Topphumör!

Det här måste nog ha varit en av de bästa dagarna på länge. Gav mig själv en sovmorgon till tio i sju imorse, uppe tjugo i alltså. Skolan rullade på som vanligt och sedan drog jag och Eliiinen till stan och shoppade loss.

Jag var helt inne på att spendera pengar. Vad som helst, saker skulle köpas. Jag tyglade mig själv och köpte bara saker under 500. Tror jag iaf, tappade räkningen. Det var en massa skitsaker som kan komma till nytta i framtiden. Bara skitsaker var det ju inte. Ny t-shirt med en väldigt coolt tryck på, om jag får säga det själv. Och jag köpte SKAVSÅRSPLÅSTER. Fy fan vad skönt det känns att ha det i bakfickan! Nu kan jag slippa all den smärta jag har haft de senaste åren.

Efteråt så åkte vi tillbaka hemåt. Johanna väntade på mig i Tumba och jag såg fina saker. Mobilen rycktes upp och panikslaget ringde jag Emelie. När jag och Johanna var framme så hade jag pratat klart med Emelie. Me und Johanna umgicks som förr och pratade en massa plus att vi såg två filmer. Borat och Accepted.

Borat var verkligen ingen höjdare! Den hade väl sina stunder, men både jag och Johanna var överens om att det var tur att vi såg den först. Annars hade vi somnat. Accepted var lite bättre, men jag höll på att somna ändå. Jag kände hur andningen bara blev djupare och djupare och att ögonen började gå ihop.Sen skjutsade hon hem mig. Nu ser jag att jag måste fixa till mina naglar. Vänsterlångfingernagel är omålad och även högerpekfingernagel. Högerringfingernagel är lite avskavd, eller rätt mycket. Det ska nog bli ljust som gäller nästa gång. Det ska ju trots allt vara fint väder.
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: