Webbdesign

Andra lektionen. Jag är klar med det som läraren hade tänkt att vi skulle hålla på med hela lektionen, tills 9.50 alltså. Den enda I think. Sedan är det bara resten av dagen att klara av och så är det hem till Simpim som gäller ikväll.


Åhååå!

Eliiin säger:
asså katarina, du måste vara den mest underbaraste och sötaste människan som har vandrat på denna jord.
Katarina* säger:
vill du få mig att börja gråta eller? jag är så jävla känslig för sånt här
Eliiin säger:
nej men seriöst, du är så förjävla gullig!


Kort och gott

Ja morgonen började ju med ett litet försovande som jag lyckades väldigt bra med. Sedan var det trängsel på bussen. Första lektionen fick bli naturkunskap. Helt jättesegt. Jag höll på att dö av tristess. Efter det var det engelska/svenska. Någon fin blandning där. Efter det var det tyska. Segt som vanligt. Lunch och tyska igen. Sedan hade man ju planerat att allt skulle vara slut. Men nej. Då har dom flyttat våran matte till idag. Man bara nej! Usch.

Efter skolan blev det city med Elin som gjordes.

Nu ringde Johanna precis och berättade att hon hade köpt en bil. Värst vad alla köper bilar nu för tiden!


Moha på mig

Mobilen larmar, jag vaknar, klockradion går igång, jag är redan vaken. Jag somnar om. Klockan blir 7.53, jag vaknar, jag får panik. Upp och intala mig själv att jag kommer att hinna, det gör jag ju alltid. Och nu sitter jag här, tio minuter innan avgång, helt klar i princip.


MEN SKA JAG INTE FÅ KUNNA FÖRKLARA MIN KÄRLEK TILL DIG UTAN ATT DU BÖRJAR BÖLA ELLER?

Johana just ringdö maej. Nu ska we åkah hem till Rrrobin (läs:Robban) and I will be there a tag.


Just a little bit more

Runt nio åkte jag hem till mamma. Pappa skulle ändå till Tumba och jag hade ingen lust med att sitta och hoppas på att han skulle hinna hem igen, så jag var hos mamma resterande delen av morgonen. Halv elva begav jag mig till bussen och mötte sen upp Emelie i Tumba. Jag fixade mitt busskort så nu är det plus. Woho! Sedan åkte vi till skolan. Var där alldeles för tidigt så vi gick och åt lunch med Simmo, Elihin och Malhin. Efter det blev det utomhushängande, inomhushängande och golvliggandes tills det var dags för skolfototagande.

Denna fotograf alltså. OMG! Snygga skor, inte så jättesnygg hår men det bara skrek att man skulle rufsa till det. Alltså, och så säger han att vi är hans levebröd och man bara dör. Så iaf. Kortet då. Gruppfotot kan knappast ha blivit bra. Jag fick, lik som förra året, sitta längst fram till vänster. Eller höger egentligen då men på kanten. Bredvid Finan i år också. Snacka om att det måste varit planerat. Efter fotot var det enskilt. Jag och Emelie gör misstaget och går in tillsammans. Jag fick till ett relativt bra kort, hoppas jag. Och sen när det var Emlans tur började jag nästan asgarva. Snygg fotograf. Nahanaha.

Sen var det bara hem för min del. Trodde jag alltså. Ringde till pappa och han var ju närheten så jag gick hem till Muddeliti och pappa kom dit precis samtidigt som mig. Vi (läs: pappa) kollade på hur det hade gått för Calle när han hade grävt ner någon ledning/slang. Sedan var det bara ner till Spaaks med Kenneth och fika. SEN (!) fick jag åka hem. Fast pappa skulle självklart hitta på att vi skulle köpa blåbär. Och jag avskyr blåbär. Det är ju bara blå små bär som har förstört ett flertal av alla mina vita skor jag haft. Nej usch.


När det går så som man inte tänkt sig

Första gången jag vaknade imorse var när klockradion gick igång 5.50. Palla inte ha ställt om den! Så där låg jag, vaken och hade verkligen ingen lust att gå upp och stänga av den heller. Men sen gjorde jag det till slut. När klockan har passerat sju larmar mobilen och pappar undrar när jag börjar. Enligt mina beräkningar hade det räckt med att gå upp halv tio. Men här sitter jag, 08.40 och har bara frukosten och strumporna kvar.


Om man vill fnissa lite

image214


And we do the honkytonky

Emelie är supersöt! Hon sitter just för tillfället och spelar in Happy people never fantasize åt mig! Jag gillar den bättre när hon gör den än orginalet. I know, it's all wrong way but hey, I'm not klaging!


För att det kommer en fortsättning

Ja, att det hände en massa skumt roliga saker idag också bör jag berätta. Men vad? Nej det är det ingen som vet. Förutom jag och Emelie då. Det funkar ju inte annars. Hemlisar :)


Jag har ont i armen.

Första lektionen idag var körkortsteori. Rätt seg lektion som gick fort. Det mesta kände man igen. Efter den timman och fyrtio minuterna så kom Emelie till skolan och det började bli dags för mentorstid. Emelie tog på sig dubbla grejer, både elevrådsrepresentant och sedan "språkrör" för något med syon. Efter det var det bara att vänta på att lunchen skulle öppna. Idag blev det med sällskap av Amanda, Alexandra, Karin, Christina, Finan och självklart Emlan. Efter lunchen var det dags för natur, kändes precis som att hon gick igenom saker från igår. Seeght. Därefter hissam. Don't know what to say. Sen var det iaf en halvtimmas rast för att sedan ha webbdesign. Ja, inte helt svårt. Inte helt tråkigt. Bara alldeles inte bra tidpunkt. Fick iaf sluta tjugo minuter tidigare. Det var nice.

Imorgon så är det nada lektioner. Visst låter det bra? Man bara åh! Stanna hemma hela dagen och bara inte göra något alls. MEN! Det finns alltid ett men vid såna tillfällen. Men, vi har skolfoto imorgon OCH vi måste hämta ut en bok. Och sambandet med det här är inte bra. Boken ska vi hämta ut mellan 12-12.15 och fototagningen är 13. Snacka om att förstöra en HEL dag bara hur som helst. Jag är inte överlycklig av det.


Webbdesign

Sista lektionen för idag. Inte ens en halv timma kvar. Längtar är vad jag gör. Sen ska jag hem och "sova" bort min huvudvärk. So long suckers!


Hm?

Det känns som att jag har legat vaken sen klockan var fem. Men det kan jag väl knappast ha gjort?


Impulsiva beslut!

Ja, då är det bestämt då. Jag har en förmåga att lägga pengar på saker. Som jag inte har större nytta av. Nu senast är det Muse. Jag ska tydligen gå på deras konsert. Men inte surar jag för det. Nej det ska bli kul!


Vattenpimlande

Sitter här och pimlar i mig en hel del vatten. Vatten is the shit. Jag bara älskar vatten. Vatten är bäst! Men tråkigt nog så känner jag mig som att jag har satt vatten i fel strupe och inte fått bort det helt. Det gör ont i min hals med andra ord. Men det bör gå över. Jag ska ju faktiskt sova inatt också. Efter påbörjande av Rederiet disc 2. Sen är jag ju klar med det.


Happy people never fantasize

Last year I found Emme. Nej fan, jag ska ta det på svenska. För min egen skull alltså. Förra året någon gång så började jag iaf umgås med den här lilla söta, nej jag ångar mig! Den här stentuffa tjejen. Hon är verkligen ascool. Hon får mig att skratta. Hon får mig att må bra. Hon kör sitt race och bryr sig inte om vad någon tycker och tänker om henne. Hon är sig själv. Hon är så himla spontan och lost och det gör att jag verkligen gillar henne. Hon har tankar och funderingar ingen skulle kunna tänka sig finnas. Hon är en superbra kvinna! Hon ställer upp och finns alltid nära.
Men det var ju inte det jag skulle säga. Det jag skulle säga var att igår när jag var hemma hos denna tjej, som jag ser upp till en hel del, så satt vi (läs: hon satt och jag låg) i hennes säng och hon spelade gitarr och sjöng för mig. Hon körde bland annat Broder Daniels "Happy people never fantasize". Jag har hört den låten flera gånger förut och jag ska inte säga att jag inte har gillat den eller så den har bara inte fastnat on my mind. Men igår, där i hennes säng, så började den betyda. Den bara satte sig. Texten, melodin. Allt. Och nu älskar jag den. Och Emelie.

You get so used to being sad
You never try to be glad
You get so used to being sad
But happy people never fantasize
Oh I want to be a part
I look for love in a hollow heart
I want to be a part of something
I don't need to be
With people who don't care about meA no no combination

Att ge sig ut i regnet med störningar i hals och näsa och springa är nog inte det smartaste man kan göra. Jag gjorde det. Nu mår jag sämre än vad jag gjorde innan.


Min käke

Pappa tycker att vi ska söka för min käke. Eftersom den knakar varje gång jag biter ihop. Detta stör inte mig men det låter tydligen mer än vad jag tror. När pappa sa "vi borde söka för det där" trodde jag att jag skulle få hamna på ett psykhem eller liknande.


Om man inte kan roa sig själv...

.. så har iaf jag en pappa som kan göra det åt mig. Vi sitter i bilen på väg hem och han har satt något i halsen. Han hostar konstant från Vårsta och hem. På den sista biten, våran väg alltså, så säger jag till honom att han faktiskt ska skärpa sig. Han svarar med "jag kanske ska gå och hänga mig". När jag sen ska gå på toaletten, kommer pappa in genom dörren han säger saker i stil med "hörru har du fixat köket" och "jag måste skita" och jag säger "jag också" han fortsätter med att berätta att det vore ju synd att skita på sig. När han en sekund senare ska laga mat så är han helt stressad. Han är mitt uppe bland allt stekande, receptläsande och så ringer mobilen. Och nästa sekund sväljer jag fel och han utbrister "ja vi kan gå tillsammans" och jag fattade ingenting. Han menade att vi skulle hänga oss tillsammans. Vad drar vi för slutsats av detta?


Morgondagen

Ja alltså. Lång dag, det kan jag inte tänka mig att det skulle vara något för mig. Men det ska ju bli kul med de individuella valen, för the first tajm! Men natur har jag fått nog av redan känns det som! Phahllah!

image213


27/8 2007

När klockan var sju imorse kommer jag på den brillijanta idén att man kanske ska ta och klä på sig, äta frukost, borsta tänderna. Och så hade jag ju tänkt måla naglarna också. Efter att ha klätt på mig medans jag gjorde frukost och målat naglarna medans jag åt frukosten så hann jag. Kände mig inte överstressad eller något heller. Till råga på det hade jag tio extra minuter på mig.

Första lektionen var tyska. Nedräkning all along. Fortsatt repetition och allmänt tråk. Bara att jag fick för mig att jag skulle skratta. Så jag satte igång och skrattade. Efter det var det hissam. En relativt tyst Gustav lät oss jobba med uppgifter. Som jag inte gjorde. Jag hade absolut nada lust. När han tog genomgången så var jag däremot väldigt aktiv, eller inte... Lunch och sedan idrott. Där var det ju tänkt att lilla Kenneth skulle ta och berätta hur vi låg till. Jag var först ut. När jag sätter mig på stolen bredvid honom och ser hur han öppnar dokumentet så var jag lite smått nervös. Men Kenneth hade missat att trycka på spara knappen när han hade fixat det hela och han blev nästan ledsen. Han sa "det är inte sant!" och jag var ju tvungen och lätta upp stämningen, för mig alltså, så jag sa "jo jag tror nog att det är sant". Inget mer med det, sedan var det badminton som gällde. At last, natur. Supertrist. Vi fick en liten mugg med massa föremål vi skulle dela upp i grupper. Men vi fick ju sluta tidigare och jag klagar inte på det. Hem och nu förväntar pappa sig att jag ska fixa i ordning i köket för att en man, som pappa kallar "Kalle styckare" ska komma hit. Men mina planer är att gå och lägga mig i min säng och sova ett tag. Men hur smart kan det vara? Jag kommer ju absolut inte kunna sova inatt isf.


Tjejsnack v. 35

Musik

 • Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken?
  Jag lyssnar på alldeles för blandad musik för att kunna säga något. Bäst är ju ändå Kent och Oasis.
 • Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn?
  Hm. Ingen större skillnad från idag. Har bara utvecklat det hela
 • Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför?
  Det måste nog vara trance, hård hårdrock etc. Sånt där som inte alls är medsjungbart om jag får kalla det själv. Herregud, man måste ju kunna sjunga!
 • Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live.
  Har sett en del från FF. Timo Räisänen, och en del andra. Kommer att se Kent i höst.
 • Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha?
  Haha, jag har en hel bunt med autografer från FF, därbland även Bert Karlssons. Någonstans har jag andra autografer också, men jag kan ha kastat dom.


Dagens

Jag är så himla untagged man kan bli! Jag längtar redan hem för att bara sova.

image212


Fryser

Efter en natt med öppna fönster sitter jag här och fryser som aldrig förr. Mina fingrar är helt iskalla.


26/8 2007

Klockan tio ringer pappa och väcker mig. Han undrar om jag kan följa med honom till Skärholmen för att handla. Jag påpekar flera gånger att jag är död och att jag inte vill följa med. Det slutar med att jag sitter bakom ratten på väg mot Skärholmen.

In i flera affärer. Jag tittade efter lite stuffs som jag tyckte att pappa skulle köpa till mig och han var på. Men jag var av. Jag ville inte ha. Eller jo, men ändå inte. Efter det drog vi till Bilia i Segeltorp. Vad vi egentligen gjorde där vet jag inte. Det var lottodragning och man kunde vinna en weekend med en Volvo. Fyra lotter senare vann varken jag eller pappa. Det enda jag vann var en rejäl bränna på tungan. Mot Maxi och sen hem till Emelie. Var där ett tag och kollade på hennes LPskivor och grejer.

Sedan blev det nergång till the goatback. Grillning och grejer. Ännu mera övningskörning. Tillbaka ner till goatbacken och så hem. Hem och jobba. Hem och duscha. Dator och sova. Fast lite SOLO läsande först.


För att göra det hela något kortare

Gårdagen blev rätt kul, trots att vi kom till skolan klockan åtta och inte började förräns 11.50. Efter den enda lektionen vi hade så skyndade jag och Emelie oss ner till Tullinge Centrum för att ta tåget in till stan och möta Elin. På södra möter vi upp henne. Sitter där i den där parken ett tag och sedan går vi mot slussen etc. Står utanför slussen och väntar på Elins kompis som till slut dyker upp.

Jag och Emelie går till H&M och Emelie slösar pengar. Sedan åkte vi in till city och gick på toaletten och handlade lite fika på coop. Sedan åkte vi, lägg märke till att vi tog t-banan, till Kungsan och satte oss. Efter en stund där tog vi bussen till Sofia och båten över till HBS.

Efter ett tag där åkte vi till Slussen och Medis och satte oss bland alla fyllon i Björns trädgård. Elin dök upp efter ett tag och vi gick och handlade godis till bion. Sedan gick vi och åt på McD. Därefter gick vi mot bion. Sa hejdå till Elin och satte oss i biosalongen. Millan och hennes kompisar var också där. After the movie åkte vi hemåt. Hem till mamma och sov.

Idag har jag och mamma varit ute och övningskört. Först körde jag till något ställe, mellan Grisslinge (?) och Djurö. Sedan fick mamma köra tills vi stod och väntade på Waxholms färjan. Då tog jag över och körde på färjan och ända hem till pappa.

Ikväll drar pappa iväg till Lidingö och jag blir ensam hemma. Jag ska sova hade jag tänkt. Eller åtminstonde inte göra något.


.

Okej. När man kommer till skolan får man reda på att webbdesignen är inställd. Välkomen håltimma till 11.50!


Visste du att...?

Ordet "nörd" myntades av den kände barnboksförfattaren dr. Seuss.


.

Nu ser det ut som att Jacob ska ge sig för dagen. Traktorn kommer på vägen. Snacka om arbetsnarkoman. Såg ju honom när jag åkte runt 7 imorse och nu har det gått mer än 12 timmar. Han kanske hade en lång lunch.


Morgondagen

image211

Första Webbdesignen imorgon. Woho! Roligt och spännande. Efter skolan är det Empan som gäller, hon ska ha tandborste med sig. Vi ska ju på bio och sedan så är det sova hos mamma som gäller. Nu ska jag gå och börja läsa min nya bok.


23/8 2007

Efter nästan ett tillslummrande på bussen till Tumba kommer vi till Tumba och ser Simona och Malin. Åka till skolan och ha historia/samhällskunskap i någon timma med Gussie. Efter det var det svenska med Lennart som gällde, där fick vi arbeta med runor. A bit kul, iaf om man har Emelie bredvid sig.

Efter det var det första tyska lektionen med Anna. Massa repetion och grejer. Anna kommer fram till mig och frågar lite om mig och vart jag bor och sådär. När jag berättar att jag bor i Grödinge så säger hon något i stil med "aha där kan man ju spela golf", fast på tyska då. Hon undrar om jag spelar golf och mitt svar blev "No" och sedan brast det. Jag kunde knappt sluta skratta och fick bara ur mig ett nein. Sedan gick hon vidare.... Lunch och tyska igen. Trist.

Sedan var det hemåtdags. Pappa var ute och åkte och plockade upp mig i Tumba. Hemma var det Suss, Ebbot, Madeline, Milton och Henrik. Madeleine och Milton åkte efter ett tag och sedan så fick jag ge mig ut och gå med Ebbot så att han skulle somna. Vet inte hur länge jag var ute med det var ett tag, och en lång bit som gicks. Där gick jag och sjöng godnattvisor och massa Kentlåtar. Ebbot låg i vagnen med en knuten knytnäve och såg ut som att han ville slå ihjäl mig om jag fortsatte sjunga. Så jag slutade.

Det kom ju nämligen en bil. Mannen i bilen letade efter en målare och undrade om vägen tog slut därframme. Snäll som jag är sa jag att det fanns en till gård lite längre bort. Han åkte aldrig dit ändå.

När Ebbot sen vaknar åker vi traditionsenligt hem till dom. Jocke hade semester och var hemma. Johanna kom dit. Vi lagade mat och umgicks. Ebbot var allmänt söt som han alltid är. Efter ett tag begav jag och Johanna oss till Ica Maxi för att handla. Det blev en hel del och jag blev tröttare än vad jag var. Sen fick jag komma hem och duscha. Thank god!


@SEJ

Nu är jag hos Suss, Jocke och Ebbot. Johanna är också här. Just nu sitter Jocke vid datorn däruppe, Suss bakar och Johanna går runt och sjunger. Nyss "La de swinge", sedan en Mr. Big låt och nu Thomas Ledin. Jag ska gå och kissa och joina Suss nu tror jag. Hon ropade lät det som.


.

Okej. Så fort jag satte mig på den här bussen drog tröttheten igång. Jag kommer somna!


Visste du att...?

1994 åtalades en man i Norge för att ha kört omkring i en elektrisk rullstol med en alkoholhalt an 1,7 promille i blodet. Han blev emellertid frikänd.


Krasch

Min plan var att gå och lägga mig tidigt igår, somna tidigt och sova så effektivt som möjligt. Men sen så började det hela igen. Jag trodde att jag hade slutat bry mig, tydligen inte. I hate it. I really hate it. Det var så många känslor och tankar som dök upp, sånt man inte vill ska dyka upp. Efter några timmar somnade jag iaf och sen så sov jag. Precis som jag ville. Effektivt. Jag känner mig inte direkt trött nu, bara väldigt seg. Strax dags att dra sig mot skolan. Slutar åtminstonde rätt tidigt idag.


Morgondagen

image210

Min dag blir alltså bestående av 8.10-13.10 i skolan. Sedan är det hem och träffa Suss och Ebbot som kommer hit. Hiiiiiiit. Sedan vet jag inte om det är så att jag och Johanna ska åka dit också.


Visste du att...?

Det är för en normal person ömöjligt att nysa med öppna ögon.
En nysning kan förövrigt uppnå hastigheter på upp till 160km/h.Jag? Shoppaholic?

Jag vet inte alltså. Om man jämför med andra år så ja. Jag har hittills bara i år lagt ut pengar på fem par nya skor, två nya väskor, en hel del massa kläder och saker till det. Det är inte slut än. Imorgon får jag min nya väska. En grå Björn Borg från Åhlens. Sedan är ju inte året slut heller. Och jag har en massa kläder jag vill köpa. Och sen är det ju alla de där inbilla-sig-att-man-behöver sakerna.


Honey I'm home!

Oj vilken höjdardag!

Det börjar med att jag knappt vaknar. Men så gör jag ju det. Upp och hoppa. Uppe alldeles för tidigt idag också. Madeleine kom förbi och plockade upp mig. Emelie hoppade på i Vårsta och vi åkte till skolan. Första lektionen var Matte. Alltså usch. Jag hade ingen motivation alls. Jag som tyckte det var någorlunda kul förra året men nu. Nej usch! Segt bara. Sedan var det ju lunchdags. Korvstroganöff. Kommentar på det? nej ingen alls.

Efter lunchen var det Engelska. Lennart alltså. Parövning och pratgrej. Rätt sämst. Hate it.

Efteråt var det väntande på Simpim, Elpel, Malpal och Ninpin som gällde. In till stan och gick till Webhallen och sedan in på en annan affe där i nären. Och Akkabokhandeln. Sedan blev det några timmar på fik. Killar gick förbi, människor stirrade. Killar gick in i saker, killar vinkade. Vi skrattade. Skrattade och lät. Allmänt högt. VÄLDIGT högt.

Jag är helt off nu. Helt slut i huvudet. Helt borta helt enkelt.


Snacka om att pricka läget totalt

Jag skickar ett sms till Emelie, eftersom hon icke hade svarat på mitt innan. Hon besvarar det hela med att ringa mig. Herregud! Jag var ju kissnödig, så jag tog telefonen, la på och gick och kissade. Nu förväntar hon sig att jag ska ringa upp. And noho!

Imorgon blir det bil ända till skolan. Snälla storasyster Maddelito kommer förbi och hämtar. Woho!


A bitt blandath

Det är fortfarande helt sjukt hur pappa orkar hålla på. Precis när jag var på väg upp för att hämta mina handdukar för att fortsätta till duschen så ropar han. Inget "HALLÅ VAD SKA DU GÖRA" Nej, han ville för det första att jag skulle höja ljudet på stereon och sen undrade han ju vad jag skulle göra.

-Vad ska du göra?
-Jag ska gå och duscha.
-Varmvattnet är slut.
-Men jag duschar kallt då.
-Ja det är skönt. Du kan ju duscha ute i källaren istället.

Okej, tack. Nu börjar jag ju undra här. Vill han inte att jag SKA duscha i min alldeles jättemycket favoritdusch?

En annan kul grej är Johannas alla kommentarer i min bilddagbok. En kommentar jag nästan inte kunde skratta åt var den här.


Morgondagen

Min alldeles jättefina onsdag.

image207


Det visste jag inte om mig själv

1. Ställ in musikspelaren på blanda
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)

1. Hur mår du idag?
Everyway that I can (Sertab)

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?

My best friend (Hello Saferide)

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Supermassive black hole (Muse)

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
My song for the world (Tom Morley)

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Med suntrip mot solen (Sällskapsresan)

6. Hur är det med kärleken?
Hurt (Christina Aguilera)

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?

The way you love me (Fame)

8. Hur mår dina vänner?
Who's that guy? (Grease 2)

9. Tycker dina vänner om dig?
Jag mår illa (Magnus Uggla)

10. Hur ser folk dig som?
The king is dead (Kent)

11. Spanar folk in dig?
Himlen är oskyldigt blå (Ted Gärdestad)

12. Är du bra i sängen?

City of delusion (Muse)

13. Har nån sexfantasier om dig?

A brand new day (Lisa Miskovsky)

14. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
Marching bands of manhattan (Death Cab for Cutie)

15. Hur kommer du dö?

Hallonsaft (Smurfarna)

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?

Fell in love with a boy (Joss Stone)

17. Vilken är din oturslåt?
Avtryck (Kent)

18. Vilken är din turlåt?
Kom (Jessica Andersson)

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?

I'll be right there (The Though Alliance)

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?

Falling down (tAKiDA)

21. Hur är det med ditt liv?

She so high (Johan Becker)

22. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Mission impossible theme song (U2)

23. Vad ska ditt första barn heta?

What's left of me (Nick Lachey)

24. Hur kommer ditt liv bli?
Chans (Kent)

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Lovers are lonely (Timo Räisänen)

26. Hur kommer sommaren bli?
Back to school (Deftones)

27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?

Who says you can't go home (Bon Jovi ft. Sugarland)

28. Kysser du bra?

Glider (Kent)

29. Mår din kropp bra?

So contagious (Acceptance)

30. Får du tillräckligt med sex?
Romeo and Juliet (Radiohead)


På tåget hem

Jag sitter mitt emot Emelie. En snäpp från henne sitter en man. Emelie skickar ett sms till mig.

"Han snett mot dig heter stefan."

Jag höjer blicken som fastnar på hans byxficka där det står att han heter Stefan.

-Jaha men det visste jag redan.


Något i den stilen ja..

Emmepemme -Det är inte ofta du handlar.
Kattapatta -Nej jag är inte så mycket för det där att gå i affärer.
(Paus)
Kattapatta -OKEJ JAG HAR PROBLEM! JAG ÄR HELT SHOPPNINGSBEROENDE!


21/8 2007

Dag nummer två är avklarad. Jag vaknar någon timma för tidigt idag också. Upp och hoppa. Precis som Marko Lethosalo lät på radion. Eller han andra snubben i Ingen sommar utan reggae låten. Bara följa tillsägelsen och upp och hoppa.

Efter nio blev det avgång mot Vårsta. Jag hinner knappt stänga bildörren innan pappa åker iväg. Emelie dyker upp och vi står och väntar en bra stund på den försenade bussen. Till slut kommer den och på stiger vi. På nästa buss dyker Elias upp och är allmänt trevlig. Väl framme i skolan. En timma innan vi börjar ska Emelie tydligen INTE prata med studie och yrkesvägledaren. Så där satt vi. Värme, ingenting att göra och en timma innan lektionen skulle börja.

11.20 börjar första Naturkunskap B lektionen. Ny lärare och grejer. Fick sluta en liten stund tidigare än vad schemat visade. Det blev alltså en rast på 25 minuter mitt i allt. Sedan var det Samhällskunskap/Historia lektion med våran gamla kära Gustav. Inget upprop på en timma här inte. Nej idag var det genomgång av vad som kommer under året och så var ju Nicholas fast uppe i Kalix så diskuterade vi det där med älvar och grejer. Helt sinnessjukt. Eftersom min Webbdesign var inställd idag så blev det ingen sån.

Jag och Emelie åkte in till stan för att hämta ut våra biobiljetter till Underbar och älskad av alla. Sedan gick vi runt lite där på söder. Eller inte så mycket runt egentligen. Bara till H&M. Jag råkade spendera lite mer än 300 spänn där. Helt jävla onödigt. Här gick jag och köpte bland annat en helt värdelös, rent utsagt, en usel plånbok. Jävla pucko jag är! Sedan blev det lite underkläder, hårgrejer och även en cardigan. Så det får jag väl vara glad för.

Sedan var det bara hemgång som gällde. Och jag är grymt trött. Faktiskt väldigt mycket. Imorgon börjar jag 9.20. Känns rätt onödigt med att börja sent, senare än 8.10 alltså. Det förstör dagarna lite. Men well well. Let me sleep.


Och så kommer den där känslan tillbaks...

När man vill ha en människa, som man kan slå på. Slå så hårt man bara kan så att personen känner en svår smärta. Och så slår man ännu hårdare. Ibland hatar jag dig så mycket att jag får ont i fingrarna.


Jag vet inte om man ska kalla mig smart eller bara rent av dum i huvudet. Har raderat en massa bilder, i princip alla, som jag hade. Jag vet att jag kommer ångra mig. Men ibland gör man saker man kommer att ångra och sen så får man ångra det helt enkelt. Svårare än så blir det inte. Jag kommer ångra mig hela natten. Hej sömnlös natt!


Tjejsnack v. 34

Ålder

 • Spelar åldern någon roll? När, varför?
  Egentligen inte. Eller jo. Jag skulle ju inte direkt börja umgås med någon som är 30+ direkt. Inte ha något förhållande med heller. Det känns som att man skulle ha rätt lite gemensamt.
 • Har du önskat att du var yngre/äldre än du är någon gång? När, varför?
  Självklart, många gånger. Yngre när man inte orkar tänka på framtiden. Och äldre när man bara vill ha sitt eget liv. Egen lägenhet, jobb osv.
 • Har du ljugit om din ålder någon gång, varför, i vilket sammanhang?
  Det har väl hänt. På internet bara. Aldrig i verkligheten. Jag är alldeles för ärlig.
 • Hur gammal vill du bli om du fick leva ett friskt liv? Motivera!
  Oj, ingen aning. Inte så överdrivet gammal, men kanske inte så medelgammal heller. Jag lever tills jag dör helt enkelt.
 • Vilken ålder i ditt liv så här långt, har varit den bästa? Motivera!
  Hm. Måste nog nästan säga fjorton. Jag ser tillbaka på mig själv som rosa. Jag hade min rosa period då. Lite smått flummigt och roligt sådär. Man förväntas inte ha allt för mycket ansvar men ändå ses man inte som ett barn.


Jag är så dum!

Mina senaste blogginlägg känns så korta. Jag kan ju bättre, det vet jag. Jag kan ju fylla ut dom med helt onödig text.
Let's take it from the beginning.

Imorse alltså. Jag vaknar runt fyra, pga en mardröm, antar jag. Jag var som vanligt väldigt förbannad och helt frustrerad när jag vaknade. Jag satte på Kent - Hagnesta Hill. Trodde att jag skulle somna under tiden som jag lyssnade. Men jag hann inte somna innan den var slut. Jag låg där helt desperat och försökte somna om. Dum som jag är så hade jag ju satt igång klockradion på 5.50. Då vaknade man då också. Men jag somnar faktiskt om med ljudet på. En timma senare har den slutat låta och jag somnar om igen. 7.30 sätts den igång igen. Då hade jag ingen lust att försöka sova längre. Sträcker mig efter rullgardinen för att skjuta upp den. Ännu en gång har jag ner den. Den bara dundrar ner precis bredvid mig. Godmorgon på mig också.

Upp och duscha. Försökte sega allting så mycket som det bara gick. Två timmar innan avgång var jag ju ändå klar. Pressa tid. Klockan blir elva och vi ger oss iväg härifrån. I Vårsta stöter jag på Elin, Angie och Krippe. Emelie kom efter ett tag hon också. Så kom bussen och vi blev förda till Tumba. På vägen dyker Malin och hennes leende upp också. I Tumba träffar vi på Simpimalakim också. Efter trängsel på bussen och en varm Simona på mig och Emelie kommer vi fram till den saknade skolan (punktpunktpunkt). Lite nya ettor var där och såg allmänt lost ut. In i idrottssalen för att lyssna på våran alltid så kortfattade rektor. Sedan blev vi iväg skickade till klassrummen. Två nya tjejer i klassen. Scheman, planeringar, skåpsnummer och busskort delades ut och sedan fick vi gå.

Jag och Emelie tog en liten promenad till Tullinge för att sola. Jag har aldrig mött någon människa som är så orolig för att sola solarium för första gången. Jag fick gå igenom det hela steg för steg för Emelie innan hon blev löstsläppt. Efter solningen tog vi tåget till Huddinge och käkade. En kille fick fågelskit på armen, han blev helt galen och började jaga en oskyldig duva. Stackars duva. Sedan blev det lite shoppande på Akademibokhandeln också. Nya block och stuff. Efter det var det bara raka vägen hem.


.

19 minuter kvar innan det är dags att ge sig av till skolan för första gången på över två månader. Det känns sjukt.


20/8 2007

Först hade jag svårt för att sova igår, sedan när jag väl somnade så vaknade jag efter någon timma och kunde inte somna om. Okej, jag somnade ju om. Men det tog åtminstonde en timma. Sedan vaknar jag igen. Somnar om, vaknar igen. Och sen så orkade jag inte mera och gick upp. Nej, jag låg kvar i sängen och skulle dra upp rullgardinen. Fjoing så låg den på golvet. Det var inte längesen alls sen jag hade ner den förra gången, det var i fredags. Då gick den sönder. Idag klarade den sig från skador men den sitter nog inte säkert. Upp och duscha och börja fixa. Nu är jag klar, ungefär två timmar kvar tills det är dags att bege sig. Om man ändå bara kunde sova...


5.15

Det här är värdelöst. Vaknade för ungefär en timma sen och nu kan jag inte sova. Det går bara inte. Snart blir jag så frustrerad att jag börjar gråta. Nu låter dessutom tranorna utanför.


19/8 2007

Jag lever trots allt. Trots ont i fötterna och skoldags. Fy fan! Skola imorgon. Jag längtar inte mycket tillbaka. Bara till vanorna. Men nej inte skolan. Det är bara timmar kvar....


Like a merry go round

Vaknade runt åtta imorse. Funderade på att somna om men sen när jag hör pappa ropa på Assar visste jag att det inte var någon idé längre. Upp och äta frukost. Sedan gick jag, Anette och Lisbet iväg på promenad. Hem igen och så nergång till landet and Marimekkoaffären. Hem igen. Johanna hade kommit. Gästerna åkte och Madeleine dök upp.

Nu är Emelie på ingång också.


Det här bådar inte gott!

Jag saknar ju Emelie. När såg jag henne sist? Det är knappt så att jag kommer ihåg det utan att behöva tänka länge. När jag skulle skicka ett sms till henne för en liten stund sen så tänkte jag såhär "vad heter hon här då? hm... vem fan är emme?" Nej usch!


Onödigt vetande

Jag såg en brandbil med en stege på idag, för er som tycker att det är kul att veta.


More update

Mitt uppe i all stress, jag och pappa har varit på Biltema vs. Maxi och är på väg hem. I Kassmyra ringer pappas mobil och Anette berättar att dom är framme. Efter att pappa lagt på kan jag bara höra hur nervös och stressad han blev. Där satt han fast, i en bil, med en övningskörare bakom ratten och gäster hemma. Stackars liten.

Gästerna drog iväg, hemma möter vi mamma och Stephan som skulle låna en kikare. Någon sekund efter att jag stängde dörren plingar det på och in stiger gästerna. Efter fikningen blev det ner till lagårngång. Det var ett tag sen jag var där inne. Fick visa runt Lisbet bland kossorna, tjurarna och kalvarna. Och lukten satte sig såklart i kläderna.

Sedan blev det middagsdags. Farmor kom upp och Johanna kom förbi. Efter middagen åkte jag och Johanna ner till Eldtomta för att lämna mat till grabbarna grus. Hem igen och så nu har dom dragit iväg för att kolla på tröskningen. Jag kände för att stanna hemma och blogga, yeah right!


Update

Efter en tur till datorn blev det Sunes sommar i sängen som gällde. Men jag somnade. Småtypiskt, men det funkade. När jag vaknade var det full fart i huset. Städningen var igång igen. Jag gjorde inte ett skit, förutom att jag fixade till det på mitt rum. När pappa kom hem igen så blev det bak. Nu står det en äppelkaka i ugnen och jag är all ready. Människorna ska ju i princip komma mycket tidigare än väntat. Ojoj. Pappa och jag ska väl snart dra iväg och köpa allt det sista. Vilket jag trodde var redan gjort. Snacka om att vara ute i sista minuten.


Jag som bara ville sova!

Idag är jag uppe tidigt. Alldeles för tidigt i min smak. Klockan åtta skriker pappa något som jag inte förstår ett skit av. Jag pallrar mig ur sängen och tar mig ner till tvn där pappa och Calle sitter och ser helt oskyldiga ut. Ingen av dom hade gjort något ljud av sig alls. Sedan drog dom iväg och jag blev satt här. Ska nog försöka hinna äta frukost innan Inga och Astrid kommer.


16/8 2007

Min dag startade med att jag vaknar. Klockan är väl runt åtta kan jag tänka mig. Jag har en såkallad mardröm. Jag vaknade upp förbannad och tårögd. Lyckat. Men jag lyckas somna om. Efter ett tag hör jag hur dörren börjar skaka. Men jag tänkte att det bara var vinden som spökade. Eftersom fönstret var öppet alltså. Men såhör jag ett litet ljud och jag slog upp ögonen och bara "åh Ebbot är här". Efter lite bökande kommer Suss och Ebbot inrusandes lugnt genom dörren och det är bara att vakna ordentligt.

Upp på benen och äta frukost. Vi blev bortskickade från frukostbordet för att Inga och Astrid skulle dricka kaffe. Så jag och the others gick ut och började röja upp i källaren. Spritsortering, tvättande, potatiskastande och några irritationsmoment senare var lunchen uppäten och vi var klara ute i källaren.

Jag, Suss och Ebbot åkte hem till dom. Susanne sprang in och fixade lite stuffs, sen drog vi till Farsta för att skicka iväg en barnvagn. Efter en tur till Farsta Centrum och tillbaka till stället vi skulle skicka vagnen ifrån åkte vi tillbaka till Farsta Centrum och gick runt lite i affärer. Jag var på jakt efter nya ballerinor. Första affären var Din Sko. Hittar ett par svarta, rätt söta i för liten storlek. Sedan precis efter hittade jag mina favoriter. 180 spänn bara. I got them now. Efter det gick vi in på H&M och Åhlens. På Åhlens hittade jag en jättesnygg väska, som kommer bli min inom en snar framtid. Därefter drog vi oss hem till dom igen. Matplaner börjades smidas. Precis efter att jag skickat iväg en inköpslista till Johanna så kommer hon. Typical. Jag och Susanne drog iväg till Willy:s och handlade istället. Hem och laga mat. Då hade Jocke kommit hem också. Det fick bli tacoplåt som dom så fint kallade det. Eller jag kallade det iaf för det. Därefter blev det en massa snack Susanne och Johanna emellan. Rätt skönt att bara sitta och lyssna och göra komiska inlägg i allt det allvarliga ibland.

När jag kom hem kunde jag i princip spegla mig i golven. Nybonade och grejade. Huset såg ju halvt städat ut. Mattor ligger i trappan och stolarna är på bordet. Jag vet inte vad jag ska säga. Imorgon ska jag iaf ge mig själv på mitt rum. Byta lakan och dammsuga. Förhoppningsvis alltså. Tydligen kommer ju Nettan & CO runt fyra imorgon och pappa kommer vara helt away och jag kommer dö.

3 månader kvar till Kent. Woho!


@SEJ

.


Vad gör man inte?

Och när man öppnade kylen hittade man en ATL tidning. Pappas förklaring var att den tar bort illaluktande lukt. Jag tog bort tidningen. In case

image205
Yeeez

Eftersom bilddagboken är off så kan jag ju passa på att blogga lite grann. Faktum är att dagen har bestått av timräknande. Inför ingenting. Efter att jag hade varit hemma ett tag kommer pappa hem, med människor i släptåg. Den gamla tvn skulle away och in skulle den nya tv-bänken. Men den nya tv-bänken var ju inte ihopsatt. Jag och Madeleine hjälptes åt (läs: Madeleine gjorde allt, jag tittade på och kollade i "manualen".) att sätta ihop den. När den var klar var det dags att fixa till det hela. Tv upp, boxer och hemmabiosystemet skulle in. Pappa hade pajat en scartkabel och alla sladdar hade trasslat ihop sig. Till slut fick pappa min dvd, jag tog hans hbsystem. Sen fick jag sitta där i någon halvtimma och rätta till sladdarna, ställa upp högtalarna och koppla ihop allt. Sedan var det bara att köra gamla skivor och dunka järnet.

Testade lite outfits till fredagens middag. När jag skulle kolla med pappa om det dög låg han och pratade med Nettan i telefon och han sa "ja det ska bli jätteroligt, hon har redan börjat klä upp sig". Nåväl, överdriva kan man ju. Kläderna var iaf dugliga. Det får alltså bli svarta jeans, ett gråsvart linne och en kortärmad cardigan. Och är det inget vidare väder är det en annan outfit som gäller.

Helgen har tydligen fått sina halvbestämda planer. På fredag anländer gänget. Middag och de stannar över natten. På lördagen ska Nettans syster fixa maten, I think. Sen blir det väl nergång till landet någonstans mitt i allt också.

Imorgon blir det städning här hemma. Och jag planerar att inte göra ett piss. Jag ska sova länge, tills dammsugaren är igång. Jag ska bara hanging around in ullstrumpor. Eller inte...

För några dagar sen. I bilen. Jag kör. Svenska favoriter gör reklam om något i kungsan.
K- Ska du inte gå på det där?
P- Om jag inte va gift skulle jag åka på deras singelresa.
K- Du är väl inte gift?
P- Men bortlovad då...
K- Hm.. till vem då?
P- Anette såklart
K- Såååå ni äääär ihop? Woho!


Dejta en kändis!

Tack för den här! Haha

image204
Gör testet här


En bra start på dagen trots allt.

Efter att ha vaknat klockan tio, legat i sängen ett tag och bara försökt somna om var det dags att gå upp. Frukostätande och datorhängande. Idag har jag till och med hunnit fixa fram ett nummer till pappa som han bör ringa. Jag har hunnit röja lite smått i köket. Dessutom har jag under en väldigt lång stund suttit och samtalat om massor. Mellan himmel och jord. Allt från skola till lumpen, lägenheter och villor, hästmänniskor och bilar.


Sömnbrist? Nej tack!

Att gå och lägga sig runt ett och inte somna före klockan fyra är bland det segaste som finns. Sömnlösa nätter med andra ord. Bara ligga där i sängen och vrida och vända på sig. Stressen stiger, jag måste somna. Måste måste somna. Måste hinna sova innan klockan blir för mycket.

Att somna efter klockan fyra och vakna runt tio är också segt. Dagen förlängs och man vet inte vilken dag det är. Vad är det för dag idag? Det var tisdag när jag somnade, är det fortfarande det?

Och jag som hade tänkt att börja vänja mig inför skolstarten...


.

Ännu en sömnlös natt. Jag blir så trött!


Jag ville slå sönder något!

Igår när jag och pappa var på Ica Maxi, som dom kallar det. Så kommer vi till juicedisken. Där blir en kort diskussion om vilken juice vi ska ha.

K- Nej, jag vill inte ha den där. Den bränner i halsen.
P- Ja, och jag vill ha det som bränner i halsen.
K- Men jag ska iaf ha den här.

Det slutar med att pappa köper två stycken apelsin BRAVO och en med apelsin, äpple och mandarin smak till mig.

Idag när jag kommer hem. Går runt lite i huset. Hittar mitt juicepaket på vardagsrumsbordet. Tomt. I kylen stod två helt fulla apelsinjuicepaket. Mitt, mitt som inte var så populärt är slut. Det som jag valde just till mig! Jag har aldrig påstått att jag inte skulle vara bortskämd.


Anteckningsblock

Emelie säger:
* byter dator
Katarina* säger:
jag antecknar


Tjejsnack v. 33

Kärlek

 • Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur?
  Jo, eller nja. Jag vet inte. Var? I Stockholm, för något år sen. Helt unhappy.
 • Minns du första killen du hade? Kommer du ihåg hur det var? Kändes?
  Haha ja det gör jag. Det var kul. 3 dagar. Kändes inte alls i princip.
 • Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför, varför inte?
  Jo, absolut. Har ingen förklaring.
 • Vad är kärlek för dej?
  Oj, bra fråga. Det är starka känslor. Pirrighet, saknad.
 • Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans, bor ni ihop? Distans? Om inte skulle du vilja ha det nu? Motivera.
  Nej, jag vet faktiskt inte. Jag har det rätt bra som singel. Det känns fritt.


Jag får ont i ögonen!

Oj vilken dag! Äventyr i högsta grad vill jag påstå. Det börjar ju med att jag åker hem till Emelie. Stöter på hennes pappa och mamma och lillasyster precis utanför dörren. Stannar och pratar med dom. Frida avslöjar att Emelie sitter vid datorn i bara trosor. OMG! Upp till Emelie och väntar på att hon ska bli klar med allt.

Vi tar och går till bussen, buss till Tumba. Tåg till Centralen för att ta t-banan till Skanstull och Ringen. Här börjar det roliga. Det roliga roliga alltså. En tjej från Rädda Barnen kommer fram till oss.

RB- Hej tjejer
K- Hejhej *fortsätter att gå*
RB- Vet ni vad Rädda Barnen gör?
E- Räddar barn hoppas jag.

Vidare in på McD. Efter en stund med en klagande mormor(?) och en liten barnfamilj senare börjar vi diskutera det här med att någon ska gå och köpa glass. Då utbrister Emelie högt

-Är det du som står därborta och köper glass?
Jag vänder mig om, kommer då på att jag sitter där jag sitter....

Efter tar vi fyrans buss mot Radiohuset. Nu ska vi åka hela vägen fram. När vi efter ett bra tag anländer dit tänkte ju jag att jag skulle vara haj, jag har ju varit i de där områdena förut. Det är ju bara att gå till Gärdets t-banestation. Efter en stunds gångande har det ökat till massa gångande och vi bestämmer oss för att ta bussen och åka till Slussen.

Från Slussen blev det t-bana till Medis och in på Willy:s Hemma där. Där händer lite roliga grejer. En man i orangea byxor kommer in och ställer sig bakom mig i kassakön. Emelie säger "oj vad oranget (?) det är här inne" Jag svarar med "ja det är nog willys färg".
Snart därefter. Jag har betalat mitt och Emelie står i sin kö. Jag och Emelie håller på att skratta som vanligt. Ett ungt par hänger på och skrattar. Killen i kassan skrattar han också. Han ropar även till en som jobbar där "EMELIE!" där dog vi då. Sedan hade en kund glömt lite grejer på bandet. Den unga mannen tillhörande det unga paret tar grejerna och lägger dessa i den gamla tantens påse. Han säger "ha en bra dag" och då måste jag ju le lite grann sådär. Sedan går jag, Emelie och det unga paret ut därifrån. Fnissandes.

Tåget från Söder till Tullinge. Här trodde jag ju att vi faktiskt skulle hem. Men Emelie får en knäpp och ringer till Kalle och undrar om det är okej om vi kommer dit. Och det var det tydligen för helt plötsligt var vi där. Vi gick och satte oss på en bänk och sedan så vidare till ett berg med utsikt över en del av Tullinge. Emelie lämnar oss efter ett tag så där sitter jag och Kalle och pratar. Vi tar en väldigt knepig väg ner till en busshållsplats. Genom skogen, bland blåbär och stup. Det lyckades ju iaf.

Bussen kom och jag åkte hemåt. Det tog ju faktiskt väldigt lång tid om jag får säga det själv. Pappa plockade upp mig i Vårsta och så när vi kommer in på gården så står Jacob där och väntar på att en vagn ska tömmas på säd?. Han börjar skratta och så fort jag kommer ut ur bilen måste jag ju fråga vad han skrattar åt. Han kan ju inte bara stå där och skratta. Hans svar blev "haha jag kände ju inte igen dig". Okej, ja men vi sågs senast igår kväll och du känner inte igen mig. Okej. Ja okej mera okej. Okej. Usch dessa tvångstankar.

Lagom hemma till C.S.I iaf. Börjar kolla på det men sen så kommer ju Johanna och det är dags att inspektera alla dessa kläder. Jag fick ju mina plus en massa annat. Eller massa och massa. Ett linne, en cardigan och en kortärmad cardigan. Helt gratis sådär. Det är najs. Det blev alltså no C.S.I avslut för mig.


13/8 2007

Hade ställt in mobilen på 8.00. När klockan är 8.09 fattar jag ingenting av vad det är som händer när mobilen larmar för andra gången. Jag tar och somnar om. Väntar på att Emelie ska ringa och väcka mig. Till slut får jag vakna av mig själv. Upp och duscha. Sedan har Emelie skickat ett sms.

Det blir träffande av Emelie idag. Vet inte vad vi hittar på. Blir antagligen stan, like always. Sedan senare ikväll hoppas jag på att mina kläder har anländit. C.S.I premiär ikväll också, woho!


Dagens låt

Fergie - Big girls don't cry

The smell of your skin lingers on me now

You're probably on your flight back to your home town
I need some shelter of my own protection baby
To be with myself in center
Clarity, peace, serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry, don't cry, don't cry


Och polisen var i farten...

Efter en tur ner till Hall för att mata gubbarna ringer farmor och säger att det är en polisbil hemma. Skynda, skynda hem. Ingen polisbil. Där har vi höjden av besvikning.

Jag undrar när Johanna tänkte höra av sig. Jag börjar bli rätt redo för att sola.


12/8 2007

Efter många vridningar i sängen så lyckades jag att somna. Sedan sov jag som en stock till klockan ett ungefär. Då blev det ringning till Johanna som hade ringt runt tio. Men inget svar. Hon skickade ett sms senare och vi ska tydligen iväg och sola idag. Hon och Robban var på någon tävling så hon skulle ringa senare. Det är alltså dagens höjdpunkt. Bara att gå och vänta...


.

Ligger nu helt sömnlös i sängen. Jag äR megatrött men kan inte sova..


Keep up the good work!

Ja det här är ju lyckat. Få veckor innan skolan börjar och NU börjar jag vrida på dygnet. Men till min stora lättnad försökte jag sova förut, med inga vidare framsteg.


Ovanliga vanor och kunnigheter

Jag har ett stort utbud av vanor. Jag har jättekonstiga vanor.

 När jag kommer hem går det till såhär:

Jag öppnar dörren, av med skorna. Har jag väska med mig släpps den ner i hallen och annars läggs sakerna på "byrån i hallen". Går till datorn och droppar av mobilen och kameran. Går och kissar. Tillbaka till datorn, börjar ladda upp bilder och sen så är man fast.

När jag tvättar går det  till såhär:

Jag börjar med min mörka/kulöra tvätt. När den är klar är det vitt som gäller. Jag tvättar bara mina egna kläder. Även om det ligger saker som ska tvättas som skulle få mer än plats i tvättmaskinen. När tvätten är helt klar, färdigtorkat åker denna upp på rummet och står i en tvättkorg tills jag får utbrott på mig själv och tar och stoppar in den i garderoben.

När jag blir nervös får det till såhär:
Sitter jag vid datorn så går jag därifrån och stoppar in tandborsten i munnen och borstar något drag. Annars ställer jag mig upp och hyperventilerar. Sedan bryter jag ihop och får ont i huvudet.

Andra konstiga saker som jag sysslar/har sysslat med är:
Jag köpte gigantiska tomtebloss i vintras som aldrig har kommit till använding och står numera och skräpar i min garderob. 
Jag köpte de åtta första volymerna av Fame Factory när jag var helt galen i det.
Jag kunde alfabetet utantill baklänges tills jag började mellanstadiet.
Jag la till Edith efter mitt efternamn när jag var liten. Varför vet jag inte. Det som har kommit fram i efter hand är att Edith blir på engelska edit som betyder lägga till. Smart or what?
Jag har en fotmani. Jag tittar alltid på fötter. Fötter och skor. Det är bara av ren vana. Jag gillar inte fötter egentligen. Men dom fotas.
Jag läser alltid flera böcker samtidigt. Just för tillfället tränger jag mig igenom fem böcker.
Jag blir glad av att lyssna på dansband, hög volym när man kör
Jag somnar väldigt lätt till ljudet av musik på hög volym.


La Betty Boop

Jag vet inte vart jag ska börja. Efter mitt sista blogginlägg har jag gått och kommit på en massa att blogga om. Och nu vet jag ju inte vart jag ska börja.

Vi får börja med Emelie. Vi hade en lite rolig smskonversation. Den löd såhär:

K- Men hallå?! Tar du inte in innebörden i det han skriver?
E- Herregud du kanske har rätt. Fatta vad jag kommer vara jobbig sen! Du lär vilja döda mig!
K- Du skulle bara vilja veta vad jag vill göra redan nu :) sötis
E- Haha åh vad glad jag blir. *CENSUR* Jag dör! DÖR!

image203


Satt och kollade igenom en anteckningsbok som jag köpte för något år sen, två tror jag. Där i hittade jag mina bröllopsplaner. Innan jag började läsa trodde jag att det skulle vara något helt annat som jag ville ha nu. Men nej, den där planeringen sitter relativt mycket kvar ännu. Lite människor som ska bytas ut lite här och där. En del låtar kan man stryka men resten. Jag längtar! I den här planen finns alltså toastmaster, talare, sånger som ska sjungas, tema på hela bröllopet och dessutom datum. Det kan man nog ändra lite på. 7 november 2015 låter inte så lockande längre. Och detta skrev jag efter att min kusin gifte sig den 10 december 2005.

I den här boken har jag dessutom ritat hur jag ville att min balklänning i nian skulle se ut. Den såg verkligen inte ut sådär. Min snygga, inövade autograf som inte kommer till använding. Lite roliga historier som är astråkiga och några trista citat. Sen har jag skrivit om mitt bästa täcke. Eller nej, det var något annat ser jag nu. Knäppt. På första sidan har jag dessutom skrivit texten till Anna S - I need you. Den singeln köpte jag samma dag som jag köpte den här boken. Minnen man har...


Det stora samtalsämnet

Familjens nya stora samtalsämne är att jag har en blogg. Jag säger bara: losers jag har haft det i över ett år!
Pappa säger saker som: Visste ni att Katarina har en blogg?. Pappa vet nog knappt vad det är han pratar om. Han blev lite chockad när min kusin säger till honom i telefon att hon vet att vi hade varit på Lidingö igår. Han hade ju inte berättat det. I vilket fall som helst så är det ofta de säger "ta kort och lägg upp på bilddagboken", "kommer detta stå i din blogg sen eller?". Johanna brukar till och med säga vad hon tycker vad jag ska ha för bildtext. Men med mitt detaljminne så är det inte ofta såna saker koms ihåg. Men det är kul. Det skapar ju samtalsämnen som inte är väldigt negativa iaf.

Det blev ingen längre visit hos Maddun. På väg dit, då jag övningskör, ställer jag frågan "har du med dig paketet?" till pappa. Och självklart inte. När vi har åkt två tredjedelar av vägen är det bara att vända och köra hem igen. Blev rätt mycket övningskörande där iaf. Väl framme satte pappa igång att avslöja vad hon skulle få. Och hon fick ju allt på önskelistan förutom en av filmerna. Sedan blev det fika och prat. Fototagande för min del. Därefter ska farmor och N-G åka hem, strax därefter även min kusin och Suss, Jock och Ebb som skulle ut och äta. Grattis på bröllopsdagen! Då drog jag och pappa också. Mamma och Henrik blev kvar. Johanna dök aldrig upp. Nu kom jag på att jag måste ringa dit eftersom jag glömde mina grejer från mamma...


Usch för tråkighet

HAR DU
Cyklat utan händer: Ja några gånger
Gråtit en hel natt: Nej
Druckit så att du spytt: Nej
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja flera stycken faktiskt
Köpt godis för över 50 kronor: Jodå
Haft träningsvärk: Haha ja
Önskat att du var det andra könet: Ibland så
Velat vara ett djur: Nej
Tänkt dig en kompis i rosa kanin dräkt: Nu har jag.
Tyckt Harry Potter varit bra: Never ever!
Hatat choklad: Vid många tillfällen

Katarina.

HUR
Svarar du i telefon:
Aa det är Katarina.
Sätter du på dig strumpan:
Öh?
Gör du när du är kär i fel person:
Vadå fel?
Tycker du om "gulbil leken?:
Helt galet
Mycket pengar har du i plånboken nu:
200 plus en massa mynt
Mycket är klockan när du svarar på detta:
tiskt. 12.05, vilket liv
Många kontakter har du på msn:
33
Fick du detta test:
Såg på någons bdb
Spenderar du en regnig dag:
Oftast inomhus

VAD
Tänker du på just nu: att det här går åt helvete
Tycker du om sushi: Absolut inget jag vill testa
Älskar du just nu: Ledigheten
Åt du sist: frukost
Drack du sist: oboy
Har du för färg på dina trosor just nu: Svart
Är din orginalfärg på håret: Brunt
Behöver du just nu: pigghet

VARFÖR
Heter du det du heter: No idea
Valde du dom kläderna du har på dig just nu: dom är sköna
Sitter du vid datorn just nu: Jag vet inte faktiskt
Svarar du på detta test: Har inget bättre för mig
Är en apelsin orange: För att? den är det?

 

Favoriter
Färg: Svart
Band: Kent
Film: Yrrol
Bok: Många.
Sport: fotboll
Årstid: oj, vår och höst och sommarlov
Veckodag: lördag
Tid på dygnet: när klockan är runt 2

Nuvarande

Humör: megatrött
Smak: tandkräm
Kläder: en t-shirt, och mjukisbyxor.
Nagel-färg: genomskinligt nagellack
Tid: 12.17
Omgivning: Skitstuffs
Irritationsmoment: huvudvärk
Tankar: hinner inte med sånt

Första
Bästisen: Elinor
Internet-nick: Oj det kommer jag inte ens ihåg.
Husdjuret: Alltid kossor
Piercingen: Öron vid 6års ålder
Kärleken: No idea
Musiken: Power HitRadio
Bilen: Volvo?
Kyssen: Haha uuusch

Senaste
Drycken: Oboy
Bilturen: Lidingö till hem igår kväll
Kramen: Anette igår.
Teve-programmet: Kommer knappt ihåg när jag tittade på tv,
Smset: Skickade iväg ett väldigt roligt till Emelie runt nio. Annars fick jag ett av henne inatt.
Maten: Frukost
Lektionen: Datakunskapsprov i excel. Minns det som igår

Har du någonsin
Varit kär i en kompis: Njae, haha jo.
Brutit mot lagen: Inte officiellt
Blivit arresterad: Nej
Nakenbadat: Inget som jag känner till
Varit med på teve: Nej det tror jag inte
Kysst en främling: Nej

Vem
Pratade du med senast: Pappa
Saknar du nu: Många
Gick du på bio med sist: Emelie
Ringde du senast: Mamma
Ska du träffa imorgon: ingen aning.

