Ge mig mera sömn!

Ja då har man vaknat upp ännu en gång. Låg och pratade med Emelie till åtminstonde kvart över två inatt. Eller ja, hon pratade som vanligt och jag läste klart "Ett tal till min systers bröllop" och gjorde mitt bästa för att inte somna, men jag fick till en hel del roliga repliker som Emelie verkligen inte fattade. Förrän efter ett tag, andra gången som jag körde mitt skämt. Dessutom ville hon att jag skulle ringa henne det första som jag gjorde när jag vaknade.

Och det glömde jag såklart bort. Men jag kom på det innan jag gick ur sängen i alla fall. Men hon vägrade att svara. När jag går upp och drar upp rullgardinen möts jag av snö! SNÖ I APRIL STORT JÄVLA FRÅGETECKEN! Det kan ju inte vara snö nu! Där skönk mitt någorlunda bra humör ner till noll på en gång.
När jag kommer ner i köket möts jag av pappa och pappas kompis. Pappa undrar om jag vill ha frukost, och då kan man ju lika gärna passa på. Det är ju inte ALLTID man får den gjord. Därefter har det inte hänt något mer. Jag gick direkt hit och dom sitter kvar i köket.

Av någon konstig anledning vill inte min mobil bli ihopkopplad med datorn. Igår så stenvägrade den och nu ville USB-kablen inte in i hålet och när jag väl pushade in den så vill den ändå inte.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: