag så upprymd, eller öh något sådant. Så då blev det upp från sängen och hoppa runt. Ikväll ska jag sova tidigt och så länge jag bara kan imorgon bitti. Om jag har tur behöver jag inte gå upp före klockan 6.50. Då borde jag hinna med det mesta som behövs.

Nu ska jag dricka upp mitt vatten och lyssna på musik tills jag går och duschar.


Lördag

Okej, oj jag gillar det där okej alltså. HO.

Lördag idag alltså, en vecka sen sist. När jag vaknade så låg jag och tänkte på om jag verkligen ville åka hem till mamma, jag hade verkligen ingen lust att träffa varken henne eller J. Men sen kom jag ju på att någongång måste det ändå ske, så varför inte passa på. Det gäller ju ändå bara några timmar.

Jag har iaf bestämt mig för att eftersom det är melodifestivalspremiär så måste jag ju bara ha schlager tröjan på mig. Men jag tänker inte ha den! Jag ska vara helt jävla uff. Trasiga kläder here I come! Nej seriöst. Eller fan jag tänker inte vara seriös... Jag kommer bara vara helt borta. Eller nja, alltså. Hemma hos mamma.

Nej nu har jag faktiskt inte tid att sitta och förvirra mig själv. Det har jag faktiskt ingen lust med heller.Freitag

Har spenderat almost all day i sängen. Så jävla skönt säger jag bara. Olyckligtvis så varje gång jag somnade så blev jag väckt av en eller annan. Johan var också här imorse och pratade om hans son som var både fascinerad och rädd för äppleklistermärken. Har tittat på McLeods döttrar, haha och typ extreme makeover, sabrina tonårshäxan och sjunde himlen. Och ikväll är det jag och teven som gäller. Det är ju både Så ska det låta och Let's dance. Brukar det inte vara något mer också? Hm... Måste titta över saken.

Imorgon är det alltså hem till mamma som gäller, och melodifestivalen börjar. Wohga


Torsdag

Okej, provet gick sådär. Hade jag pluggat hade det nog gått bättre. Igår så fyllde ju farmor år så Suss och Ebbot hämtade mig och Emli i skolan. Sen så åkte vi hem och efter ett tag kom alla andra. Vi gick ner till farmor och åt middag och sådär. Jag höll på att somna under tiden som de andra satt och pratade om allt från storm till elpriser till ja jag vet inte vad. Gick och la mig relativt tidigt, redan halv 9. Men sen somnade jag ju inte före ungefär klockan 1. Hela dagen i skolan idag, eller vadå hela dagen? Den där en och en halvtimma spanskalektionen som jag var på i en timma, så har jag iaf tröttat ihjäl mig. Jag känner att jag behöver ta en rejäl sovpaus. Ungefär i en månad, sen kanske jag kan tänka mig att piggna till lite grann. Skulle kanske ha hittat på något med Suss idag men jag orkade som sagt inte. Massa skolgrejer tills imorgon också. ÅÅÅÅH! Please take me away