Saker
Du gjorde igår kväll: Var ute på Lidingö, vilket känns som att jag har upprepat ett flertal gånger
Du kan höra just nu: Oasis ? Wonderwall. Knappljudet från tangenterna
Du inte kan leva utan: Familj, vänner, vatten och mobil
Vad gör du när du är uttråkad: Tråkar ut mig ännu mer.

Människor
Som du kan snacka med när det behövs: Emelie
Som du hatar: -
Som du tycker är roliga: Många

Antingen-eller
Svart eller vitt: Svart
Varmt eller kallt: VarmtOch man vaknar...

Jag vaknar inte på något stillsamt sätt. Första gången jag vaknade var strax efter nio. Då hör jag hur pappa och Jacob sitter nere i köket och samtalar högt. Men jag somnar ju såklart om. En timma senare så hör jag hur pappa skriker "Kattis! Katarina det är telefon till dig". Ingen min från mitt håll. Rullar runt i sängen och lägger kudden över örat för att somna om. Men hallå, det ringde ju faktiskt till mig. På mobilen står det att både Madeleine och mamma har ringt. Ringer halvdöd till Madeleine och hon ville ju ingenting. Ringer ännu mera inte så jättehalvdöd till mamma. Hon ville... hahaha det kan jag ju inte berätta. Det är lite smått hemligt än så länge. Men jag kunde inte hjälpa henne med det hon behövde ha hjälp med. Sen var det en pina att ligga kvar i sängen. Det slutar alltid på samma sätt. Here I am.


I'm in love

Alltså åh vad jag älskar Gåshaga. Jag bara älskar.

Övningskörningen dit gick superbra, pappa hade räknat med a bit more trafik så vi var framme en halvtimma för tidigt. Vi gick ner till kajen (?) och jag hade ju inte glömt min kamera om man säger så. Sen började det bli dags att ändå knacka på hos Anette. Kollade runt i hennes lägenhet och jag säger bara wow! Jag bara föll. Badrummet var min favorit. Stora härliga vita kakelplattor och gråa småplattor på golvet. I love! Och vilken utsikt från hennes uteplats. Jag trivdes som bara den. Efter middagen tog vi en liten promenad runt i området. Jag är helt klart redo för att flytta dit. Helst redan imorgon. Sedan blev det fika och planerande inför nästa helg.


I'm baaack! (Men in black)

Efter någon dags bloggpausande så är jag in action igen! Det är väl egentligen inte så mycket som har hänt. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva liksom. Det är så mycket men ändå så lite. Onsdagskvällen spenderades med Elin inne i stan. Närmare bestämt Kungsan. Senare drog vi till Tullinge, träffade på Emelie och åkte hem till Kalle. Ännu senare på kvällen åkte vi hem till mamma och sov. Igår så åkte jag ensam hem till Kalle. Vi såg Beck - Flickan i jordkällaren. Åh gud vad jag älskar Gunvald. Sedan blev det sovning.

Back to today: Ebbot och Suss kom hit runt tio. Dom kommer och väcker mig och påstår att klockan är ett. Jag höll nästan på att dö när jag gick på det. Jag und Suss gjorde en finfin deal, för hennes del alltså. Jag skötte dammsugningen och moppandet så fick hon storstäda köket.

Ikväll är det Lidingö som gäller. Gåshaga för att vara extremt korrekt. Övningskörning ftw! Here I come. Borde bli duschning och iordninggörande soon. Det ska ju vara exklusivt idag. And we go nuts. Jag måste hitta kläder som framhäver min brunhet. Den är ju inte lika upplysande nu när det röda har lagt sig. OMG! Panik nästa eller vad?

Imorgon bär det av hem till Maddelito som fyllde år igår. Men eftersom hon har befunnit sig inte hemma så blir det firning imorgon. Vad hon ska få? För allas säkerhet tänker jag inte berätta det här. Eller iaf för min egen skull.


Madeleines önskelista

Marimekko tavlor, 2 st
120x80
110z60
1,8 m tyg
Svarta blommor med kakhi i mitten

The Benchwarmers
Benknäckargänget
O så kom Polly

"Mine" skål (vit)


Här snackar vi äckligt ofräscht!

När pappa skulle göra lunch idag så gör han ett litet misslyckande. Såsen som han hade tillagat spiller han ut på kanten av spisen så att den rinner ner emellan väggen och spisen. Och jag som "aldrig gör något" ska såklart torka upp detta efter lunchen. Då slår det mig. Att i princip varje dag, de dagar jag är hemma, så är det faktiskt jag som får stå och plocka undan alla dessa använda tallrikar. Plocka in den rena disken, in med den skitiga i diskmaskinen och röja undan efter pappas matlagning på bänkarna. Och då ska vi inte snacka om ett undanplockande som tar fem minuter. Nej man får stå i nästan en halvtimma och göra något som redan skulle kunnat ha varit gjort. Men det var inte det jag skulle framföra. Nej det var det här med spisen. Det var faktiskt jävligt ofräscht där bakom. Det var inte nice någonstans. Köket är alltså i stort behov att grovstädning.

Till råga på allt öser regnet ner. Det har åskat och blixtrat lite grann. Jag kan i princip inte röra mig eftersom det gör så fruktansvärt ont då jag bara stöter till mig själv. Eftermiddagen bjuder på Elin. Eller Elin bjuder på eftermiddagen. Ikväll blir det i alla fall till att sova hos mamma.


Nya tag.

Idag är en ny dag. Det är den åttonde augusti tvåtusensju. Klockan är tioochtjugoåtta.

Exakt så!


@stranden, not anymore

När jag och Emelie anlände till landet igår blev det kvällsdopp. Inte mycket folk. En manskvinna var där. Myskväll ute på altanen med Mix megapol. Host.

Sovning till klockan 10.30 ungefär. Då var det uppgång och dags för morgondopp. Från klockan 11 till 15 låg vi och stekte. Det får vi äta upp nu. Båda är väldigt brända, och röda. No more schtek for this year. Det blir bara solning nästa gång.

Kbullar och mroner till lunch/middagsaktigt. Mera stek nere vid våran strand. Smart, nej. Runt 19 blev det hemåt åkning. Först bort med Emme, sen till Maxi. Där är det två brandmän och en som jobbar där har fått fel namnskylt. En kille som heter Jenny är väl inte normalt? Om det nu inte stod Jerry....

image201


Kolugnt

Nu är jag lugn igen. Redan efter mitt telefonsamtal med Andreas blev jag lugn. När han anlände pratade vi lite och han frågade om gården. Sen förklarade han att hans sambo först bara köpte nya barnvagnar och sen hade hon börjat köpa gamla.

In a while är det neråkning till landet med Emme. Hon ska komma hit först bara. See yah tomorrow suckers!


Nu tänker vi om.

Killen är ju redan upptagen, förhoppningsvis har han barn. Han är säkert gammal, alltså inte allt för snygg.

Jobbigt nog är att han ska åka klockan 16 och inte vara här. Jag vill få det överstökat.


"Jag dööör ju härborta"

Precis vad jag gör. Jag dööör ju härborta. Tänk om den här killen är typ väldigt snygg och verkligen jättesnygg. Då kommer jag ju typ dö ännu mera. Jag är ju i princip redan död. Come and save me!


Andas in, andas ut

Mitt uppe i den här livsnivån slänger jag bara in en bild.

image199


Usch, eller inte.. Woho! Nervösasammanbrottärpåingång

Jag brukar inte göra såhär. Om ungefär 20 minuter ska den här killen åka ifrån Stälje. Vad ska jag säga liksom? Jag brukar inte syssla med sånt här. Tänk om han ringer mig liksom innan och så ska jag förklara vägen. Han kommer typ åka ner till småland av mina förklaringar. Inte nog med att han ska komma hit.

Jag och Emelie kanske ska åka ner
till landet ikväll. Sova kvar där, bada och schlappa. Jag har alltså fullbokat mig idag. Jag är fullbokad. Och väldigt nervös... Jag borde ta lugnade medel innan han kommer.


Jag vet inte.

Det är så himla varmt. Äntligen! Men vart ska man ta vägen då? Det är ju olidligt varmt inne OCH ute. Verkar rätt onödigt att stå i duschen hela dagen också. Lite slöseri på vatten. Ohooo


Tjuvlyssnat.se

image197

image198


Tjejsnack v. 32

Gröna fingrar

 • Vad har du mest av; blomväxter eller gröna växter utan blommor, har du någon favorit?
  Jag har inga växter alls, antingen blir dom övervattnade eller undervattnade.
 • Har du balkong, trädgård etc. där du odlar något själv, vad? Om inte, skulle du vilja odla, vad/varför inte?
  Trädgård har jag ju men ingen där jag odlar. Nej sånt tar pappa hand om. Jag vill inte odla, jag har inga gröna fingrar.
 • Vilka växter tycker du är lätta/svåra att hålla levande?
  Blombuketter. Dom ska ju ändå vissna bort. Haha.
 • När du köper växter till dina fönster, hur tänker du då?
  -
 • Anser du att du har gröna fingrar? Varför/varför inte?
  Verkligen inte. Helt ointresserad.


Tristess...

Solningen gick superduper. Trots värmen utomhus och inuti solariet så är jag inte död. När jag kom hem igen var det i princip bara att sätta igång att jobba. Det gick relativt fort och trehundra rullar in.

Morgondagen kommer troligtvis gå åt till att Emelie kommer hit. Sedan ska en kille komma hit för att hämta en barnvagn. Så hemmablivande blir det för min del.


SEKSohondag, dagen efter

Det blev nergång tidigt igår. Runt två var det nog redan sömn som gällde. Okej, tre kanske. Vi gick inte ur sängen före klockan tolv idag heller. Emlans familj kom hem från Värmland med massvis av choklad. Vi fikade lite och sen började det bli hemåtdags.

Idag har vi många planer framför oss. Det blir lite jobb först och sedan ska det solas ikväll med Johanna.


Lörrrdag

Blev väckt utav Madeleine idag. Hon gjorde en Johanna och kom och sjöng. Dessutom gjorde hon frukost till mig och födelsedagsbarnet. Hon hade ju varit uppe sedan fem och donat. Hahaha.

Efter några timmar segande började folk komma. Till slut hade vi ätit och fikat och så. Då blev det hemåtåkning ju.
Jag åkte med mamma hem till Emelie. Alltså, mamma skjutsade mig hem till Emelie.

Nu är jag alltså hos Emelie. Hon håller på att fixa i ordning sig så att vi kan komma iväg till Tumba för att handla lite granna. För en liten stund sen sa hon såhär: "bara så du vet så stoppar jag in en tampong nu så du behöver inte komma till toaletten". Jag vet inte vad vi ska dra för slutsats av det...


Tjoho

Grattis grattis grattis!


Nedräkning!

21 minuter


Nedräkning!

H's twenty, 41 minuter.


I got lucky tonight

Jag har tur antar jag. Att jag har kommit över den värsta rädslan för våra kossor. Eller rädsla och rädsla, ovanheten. Som många gånger förr i år, var kossorna lösa idag. Alldeles nyss för att vara exakt. Det var bara att klä på sig och gå ut i mörkret. Ut och jaga alla dessa kossor som var upp emot 20 stycken. Tänk er. Det är kolsvart ute. Kossorna syns inte, bara hörs, och där ska jag vara och mota på dom. Jag ser dom inte, jag hör dom bara och jag ska ha makten över dom. Lyckligtvis så fick vi ju in dom. Utan större problem. Jag är glad över att jag inte är mörkrädd och att jag kan spela icke-rädd-för-kor. Det behövs vid tillfällen som dessa. Nu är de andra, eller åtminstonde pappa, ute och kollar staketet. Tror jag i alla fall.

Nu är jag trött. Inte av detta då, men bara allmänt trött. Ont i händerna har jag också. Smått ont i huvudet dessutom. Börjar väl bli sängdags. Så småningom alltså...


Jag är rätt duktig ibland

Jag har rensat ur min låda idag. Nu är det bara datakablar och liknande i den. Jag har även slagit in ett paket till Henrik. Jag har duschat. Dessutom gjorde jag rent min hårborste. Nu har jag alltså borstat bort alla mina lockar.

Det här blev rätt flummigt. Troligtvis för klockslaget och mina tankebanor. Det är som en hel galax.


Tack för mig, nogg.se

Nej fy. Det där med ny hemsida för min del var inte alls i min smak tydligen. Helt plötsligt skulle jag ha TRE saker att uppdatera hela tiden. Dessutom var det seg fotouppladdning där. Jag håller mig till det jag trivs med. Min blogg och min bilddagbok.


Nedräkning!

Vi börjar med en liten nedräkning. Just for H's sake. Om 2 h & 46 minuter är det twenty som gäller. Woho!


Snällt pappsen

-Om jag skulle säga att jag ska lägga av en brakskit skulle hela Sverige veta om det.
-Nej, inte hela Sverige bara de som läser min blogg.

Pappa tror alltså att jag bara skriver om honom i min blogg, och dessutom att den blir läst av hela svenska folket. Vore ju inte sitta fel med det sist nämnda.Friday

Filmen var döfräck! Jag har ju inte varit sådär överförtjust i Simpsons men hallå?! I love them! Så himla rolig faktiskt. Humor precis i min smak.

Em och jag hann med 12 över elva tåget från stan. Vilket innebar att vi var hemma runt tolv, halv ett, efter en promenad med massa knäppt fotande. På natten fick jag inte tyst på Emelie. Hon låg och skrattade och pratade om vartannat. Och när hon väl var tyst kunde jag inte låta bli att låta. Sovning blev det inte förräns runt klockan halv fem. Mamma väcker oss tjugo i tio och undrar om vi vill ha frukost. Bara att äta och sen strax efter drog Em och Suss kom och hämtade mig. Hem och äta lunch. Suss städar just nu och Madeleine är ute och går med Ebbot.

Egentligen var det tänkt att jag och Suss skulle åka och handla inför imorgon. Men det ska tydligen Madeleine fixa imorgon. It's Henriks big day liksom.


Bio ikväll

Ikväll blir det bio. Det var nu ett tag sen. Senast var det Linas kvällsbok tror jag. Den här gången blir det The Simpsons Movie. Woho!


Här snackar vi hett!
Mhm!

Det kändes lite som "äntligen får jag sova själv". Så himla härligt. Sen börjar min mobil larma klockan 7.03 imorse. In my face! Så går det om man sätter på larmet för att inte stänga av det igen. Men så somnade jag om, vaknar var nionde minut. Halv elva bestämmer jag mig för att gå upp. Då kommer även pappa hem. Jag fick min städning överklarad idag också.


Jayan

Ligger och tittar på jay leno och så säger en snubbe något om djur. Tar resten imorgon.


En snubbe säger att djur är så dumma i huvudet att dom inte märker någon skillnad på förrätt, huvudrätt, efterrätt osv. Dom äter allting bara rakt av. Men är det inte då människorna som är ännu knäppare som ens hittar på att ha förrätt, huvudrätt och efterrätt?


Sjunga i duschen?

Jag brukar i princip aldrig sjunga i duschen. Idag fick jag mig en knäpp och började med Sarah Dawn Finers I remember love. Detta övergick till Lucia sånger.


Det här med ny månad

Förra månaden. Alltså sista juni. Jag var helt spänd inför att det skulle bli juli. Det skulle bli en ny månad och hela alltet ändrades. Och så nu kom augusti med smygsteg. Hela juli bara rann förbi. Where did you go? Jag är inte alls redo för augusti. Inte ett dugg. Jag gillar inte överraskningar!


Tips på huvudvärk

Är du villig att få huvudvärk? Jag har världens bästa tips. Sätt på Carolas Genom allt, eller vad den heter. Skruva upp volymen och vänta in det tillfället i låten då hon överröstar sig själv med skurningar i rösten. Här snackar vi huvudvärk som sitter i.


Sånt här är alltid jättegulligt =)

image194


"Ni är ju i princip redan ihop"

Det känns som att jag liksom inte har någon tid för mig själv längre. Det har varit så mycket kompisar nu på sistonde. Blev en Emelie igår också. Det var ju litesmåskojigt sådär liksom.

Direkt när jag kommer dit blir det liksom middag och hennes kollega Kalle kommer på besök. Vi tittar på Morden i Midsomer, som för den delen inte alls är ett program i min stil. Nej, no british shit här inte. Kalle stannar iaf till strax efter tolv. Blev en hel del pratande. Han gick ju tydligen också i Tullinge. A bit gemensam nämnare där.

Därefter är allt luddigt tycker jag. Blir lite CSI tittande för min del. Helt plötsligt är klockan typ halv tre och jag kollar (läs: sover) på Law and Order. Då blir det Vänner tittande. Efter ett eller två avsnitt så ger vi upp och drar oss till sängen. Och att lägga sig i en säng är som att dricka kaffe för min del. Det är då hjärnan sätts igång på helvarv och bara kör. Då pratas det. Inatt blev det onödigt prat enda till klockan fem, då Emelie tydligen är trött. Yeah right liksom!

Jag somnade jag också. Men klockan tolv går det inte längre. Jag går upp och kissar. Sen lägger jag mig i sängen och stirrar på alla dvdfilmerna. Indiana Jones box, Sunes jul, O.C säsonger, två st. Jag undrade faktiskt vart den tredje var.

Nåväl. Emelie vaknade och var jättekissnödig tydligen. Det var det första hon sa sen sprang hon till toaletten. Blev en del gitarrhängande och Vänner tittande. Sedan var jag tyvärr tvungen att lämna Emelie. Det var nog bäst så. Hon var nervös och om jag skulle stannat hade jag bara gjort det hela ännu värre.

Jag åkte hem. Madeleine var hemma. Men henne såg man inte mycket av. Pappa skulle iväg. Johanna kom och hämtade mig och så åkte vi ut till hästarna. Lite småläskigt liksom.

Meija (hoppas att stavningen för en gångs skull blev rätt) och Tindra försvann. Dom var helt spårlöst försvunna efter att dom fick bada. Vi fick leta över en timma. Jag menar verkligen seriöst letande. Vi kopplade upp oss i den spirituella världen (läs: telepati med hundar) och bara en liten stund efter är Tindra och Meija där. Slump? Nej jag tror inte det. Jag har helt klart blivit nerstänkt av Johannas intresse för allt sånt där.

Vi åker hem till Robban, som förövrigt var på matchen mellan Bajen och Malmö. Duschade av hundrana och begav oss hem mot Susanne, Jocke och Ebbot. Massa Ebbotbus och lite småprat Johanna och Susanne emellan. Strax innan klockan tio blev det hemåtåkning.


Katarina^ säger:
pappa är ju hemma
Emelie säger:
ohjdå
måste byta tampong


Bildiskussion mellan P, H & M

Pappa: Så mitt arsle är fortfarande aktuellt?


Godnatt!

Nu är tiden inne för sömn. Godnatt!