Det är så trevligt :)

Det är jättekul att få kommentarer, särskilt från helt okända människor. Man blir så himla glad över det! Tack :)

Jag fick för mig att jag hade försovit mig imorse. What can you do? Man ser ju ingen större skillnad på en 0 och en 8. Så det så. Upp bar det av. Träffade på pappa, ingen sa ett ljud. Det var inte förrän vi hade åkt bil i ungefär tre minuter som han plötsligt säger hej. Jag tror att vi var himla trötta båda två. Kom en halvmeter före Emelie idag. Elinen und Angie var i Vårsta och väntade sött på bussen. Vi sällskapade alla fyra ända till skolan.

Eftersom det inte var några lektione
r så blev det biblioteker. Jag fick faktiskt en hel del gjort på min geografiinlämning, och jaa. Det var väl bara det. 11.10 var det tyska. Textlyssnande och filmtittande. Riktigt soft faktiskt. Lunch med Elin och Semo. Till slut var det dags för dom att gå. Buhu. När våran musik skulle börja gick vi hem.

Jag åkte hem till mamma. Mamma var icke hemma. Jag var alltså helt ensam. Runt halv fyra började jag gå mot mammas jobb. Träffade på Anna-Carin och pratade med henne ett tag. Det var ett tag sen man såg henne och så fräsch hon var! Helt nyförälskad och grejer. Hon bara utstrålade glädje som vanligt! Aida dök upp och satte mig på plats. Sen var det bara att sätta igång. Boken upp och börja läsa. Läsandet gick super och alla människor skötte sig fint. Det var bara några få där, det innebar att jag kunde gå redan efter en och en halv timma. Och då får jag ju ändå betalt för tre timmar. Säg mig, hur soft är inte det? Jag är nöjd.

Ringde pappa för att kolla om han var på g hem från stan. Han svarade inte. Ringde Emelie och så bestämde jag att jag skulle åka dit istället. Pappa ringde upp och ja.. That's the way. Precis när Emelie ska dra iväg anländer pappa. Snacka om tajming! Hemåt bar det av.

Nu sitter jag här med massa skolböcker framför mig. Engelska, matte, geografi, tyska... Jag vet inte vart jag ska börja.
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Länk:

Kommentar: